СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Майничка
Саня, споко, минах чак на четвърти път, да не казвам с колко допълнителни часове. И не по вина на проверяващите. Wink

...Моята оферта е - масаж от рибки Гара Руфа, не че съм опитвала, но да се изкажа компетентно по темата.  Laughing...

Като пробвала, да се изкажа, че за грубо нацепени пети не е достатъчен. Naughty Иначе е страхотно!

# 631
  • Москва
Ден 2 по доктори и пак съм без диагноза. Само с някакви черни петна показани от изследването на очните нерви, които не трябва да ги има. За сметка на това се установиха проблеми със синусите (не видяни от личната ми и не видяни от разчитащия ЯМР). УНГ-то ме попита как изобщо дишам  и се хвана за главата.Обаче това обяснявало само главоболието не и проблемите с очните нерви. Сега трябва и на консултации с някакви професори да ходя. Не ми се занимава.

Саня, третия път няма как да не го вземеш.  Hug

Чудя се да честитя ли празника на един мюсюлманин ( ок де,майка му си е чиста христианка) или не..

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 18:19 от *Lorelei*

# 632
  • България-Швейцария
Прогнозата за топъл септември и мен ме провокира още неприбрала се да искам да се върна обратно тук, чак съм готова да жертвам и пътуването до Швейцария, въпреки че офертата стои и докато пишех ми я потвърдиха даже.
Ще видим, може и да се отвори прозорец за второ идване, утре обаче хващаме пътя към София, любимият има стока на митница, а младежите отиват към Гърция в петък.
Днес установих също, че чудесно и без стрес се работи и от плажа; сега остава да измислим телепорт за хартията и може да се каже, че сме постигнали съвършенството Wink

# 633
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
СиТрамелче, къде е това вълшебно място на морето? Усилено си търся подходящо, но и евтино кътче. Макар че знам, че есента в Созопол е най-най.

Баща ми намина с бутилка домашна ракия, толкова потна, че сълзи от студ се стичаха по нея. Набързо се почерпихме, докато сложа вечерята във фурната и вече съм на 6.  Embarassed

Замислям да започна да гледам Листопад, но не смея да го споделя гласно пък и хич не ме влече. Имам чувството, че ако не го направя, ще изглеждам асоциална. То не бе реклама, не бе чудо.

# 634
Явно съм асоциална, ама то нали свърши това чудо или не?

# 635
  • България-Швейцария
Дид, ние първо бяхме (по моя инициатива) много на север, в един от комплексите на шефовете ми в сянка, но там цените са като в Швейцария, изобщо не знам как го навих любимия и за 3 дни дори.
Сега сме доста на юг в Лозенец, където той общо взето се чувства като у дома си, и на двете места ми се връща, но по-скоро на второто ще бъде, ако изобщо. Лошото е, че тук половината база затваря още в началото на септември, което за мен е учудващо рано, а предвид прогнозите пък съвсем. Покрай изчанчените ми работни графици се е случвало и почти към октомври да се окажа на море; и време, и вода са били супер, докато сега заради вятъра и вълните плуването ни беше повече по басейните, но такъв ни бил късметът.
Сезонът официално приключва на 15-ти, след това би трябвало поне за нощувки доста да паднат цените.

# 636
  • София
Честит имен ден на всички с името Александра и Александър!
Имам си слънчоглед и бутилка вино, само защото съм Александра!
Наздравеее!

# 637
  • тъгата в мен
наздраве..с една малка на кристали...Обаче-ми омекнаха краката.Не мога да се позная..Никаква алкохолна издържливост.пфууу..

# 638
  • Казанлък of all places
Чууудна кайсиева ракия са подарили на мъж ми! А аз ракия не пия... Докато съвсем не си я е дръпнал- наздраве!

# 639
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Наздраве, банда! Знаех си, че тук всички са сериозни.  Hug

Есте, не само че листопадането не свършва, ами и започва от днес нов сезон. Това беше темата на деня около мен  ooooh!.

За Лозенец намерих една промоционална оферта за втората половина на септември, а това е почти единственото място, където не съм била.
Малко ми е разпиляна мисълта, но чашката беше доста концентрирана, затова.  Wink

# 640
Сезонът официално приключва на 15-ти, след това би трябвало поне за нощувки доста да паднат цените.
Цените падат още от 1 септември.

# 641
А моята колко е разпиляна, не ми се мисли  Crazy
Провали ми се май петъчното излизане, с Естер ще наваксваме в събота, надявам се.
Ще ми подарят нещо много хубаво в петък - японска кукла  Grinning

# 642
Нека съм асоциална, но подобни неща и пари да ми дават, не мога да ги изтърпя.

И моето море свърши и толкова много ми липсва ...

# 643
Кои неща? Изтървах нещо?

# 644
  • Майничка
Листопадни, Ео. Laughing

Наздраве за всички Александровци, Александри и специално за every me, само благини да ги съпътстват!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт