СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Споделям викингски роман и впечатлението си, че тези са били големи сладури - например за тях добра сватба е тази, в която умират 11 човека в пожар, запален от самата младоженка в опит да напердаши бъдещия си мъж със запалена факла.

Направих асоциация с  "Лачените обувки на незнайния воин" - ние сме били задминали викингите в ритуалността си, само дето инициативата по нашенски принадлежи на свекървата.  Laughing

# 661
С пеенето споделих как съм, с рисуването съм по-зле  Joy
Но пък имам доста книги за рисуване и като следвам по тях, с таблета, някак по- се получават нещата.
Писането и снимането си остават моите изкуства, напоследък повече снимането, защото нямам никакво търпение да изпиша хилядите си идеи. Crazy

Кой е тоя роман?

# 662
  • Варна
Червеният змей - Франс Бенгтсон.
Дидра, това не спадало към ритуалите им, а било просто и случайно стечение на обстоятелствата. Не че тукашните по онова време са били кротки и смирени.

# 663
  • България-Швейцария
Последен плаж, чудно море, зелено знаме, не ми се тръгва обратно, ама изобщо Crossing Arms

# 664
  Страхотен плаж днес..полупразен, хубаво, топло море с  пъргави рибки плуващи край теб, нега, плясък на вълни чут по време на дрямката, съпроводен от викове на чайки, пясък полепнал по кожата..рая е на земята, да знаете.
 Гаргамелче, снимах някаква великолепна сграда, притежавана от тях, когато чудно резбована врата се отвори и ръка ме дръпна вътре. Бе то не беше сън, ами цял роман  Joy

# 665
  • София
Искам лъжички с дълги дръжки, да достигам дъното на кофичката течен шоколад. Чаените са твърде къси, със супените не е никак изискано, трябва ми нещо по-спешъл. Дано някой вече да ги е измислил и да ги продава, че иначе няма да съм никак доволен.  Crossing Arms

# 666
http://www.atkom.net/resizer.php?imgfile=photos/1252505811.11072 … mp;max_height=450

Измислени са и което е по-важно - изпробвани са  Mr. Green

23 сантиметра.... кеф.

# 667
Искам лъжички с дълги дръжки, да достигам дъното на кофичката течен шоколад. Чаените са твърде къси, със супените не е никак изискано, трябва ми нещо по-спешъл. Дано някой вече да ги е измислил и да ги продава, че иначе няма да съм никак доволен.  Crossing Arms

Майка ми донесе такива от Москва преди 33 години Simple Smile
Малки, с дълги гравирани дръжки, фини, мнооого изискани. По-красиви от тези в линка на Нино Тино Wink

# 668
  • Пазете Гор
Бъркай с пръсти. Изискано е по своему, секси, като филм на Алмодовар.

Всяка заплаха за кантара може да бъде елиминирана с движение.
Споменахме танците. Разправят, че и сексът помагал. Препоръчвам копане.

В едно караоке в Солун, след хилядите кахърни гръцки песни за агапито, дето си тръгнало, пожънах бляскав успех с изпълнение на това: http://www.youtube.com/watch?v=6q2mFiN7GIc&feature=related.

Иначе нямат грешка, като поръчах, пратиха някакъв младеж да донесе диск с парчето отнякъде, че го нямаха отначало.

Фалшиво беше, изпълнителят имаше поне три промила кръв в алкохола, но поне на поглед го бях докарал.

Поздравявам бандата. Пазете онова асо, в ръкава.
Наздраве.

# 669
Ха ха, да, ама като малка с тях майка ми ми гледаше гърлото като ми е зачервено и виж все с това ги асоциирам, а те да са толкова полезни по другото си предназначение  Laughing

Споделям, че състоянието, в което съм в момента се нарича ПМС, само защото луда крава вече е било заето  afwitch

# 670
  • София
Ха, бравос!
Златни ти уста, НиноТино!  Mr. Green

Това само някой закъсал пред кофичка течен шоколад/сладолед ще да го е измислил. Какви гениални творения има човечеството, размечта се тя.

Брей, много ми върви тази вечер! Какво друго да си пожелая... Ако може стоте тона работа, които имам да свърша до петък, да се свършат някак сами, а после аз да обера лаврите... Много ли ще е нахално?  Flutter

# 671
Е, нахална си. Лъжици, сършващи сто тона работа няма, още по-малко гравирани като Анджелинините  Wink

Тия са за мелба, Гюлфи, но вършат безотказно работа и за шоколад.

# 672
Маните тая работа със секса и кантара. Не помага. Пробвала съм.  Crazy

# 673
Да правиш секс върху кантар ли?  Sunglasses

# 674
Tова не съм, но ако успеем да се качим двамата върху кантара, после 100% ще му се видя лека на кантара  Joy

Общи условия

Активация на акаунт