СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 444
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Счетоводно, Куркума, балансът никога не е дефицитен и в това ( и в други неща де) му е чарът на счетоводството. Активите винаги са равни на пасивите.
Считай това, което ти се вижда като дефицит, за вложено в добра репутаци, на която ще обираш каймака някой ден.

# 166
Логопедка, честито! на 63-тата годишнина пак да ни се похвалиш колко сте щастливи.
Вълчо, твоят пост е много тъжен. освен частта за близнаците де. Жената знае ли какво й мислиш, горката?  Laughing

# 167
  • о`майна лунна нощ е
Лого5ка, да ни поканиш да празнуваме и 5 пъти по толкова години щастлив семеен живот.

# 168
  • Paradise
Тук станало много сериозно - счетоводство, баланси, пасиви, активи (аз съм пас, защото това е тера инкогнита за мен)

Ходи ми се в Родопите. Много ми се ходи.
Пропуснах събора на Гела, сега съм метнала поглед към пещерите родопски.
Ох, стискайте палци да ме огрее.
Имам крещяща нужда от почивка - в гората/планината/пещерата, сама със себе си.

# 169
Ми аз май вместо в Хелзинки, ще съм в Родопите. Rolling Eyes
Ама ще видим, де, може и да съм просто в Пловдив, да ходя по нервичките на нашите и те по моите. Crazy
Направо не мога да повярвам колко самостоятелна съм станала и как ме дразнят след 3 дни заедно.
Ама и аз ги дразня, отвикнали са да се съобразяват с мен. Посрещат ме с "А какви са ти плановете, кога ще си ходиш"  Laughing Иначе много се обичаме, де, първите 3 дни Grinning

# 170
  • Paradise
Споко, Ео, това е в реда на нещата Laughing
С маман много се обичаме, най-вече когато се чуваме по телефона. Иначе и тя реагира като твоите родители, но три дни са си истинско изпитание за нея Mr. Green
Нормално е, хората се променят.

# 171
Сама съм с бебето. Не мога да се унеса без мъжа ми. Явно до болка съм свикнала да ме подбутва посред нощ. Ние пък другиден правим 7 години...

Лого5ка, живи и здрави да сте!

# 172
Логопедке, малко със закъснение- честито! Още много години да бъркате каймака в радост и благополучие.

Нали съм ви казвала , че целият ни апартамент е южен и вчера ми дожала за милото - цял ден блъска на пека -на терасата. И вечерта му викам "Много се изморихме, 'айде да те водя на нашето местенце - под ореха - ще черпя една Поморийска"
А той : "
 -Ти от какво се измори? Най - много да имаш мускулна треска на показалците да сочиш - тук  тези плочки, там такъв цвят на боята, на тази стена това Joy
И е прав! Измъкнах го.
 Да ви се похваля най- накрая си намерих банския ушит точно за мен! Както казва Еллист юхууу. Сега остава да има къде да го разходя.
Добро утро!
Аз както винаги по първи петлии Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 07:25 от Рoсна kитка

# 173
  • Пазете Гор
Ама и аз една работа си намерих - майката си трака. Хем повече работа, хем за по-малко пари, хем по-далече, хем по-гадна, хем там съм не десета дупка на кавала, ами на кавала ме няма изобщо.

Чудя се, за да са балансирани нещата, какво ли да стане? Да си намеря чанта швейцарски франкове под мястото за паркиране, да срещна любовта на живота си там или да взема да получа я просветление, я откровение.

# 174
Ма моля ти се каква любов на живота, нали си женен  Crazy Залагам на швейцарските франкове.

# 175
  • Бу-у-урга-а-ас
Много мили пожелания! Благодаря на всички ви! Мир и любов и на вас!

Куркума, в такива случаи се оглеждам хубавичко и ако видя, че нямам друг избор, чакам докато такъв се появи. През това време гледам да не тормозя душицата си и да се адаптирам, доколкото е възможно, за да не се поболея от нерви и ненавист.

# 176
  • Paradise
Куркума, нали знаеш, всяко зло за добро!
Ти ще се справиш, сигурна съм!

Тази сутрин се събудих от миризмата на пържени филии, пържени мекици, скара...
Готвят хората, не се майтапят!

Добро утро на всички!

# 177
  • Страната на чудесата
Росна китка, тежка  работа си работила Laughing
И мен ми се ходи някъде, но не сама.Сама съм си у дома вече 3-та седмица, полудявам Crazy
С мъжа ми си пишем имейли. Досега са повече, отколкото за целия ни брак, сумарно. Както той казва:"Много ти е трудно да не говориш, значи, затова пък пишеш по много" Mr. Green
След много фитнес и много пот започвам да си влизам в старите дрехи.

# 178
Чета Куркума и се замислих как по- миналата за си направих нещо подобно. Напуснах НАП, за да отида на по- високо и ... после знаете. Защо ми трябваше? Ама писано било, казваше баба.

А и човек никога не знае откъде ще изскочи зайчето. Ако пък не беше станало така никога нямаше да уча и да се явявам на изпити за одит. Взема ли веднъж тапията - врати много. Само да стигна до финала.

Ео, че тя любовта не пита дали си женен Hug

# 179
Знам, знам, и бившия ми съпруг не го питаха любовите дали е женен.

Общи условия

Активация на акаунт