СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Докато Гаргамеля се загащва,да споделя как винаги си личи,когато филм е превеждан от наша Гюлфия. Много добра,много!  Hug
Е сподели филма , де. Само фитили.

# 196
  • Казанлък of all places
То не е едно, Росе. Качественото боравене и усетът към езика и под скъсан чул си личат. Грозната истина е един от филмите,които е работила.
Толковя сме скачали у дома на преводни недоразумения,че голямото дете вече се впечатлява и ги "хваща". Тъжното е,че има какво.

# 197
  • Пазете Гор
Ей, не се сетих да кажа на Вълка едно успех в новото поприще! Хванал е тежък бизнес, разправят, че това са професиите "миди" - полицаи, лекари, таксиметрови шофьори, учители, социални работници и други такива. Казват го така, защото по естеството на работа филтрирали много от натрупаната у хората мърсотия. Пази се, Вълк.
Моето занятие не е сред тия, ама колко мръсотия филтрирах, Боже...

angelina.bgk
, поклон, че можеш да усетиш кога сме ощетени от превода. Зададох си два въпроса; познава ли се добрия шофьор, ако управлява КРАЗ? И с коя песен на нашата група би илюстрирала усещането добър шофьор да върти геврека на подобен дарак?

# 198
  • Казанлък of all places
Гюлфи фаля аз, Куркума, не себе си.  Wink
Да. Брат си визирам. С ей таз: Whisey, You're the Devil , шофьор все пак, нали...

# 199
КРАЗ не съм карала , но съм се возила. Няма да забравя първия път , когато тръгнахме и установих , че волана е по- голям от войничето , дето кара. През цялото време имах опасения дали ще стигнем... После претръпнах и на КРАЗ -ове , на УАЗ - ки, МТЛБ- та и каквото се се досетите. И... на повсеместната простотия.
Само на 20 -и се питах как попаднах в армията.И се проклинах. А сега с умиление си спомням за тези три години с цялата  им  колоритност по строеви , учения...и...неща за които само , който е бил може да се досети.
Нека пак да съм там, и пак да съм на 20 и няколко. Ама няма...Рано , рано си мисля , че не бива за нищо, което съдбата ни поднася да съжаляваме, а максимално да му се наслаждаваме...
Аз правя асоциация с тази песен:

http://www.vbox7.com/play:1e742319
Анджей , благодаря.

Добрютро.

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 07:01 от Рoсна kитка

# 200
  • Пазете Гор
Хладно и свежо утро. Увисналите от жегата снощи листа на патладжаните сега се навирили, и ми показали поредното бебе-патладжанче, тъмно и лъскаво като биволско око. Ако не измия колата днес-утре, спокойно мога да туря маруления разсад вътре. То хартии, то кал, трохи, пясък, огризки- като в будка на текезесарски кантар.

Ден за сравнения е, май.

# 201
Голям студ, хора  Shocked
Как може вчера аха-аха да умра от жега в рейса, днес да трябва да изляза със суитчър ooooh!
Ай да вземе да реши тва време студено ли ще е, топло ли ще е  Crazy

# 202
  • Paradise
Писна ми от Топлофикация.
През ден спират топлата вода без да ни уведомят.
А като звънна на тел. за инфо, лелята троснато обяснява, че не знаела к'во се случва.
Невероятно лИбезни и комуникативни са!

# 203
  • о`майна лунна нощ е
Куркума, от сега се виждам как стоя насред някоя картофена нива и викам с пълно гърло "Куркума-а-а-а, Куркума-а-а-а-а ....", защото телефонът ти го нямам.
ПП - ние точно в манастира ходихме. Братовчед ми правиха венчавка там.
Колкото до Дупница  ooooh! Завихме си по правилата още на първата табела Кюстендил, която видяхме. И от там .... майко мила! Точно на двете възлови места под/над/до подобието на магистрала скачаш на спирачките и гледаш недоумяващо "На къде?!"

... и ПП 2 - не мий колата. Ще вали.

Забравих да кажа "Добро утро" Кафе?

# 204
Излочено е наполовина:)

При нас пече слънце, крачетата ми са приятно позагорели, а вчера цял следобед 'реставрирах' една картина от 1956 г, която майка ми заварила на първото си работно място и мъкнала от стая в стая по време на двайсетте си трудови години във въпросното предприятие преди да го разрушат. Днес ще я вадя изпод нощното шкафче, шперплатовата подложа за пъзел 3000 парчета и дъската за месене, пък да видим ще я бъде ли работата:) Рамката е изшкурена и лакирана, стъклото е измито с вестник в най добрите соц.традиции.

# 205
   Споделям чуден ден, изпържени тиквички и нова идея. Колко му е да е щастлив човек. Ах, да, засякох и едното дете във ФБ- да живеят комуникациите от всякакъв тип.

# 206
  • Майничка
Види му се краят на лятото, благоверният пак го присърбя да "гнезди" и започна да зарежда макарони, ориз, леща и прочее зимнина. Laughing

# 207
  • sofia
Аз пък съм изключително щастлива от хладния ветровден днес! Любимото ми време е това, опитвам се да установя къде целогодишно е такова. Лятото не е приключило, даже за мен не е и почнало - докато не се озова на безлюдния таен  егейски плажец - все едно не е лято за мен.

# 208
  • Москва
Здравей,Споделeте   bouquet

Споделям,че днес на брат ми му е първи работен ден след завършването на университета. Голямо вълнение,дума да няма. Сетих се за моя първи работен ден миналата година,след края на 1-ви курс.Нашите знаеха само къде работя.Другото научиха, когато си получих първата заплата.

И аз като bomboto искам цяла година на време като днешното да живея.

# 209
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А, не, това време само за сън става.

Общи условия

Активация на акаунт