СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 354
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
П.П. Той също няма книжка, не желае да шофира и да притежава кола. В краен случай кандисва на такава с шофьор. Wink

И аз така  Laughing Но Смарт с шофьор, не знам  Crazy Laughing

Току-що гледах аз новата екранизация на Джейн Еър. Малко ме облещи краят  Crazy, но като цяло е много добра. Миа Вашиковска ( или както там се чете тва ) е страшна, много и отива тая роля.

# 106
  • Майничка
О-о, Смарт е малка за него. Той наистина е (все)обемен. Laughing

# 107
Aз за себе си  Blush Винаги съм искала смарт. Щот нали, като няма място къде да го паркирам, да си го взема под мишница и да си го оставя в коридора  Mr. Green

# 108
  • Майничка
Като за теб - това. Grinning

# 109
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Като човек с бензин в кръвта и цял живот в автомобилния бранш не повярвах, че има хора, които не искат да шофират. Понякога ми се ще да гледам пейзажа вместо пътя пред мен, но мисълта за градския транспорт пропъжда тези ми уклони.

Допивам си "кафето", т.е. инката и започвам досадното стягане на багажа. Половинката удобно отиде на работа до обяд, не че взе това решение доброволно.  Mr. Green

ДобЮтро и хубава почивка днес.  Heart Eyes

# 110
  • Пазете Гор
Никаква почивка, искам да кажа в смисъл на излежаване. Всъщност нищо не ме мори повече от търкалянето в креват или дременето в кафене. Почивам си с плевене, колтучене или чрез напразните ми опити да поправя една ютия, например. Скоро битката ми с нея ще стане на половин година.

Днеска съм домашен майстор - три чекмедженца с проблем във водачите и едно изцяло разковано, едно рафтче за монтаж, едно автомобилно огледало за лепене и друго за закрепване. Такива работи.

А, и една щерка, дето обича да пъха отвертки в хладилника, за гледане.

# 111
   Ехх, къде гледах едно време, че не си намерих мераклия-майстор като теб Куркума. Половинката като чуе за ремонт и вдига кръвна захар, кръвно, патардия и т.н. А аз си намислих ремонтче на спалнята за началото на септември.. Rolling Eyes
  Споделям някаква лекота.. И идея, която зрее.

# 112
Не ми говорете за ремонти, в 4 къщи съм се пръснала, дано се свърши до началото на учебната година. Кухнята ми е голяма въпросителна все още, но реших, че не ми е спешна Grinning

# 113
Започвам стягането на багажа за морето -това обаче означава и пране и гладене евентуално на половината от багажа ,естествено пазаруване за предстоящото събитие и т.н
Допивам дългото кафе и се отправям и към ангажиментите ... 1ironing wash hang newsm71
Спорен ден и на всички вас  Simple Smile

# 114
  • Пазете Гор
Домашният майстор се изгори глупаво, но дълбоко с горещ антифриз. Дясната му ръка е вън от строя за седмица сигурно.

Пост писан само лява ръка.

# 115
  • sofia
Горното само потвърждава тезата, че като много ти се приработи, трябва веднага да си легнеш и да чакаш да ти мине  Mr. Green Вижте ме мен - спретнах си в ранна доба огромна чаша фрапе, изпих си го с кеф, отидох на пазар, върнах се , пльоснах едни пилешки бутове с масло и бира във фурната, сипах си останалата бира, подготвих си за следобедно четене ето тази забава:
и съм пей сърце!

Куркума, бързичко да ти минава!  Hug

# 116
Снощи в 2 часа на светлината на улична лампа се справих с поставянето на ролка хартия на таксиметров апарат дейзи такси 01. Цар съм, да му се невиди. Кой да ми каже, че като наближи да свърши, касовите бележки излизат с две червени ивици, но отдолу. Това "отдолу" ми го бяха спестили.
Много мразя гоблени, особено в частта - пробий ми две дупки на идеално шпаклованата и идеално боядисана стена, да си закача двата гоблена с изобразени на тях по една чаша кафе. Различават се само по формата на парата на кафето.

# 117
  • Paradise
Споделям градински, уханни домати - 2 броя кило и половина тежат.
А къщата ухае на пресен босилек и балканска чубрица (лично брани).
Мама е опекла дъхава домашна питка, а домашната анасонлийка е ледено студена.
Ето такива неща, уж дребни, ме карат да се усмихвам и ми създават ведро настроение.

Куркума, какво си се разработил и ти на празник!
Сядай, хапни грозде за здраве, сипи си една гроздова или сок от грозде и си гледай рахатлъка!

# 118
Ремонти - ненавиждам , но се налага... Нощес се събудих задушавайки се от пепел в 4. Защо нямам възможност да се изнеса и тук и камъни да падат ако щат.
Моят майстор спи след като цял ден вървя след мен да търся точно определен гранитогрес. Спор няма с търпелив човек ме е събрала съдбата. И накрая в наличност се оказа , че го има в квартала - в един трафопост. Shocked

Пипинс, така си го описала, че ще стана сега и аз салата да правя , но никак няма да е дъхава като твоята. Много далеч от твоята.

# 119
  • София
споделям, че не си намерих нищо интересно по магазините днес .... и сутринта за малко да тръгна на работа, че даже и не вярвах на милото че е събота и трябва да се върна да спя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт