СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
А, не знам, нямам тв.

Вълчо, пеят ли ти клиентите. Днес му пях на един. Ама какво да направя като знаех всичките текстове на песните, които пускаха и ми идеше да си попея  Embarassed

# 646
  • Пазете Гор
Веднъж в Атина ми пя един таксиметров шофьор - грък, роден и живял във Венецуела, както разказа. Пееше на испански. Показа ми залив, гдето дядо му ловял сепии.

Над днешния залив имаше две наколни кръчми с размерите на среден къмпинг всяка. С будка, бариера и разводачи.

Мама му стара, откога не съм пял! Хеле пък откога не съм танцувал...Ще взема да загрубея.

# 647
Споделям, че с голям кеф изгледах Криминале. Отдавна американски филм не може да ме забавлява така както такива класики. Защо днес няма такова американско кино...или може би ключът е Тарантино? (дори и на рима го докарах  Laughing)

# 648
  • София
Споделям и аз желание за пеене... не, че умея, но пък обичам  Mr. Green Миналата седмица бяхме на сватба с караоке и добре си пограчихме. В петък сме на още една, дано и там имаме поле за изява  Whistling

# 649
To и аз не мога, на караоке не бих пяла за нищо на света. Crazy

# 650
Що не казвате, че се е увеличил обема на кутията за ЛС? Трия ли трия  Laughing

# 651
  • Пазете Гор
Два дни поред откривам у дома и мазето четки. За рисуване, сладкарски (3 бр), баданарки, обикновени всякакви размери, че и една телена.

Да речеш , че рисувам - неее, хич. Кибритена кутия не мога да изобразя. Да речеш, че много-много боядисвам и варосвам - и то не е, питайте благоверната.

Чудя се дали не купувам и нося у дома четки насън; дали котката не е обладана от странна мания и събира четки из махалата; дали възлюбената е забила нещо с артистични наклонности и бояджийска прехрана; дали е знамение свише или просто всред зарзаватите ми по някаква погрешка се е отворил ход на дървояди във времето.

# 652
  • о`майна лунна нощ е
Два дни поред откривам у дома и мазето четки. За рисуване, сладкарски (3 бр), баданарки, обикновени всякакви размери, че и една телена.

Да речеш , че рисувам - неее, хич. Кибритена кутия не мога да изобразя. Да речеш, че много-много боядисвам и варосвам - и то не е, питайте благоверната.
.......

Нещо като картите, които има милото, а той карти не играе. В същото време има в изобилие - по-точно разни пластики на кредитни, дебитни, лични, професионални за квалификация .... . И на едно сантасе не знае правилата, но може цяла стена да налепи с такива подобни.

Споделям, че никога не съм била на караоке. Интересно ще ми е, но едва ли ще се престраша да излезна и да си пограча на воля. Май само в колата го правя. А глас имам. Да кажеш, че не мога да пея - не е така. И в хор съм участвала 2-3 години.

# 653
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Много е хубаво да можеш да пееш или да рисуваш. Така според мен най-успешно
можеш да изразиш душевното си състояние.
Изгоряла съм зверски, така както никога през живота си не бях.
А уж щях да бъда само под чадъра  Tired
Морето днес е почти като огледало, след като станаха сума ти поразии...
И се чудя, аз, която съм ходила толкова много по лагери и екскурзии,
как ще пускам децата си на такива мероприятия. Не, че не може лоши работи да се случат и в родителско присъствие дори...
Ама пък на колко хора, които се правеха на чукнати, докато спасителите се съдират да свирят се нагледах... Смели бе! Confused А морето тези дни наистина беше разярено.

# 654
  • Казанлък of all places
Тази сутрин точно с едно интервю на спасител започна денят ми. Тъжно.
Деси, същата я свърших и аз с изгарянето. хем под чадър, хем с 50-ти фактор, хем с червено краци след това. Кисело мляко със сода отнема незабавно огъня, а след това  - както си знаеш.
А най-обидното е ,че след всички страдания даже не личи, че съм с някакъв тен... Simple Smile

# 655
  • Майничка
...И се чудя, аз, която съм ходила толкова много по лагери и екскурзии,
как ще пускам децата си на такива мероприятия. Не, че не може лоши работи да се случат и в родителско присъствие дори...

Това са и моите страхове. Каката я пускам, няма как, но като зная какви нелепи изцепки е в състояние да роди акълът й и да ги приведе в действие секунда след като са й щукнали, личен бодигард да й назнача, пак няма гаранция. Май спасението е само да ги учим да се пазят и да предвиждат, по всички начини, които са ни известни.
Честно, надявах се да въведат часове по гражданска защита, може би беше грешка, че в медиите веднага им лепнаха етикет "военно", с което настроиха масата негативно. Няма нужда да сглобяват и разглобяват калашник, но спомените ми от прогимназиалното обучение са, че освен как се слага противогаз и какво правиш при ядрена опасност, имаше как се оказва първа помощ, как се използват подръчни материали за превръзка, изтегляне, транспорт, какви скрити рискове съществуват в критични ситуации, такива неща.
Сега една теоретична безопасност на движението по картинки и "пожарни" тренировки с училищния звънец, не зная да учат друго.

# 656
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Пуснахме си отпуски със съпруга от 19-ти и смятаме да запрашим към морето без цел и посока, където ни хареса, там. Места ще има със сигурност.  Laughing Естествено, старият Созопол ни е фейвърит.

Родителите ми пък искат и те почивка със сложно брифирано към мен задание. Като очертах параметрите и претенциите стигнах до Банско. Нататък вече ще е лесно, хотели бол и офертите се прескачат.

Хубаво е в края на лятото да мислиш за почивки, нищо че един краен срок ме кара да се обливам в студена нервна пот.  Mr. Green

# 657
  Сина ми поработи 2 лета като спасител. Все си мислех-егатии кефа, цял ден лежиш на плажа, печеш кълки и оглеждаш чуждите  Laughing Ама не би, покрай него разбрах скритите минуси и опасности за самия него.
Цяла нощ сънувах арменски общности, тайните им обреди, зловещи тайни и невероятни сгради техни притежания..Егати сбъркания сън.

# 658
  • Варна
Пея си от сърце и душа и добре го правя. И добре рисувам... А как танцувам само! Абе, умря циганката.
Споделям викингски роман и впечатлението си, че тези са били големи сладури - например за тях добра сватба е тази, в която умират 11 човека в пожар, запален от самата младоженка в опит да напердаши бъдещия си мъж със запалена факла.

# 659
  • Майничка
...Цяла нощ сънувах арменски общности, тайните им обреди, зловещи тайни и невероятни сгради техни притежания....

Като чая или кафето, на които те канят неангажиращо между обяда и вечерята и се оказва, че имат семеен сервиз от 100+ части и традицията повелява всяка чинийка и купичка от него да е препълнена с домашно приготвени заплахи за кантара и е проява на лошо възпитание да не хапнеш от всичко? Wink

Общи условия

Активация на акаунт