СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
На 5 август правихме цели 11 години брак .11 годишнина каква сватба се води ?
Честито и Наздраве на празнуващите !!  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
Знам, знам, и бившия ми съпруг не го питаха любовите дали е женен.
  Laughing В десятката.

# 182
  • Варна
Месец август много годишнини има в Споделете.  Grinning Честито ви, честито! Дълги години заедно и все каймак да обирате. Ние сме на 20-ти, а дотогава знам, че и други от вас ще се отчетат.  Grinning

# 183
Споделям пълна кана с лед и лимон и между него равни части сода , швепс лимон и севън ъп.
По желание може и млко мента. Няма такъв елексир.
Някои хора , когато се дипломирахме не бързаха да станат банкери, счетоводители , застрахователи и пр. пр. А предвидливо купиха някое и друго заведение в студенски град. Та от такъв колега я знам рецептата. Опитайте.

Наздраве за празнуващите! Да илядите.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 17:09 от Рoсна kитка

# 184
Наздраве за  Гери на VG! Heart Eyes  bouquet
Честито и на останалите празнуващи! Бъдете щастливи!
Само аз ли не отбелязвам годишнини от съжителството/брака, дори не ги броя, горе- долу по възрастта на голямата ни дъщеря се ориентирам.

# 185
И ние през август имаме годишнина, на 16-ти стават 8 лета откак се взехме, но нещо не сме по празненствата.
Завърнахме се от морето в пловдивската фурна. Направо не се живее, добре, че утре ще се захлажда.
Чаках днес важно обаждане... изчака ми се чакалото и няма, и няма... Чувствам се тъпо, прецакана и недоволна. Дано да има причина и все пак да ми се обадят.

# 186
  • Майничка
Рожденичка ли си има VG? Да е здрава и щастлива и само благини да я сполетяват! Gift

Мау, стискам палци! Hug

"Нашият" празник през август е годишнината от запознанството / "загаджването". Когато осветлихме №1 какво честваме на тази видна дата, тя държеше да конкретизирам: "Ама как точно се загащихте? Татко загащи тебе, а ти - него ли?" Mr. Green

# 187
# 188
  • Paradise
Честита да е Гери на VG! Heart Eyes

Гаргамеле, у вас е винаги весело! Laughing

Готвя се за един луд, луд фестивал в Сърбия. Дано всичко е наред!

# 189
  • Страната на чудесата
Видях една стара жигула, млад мъж караше по-възрастен нанякъде. Стареца беше неподвижен, само очите му се движеха. Незнам как да го обясня, но хората, които са имали обездвижени близки, ще ме разберат-в очите плува копнеж, чак боли...Сетих се за моят дядо, беше 13 години така. И ми стана мъчно и болно, за него, за баща ми, за баба ми...Остарявам ли?

# 190
  • Казанлък of all places
Не.

# 191
  • Пазете Гор
Не остаряваш, всеки има мигове, в които не е толкоз корав пък. В старостта мисли повече за тях.
Майка ми си отиде сравнително млада с МС, след 10 години на дюшека. Никога не видях плам в очите и...но всъщност избягвах да я гледам там. Грях ми е, бях слаб.

Наздраве, празнуващите!

Благоверната твърди, че не я обичам колкото се полагало, щото, 'изби'ш ли, не съм забелязал, че била епилирана, усмихната и в неприлично къса и прозрачна рокля.
Ама не е вярно! Аз всичко видях и от около час и говоря по какво колонизацията на Сибир се различава от завладяването на Америките от монарсите на Пиринеите. Хем знае, че за Сибир говоря само когато много се обичаме. Не съм бил забелязал. Айде, да не е всичко да съм видял, ама хайде, холан...

# 192
  • о`майна лунна нощ е
И на мен ми стана тъжно.

Голям път беше днес, голямо чудо.   От Пловдив, през Боровец до Копеловци - Кюстендилско /а дано съм го запомнила правилно името на селото/. От там до София /през цяла София/ та до Долни Богров, после на магистралата и хоум суит хоум обратно в Пловдив. Установих, че откакто съм на предна лява седалка, нещо започвам да губя тренинг да стоя отзад. Не знам колко пъти позеленях. Ако шофирах, сигурно нямаше да се чувствам така.

И дупчани, дупчанки и малки дупенца -  табелите в града са кошмарни просто! Без навигация направо попадаш в ... дупка ... или дупе, да не кажа нещо трибуквено и грубо.

# 193
  • Пазете Гор
Ако не си взела чувал картофи, произведен от манастира в Копиловци - пропуск, ТуиБ... Зарзават имат приказен, да знаеш! Случи ли ти се да се изгубиш из градовете, селата, махалите или горите, звънкай. Случи се тъй, че ги знам практически всички. Струва ми се, че знам как сте влезли в Дупница на идване от Самоков, и вместо да хванете вдясно към Е79 след фармацевтичния завод, сте отпрашили към центъра. А оттам е оплетено да излезеш за Кюстендил, пък не ти и трябва.

Ох, gargamela, и аз обяснявах наскоро, ама само за секс при безгръбначни. Получи ми се, комай. Ама то и тяхното един секс. Мацката излиза на прибоя на някое пълнолуние, а пък младежът се мотае наоколо и за всеки случай пуска семе из пясъка...

То за децата ясно, ама на нас кажи, тъй седнали на питие, кой кого загащ(дж)и?

# 194
  • Казанлък of all places
Докато Гаргамеля се загащва,да споделя как винаги си личи,когато филм е превеждан от наша Гюлфия. Много добра,много!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт