СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 374
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Москва
CTramell, завиждам ти за бурното море на юг.  Аз като бях преди седмица и половина и една вълничка нямаше.

Споделям някакви си размити,неясни и/или неоформени граници на очните дъна/нерви (да го бях запомнила ли?!) Утре пак на изследвания. Изобщо не ми се мисли даже какво може да се окаже.Офталмоложката не беше особено щастлива от вида на очите ми. Писна ми. От два месеца хвърча по лекари. Единствено и само невролога и офталмоложката ме вземат на сериозно. Личната ми се скара,че пия малко вода и ми пада кръвното,та от това ме боли глава и ми се замъглява зрението.
Благодаря и извинете, но имах нужда да си го кажа.  bouquet

# 616
  • о`майна лунна нощ е
Azazel - ти учеше в Москва, нали? Възможно ли е това да е реакция от пренатоварване на очите покрай сесиите? Или проблемът е друг?

# 617
  • Москва
Azazel - ти учеше в Москва, нали? Възможно ли е това да е реакция от пренатоварване на очите покрай сесиите? Или проблемът е друг?
Не мисля. Те от години тези граници не са наред,ама сега станали по-зле. Лекарката иска да изключи някакво притискане на нерви в следствие на удар по главата ( че моята има 3-4 комоциома и отделно още около десетина падания и удряния).

Между другото-някой да знае какво значи падане на зъби в съня?!Попитах google-а, но нещо отговорът му не ми допада  Confused

# 618
  • о`майна лунна нощ е
Само ще ти кажа да не вярваш на сънищата.

# 619
  • Майничка
...Между другото-някой да знае какво значи падане на зъби в съня?!Попитах google-а, но нещо отговорът му не ми допада  Confused[/b][/i][/color]

Ако си под 10г. - подарък от феята на зъбките, ако си по-голям - предупреждение да не пропускаш профилактичните посещения при стоматолог. Wink

# 620
абе на болест е да сънуваш падащи зъби.

# 621
и на мен често ми се случваше да сънувам че ми падат зъбите, и то всички!
и обикновено след  това ми се случваше нещо мн мн лошо!
не плаша никой просто при мен си беше така! Първия път като сънувах това с зъбите след окло седмица ме блъсна един автобус, а аз си вървях по тротоара и после пак като сънувах падащите ми зъби пак ми се случваше нещо лошо!

# 622
  • Москва
Най-много да падне самолетът в петък Simple Smile

Само аз ли мисля,че Роса не се е появявала скоро?!

# 623
  • Пазете Гор
Ако бях свършил поне половината от това, което планувах за днеска, щях да имам най-подреденото мазе; най-избистрената ценностна система; най-грижливо отлято корито за чешма; най-задоволената жена; най-ранните марули, поне в квартала; най-възпитаните деца; най-студената бира, без да е замразена.

И ще бъда най-самодоволния тиквеник от тая страна на Атлантика, Ламанша, Искъра, улицата.
Понеделникът ми е събота.

Наздраве!

# 624
  • Казанлък of all places
Много ми харесва да си говорим с малкия ми син.

# 625
Пипинс, за напукани селски пети е измислен кремът Дунавски вълни.

# 626
  • Казанлък of all places
Айде бе , Вълк, от кога те чакам да ти споделя Видинската синагога!

Още едно момченце се е родило вчера буквално в окото на бурята в Ню Йорк. Радват ме всички бебета на приятелки!

# 627
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мехлема от невен и мас е запазена марка на майка ми и е универсален. Не се бях сетила да го ползвам за пети. Моята оферта е - масаж от рибки Гара Руфа, не че съм опитвала, но да се изкажа компетентно по темата.  Laughing

Споделям, че и аз се настроих на морска вълна накрая на сезона. Прогнозата за топъл септември ме провокира за кратка почивка.

# 628
  • Варна
Много странно - когато натисна "Нови отговори" ми излиза тема в която не съм писала. Дали не ме бъркат с някоя потребителка. Ако е така, дано да е с някоя важна клечка...

# 629
  • Варна
Споделям лаф, дочут в Бриколаж: "Моля, колега от дърво да се яви на трета на каса!". То е ясно, че дървото е в кавички, и че иде реч за съответния отдел, обаче ми прозвуча много развеселяващо.

А инак за хвалене нямам. Имам само за оплакване. Пак ме скъсаха на шофьорския изпит и близките взеха да ме кодошат. Инструкторът извади ей таквиз очи и се чуди какво става с мен. Не очаквал такова нещо. Тфюй.

Общи условия

Активация на акаунт