СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Шантал, може ли така?! Laughing
Аз пък ако не се бях спряла, нямаше да остане за другите да избират. Резултатът е, че си "облагородих" ремонтираната преди два месеца тераса като за начало със столчета и масичка, а по нататък ще си сложа и цветя Simple Smile. Котката веднага ми одобри нововъведенията Laughing. Сега ще се размажа там с новите книжки, салата от доматите на тате/ах, Пипинс Wink/ и нещо към доматите...

# 121
  • Пазете Гор
Намазан съм с пласт дефламол, дебел колкото арабска питка, и то доста - кажи-речи до лакътя.
Домашно съм безполезен.
Не правя салатката, но тормозя булката - тоя домат откъсни, оня там, не едро режи, тури зехтинец и прочее...Ей сега отиде да бере магданоз, да видим колко ще накъса, че нали знаете  Wink.

Ако е малко, ще си укрепя самочувствието, ама ще е скучна салатката.

# 122
Днес е Преображение...грехота е да се говори, ама дали да не се преобразя с бяло изстудено. С тия салати ме подхлъзнахте, а вънка част от голямата ми италианска фамилия пече скари, та пушек се вдига и преносно, и буквално?
Да се преобразя, викам!
Наздраве!

# 123
  • България-Швейцария
Нарязах я салатата, чакам си любимото да се качи от офиса Wink
Наздраве и от мен!

Куркума, снабди се отнякъде с костинбродския мехлем (точно за изгаряния е), преди 2 години и моят скъп се беше подредил така - в сауната обаче, залепил се на печката, и в темата плаках. Оттогава гледам да не оставам в къщи без това мазило, седи си в хладилника, хляб и вода не иска.

# 124
  • тъгата в мен
..нови жертви по пътищата..Потресена съм

# 125
  • Пазете Гор
Тъй  е, макар и тъжно, сврачето...не се разстройвай.

Ухажорът на голямата ми щерка дреме на входната врата от около два дни и бели семки. Тя се кокети в района и му задава въпроси, надхвърлящи IQ му с около 100 пункта. Той мига начесто, гледа я съсредоточено и я четка.

Ще се промени ли някога тоя свят, бре?

# 126
Ихаа, Бумеранг се появи
и възнамерява да остане за по- дълго.

# 127
  • Paradise
Ухажорът на голямата ми щерка дреме на входната врата от около два дни и бели семки. Тя се кокети в района и му задава въпроси, надхвърлящи IQ му с около 100 пункта. Той мига начесто, гледа я съсредоточено и я четка.

Ще се промени ли някога тоя свят, бре?

не, но в това е чарът.
Тази вечер синковецът си играеше с разни девойки на майки и бащи, бащи и дъщери.

# 128
Вие защо не казвате, че Тити чака трето?

Митках като лудите из Солун. Не ми харесва този град изобщо. Единственото, което ми направи деня бяха божествените им пържени тиквички.

# 129
  • Майничка
Куркума, за промяна - няма да се промени, ама възрастта на момата и ухажора в тази ситуация пада прогресивно. Wink
Баща ми, лека му пръст, използваше вместо "ухажор", "чакал". Цитат: "Айдее, почнаха да ни наобикалят чакалите!". Явно е било някакъв жаргон в младежките му години.

П.П. Споделям среднощна сцена по ... Уди Алън? Тригодишно русокосо къдраво ангелче (№2) скача  с неистов рев от леглото, дощрапва с все още затворени очи, държейки се за корема до прогресивно паникьосващата се майка, издрапва в скута й, изпикава се, смъква и мята на земята с един-единствен отработен замах панталона на пижамата, ведно с гащите, свива се блажено на клъбце и се унася в сън. Дори не благоволи да си отвори очите на последвалата суматоха, миене и преобуване! Joy
Сега холът ми ухае на Пронто... Mr. Green

# 130
  • Казанлък of all places
Споделям ееееей такива големи звезди и ей толчав млечен Млечен път над един зелен селски двор в отвъд Габрово!

# 131
  • тъгата в мен
Тц...от мойто гнЯздо-само накацали млечни облаци и нищо се не види.Ангелинке,пожелй си нещо(така ,както сторих и аз)

# 132
Вие защо не казвате, че Тити чака трето?

много се радвам на такива факти!
 Минават ми мисли  дали да не уважа и следващата високосна година и аз. 2004.2008.2012 е интересна комбинация.

# 133
  • sofia
Окоче, ама наистина ли грам не го хареса??? На мен понеже това ми е най-любимия град на света и изобщо най-любимото място, та винаги някой като ми каже, че не му харесва, ама направо лично го приемам. Да съм си жива и здрава, някой чуден ден ще се преместя да живея там!!!

Споделям чудна тишина у нас - детето и баща му са на кино, аз пека патладжани за кьопоолу (или както там се пише), пия биричка и си слушам музичка. Идилия пълна!!!

# 134
  • Майничка
Един същи робовладелец съм, признавам си честно и без бой - децата строени с престилки и забрадки пред кухненския плот, №2 бърка плънка от извара, сирене и яйца, №1 търбуши, пълни и реди чушки, аз съм опнала краци в трапезарията с пряк изглед към тях, пийвам лимонада с лед и току подвиквам: "Дай й още малко риган да сложи вътре!", "Внимавай да не капне на пода!", "По-бързо, де, така ако се туткате, няма да ви вземат в кулинарно предаване!". Сещате се, какво се гледа най-често вкъщи... Wink

Общи условия

Активация на акаунт