СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 290
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
За 20 дни станах лидер в сянка на прайда на нощните от едната фирма.
Peace
след още 20 - лидер на светло.

благодаря ви. Азазел, как така ще се чудиш, заминавай! Ние с теб заедно се прибрахме през юни, заедно и ще отлитаме май...само в различни посоки.

# 601
тити, живи и здрави децата!  Hug

Морето днес ври и кипи и копае дупки. Спасителите стоят прави и свирят по хората, връщат ги към брега. Като ги загърбят и народа - хоп, обратно във водата. Явно трябват въжени заграждения на края на пясъка.
Имало ли е някога такива или съм си измислила спомен от детството? Помня морето заградено с въжета при черен (тогава) флаг.

# 602
Пипинс, и аз споделям Балкан. Троянски. Китно селце, сгушено там. С минерална вода и тоооооолкова синьо небе. Божествено. Времето е спряло. И даже малко се върна назад.
Ех.

Върнах се, де. Но ще опитам поне утре до 8.30 да съм на село. И ще се сепна корпоративно отведнъж. Бляк. Ще си завъдя аз някоя гадина и кротко ще ида на село.

# 603
  • Пазете Гор
Всички хора, които уважавам и ценя, радвайки се на взаимност, са имали периоди, в които искат да отглеждат кокошки.
Не всички успяваха с това.

Като преброих, оказа се, че всички, на които завиждам - имат кокошки.

Дали е карма?

# 604
Последното, което ми е хрумвало, е да броя нечии кокошки.
Дори не познавам хора с кокошки, освен дядо ми.

# 605
  • Paradise
Идея си нямам от какво са ми се сцепили петите, но много боли, много.
Дайте някаква идея за мазило/мехлем/крем..., утре ще видим чичо доктор какво ще каже (а как не обичам да започвам понеделнишки с посещение при лекар).

# 606
Ама познаваш една истинска кокошка  Flutter Joy

Пипинс, сега видях...хм, единият вариант да идеш да питаш в някоя денонощна аптека, а другият до утре щом ще е само, с каквото и да е кремче тип лосион за тяло, нежно и омектяващо да е....да ги успокои малко...понякога става от ниски, равни обувки.

# 607
  • Майничка
Пипинс, мажеш с нещо мазно, ако имаш дефламол, мехлем против изгаряне, крем, в краен случай - зехтин и слагаш памучни чорапи за през нощта

# 608
Пипинс, оттук го научих- мажеш с подходящ крем ( мазен, с уреа или каквото най подходящо имаш, ако нямаш -пращай някой до аптеката), след което увиваш с прозрачното домакинско найлоново фолио, отгоре чорапи и така до утре сутринта.
Не е най благото нещо през лятото,  но е много резултатно.

# 609
  • Paradise
Благодаря много, момичета!
Много ми помагате!  bouquet

# 610
  • Пазете Гор
Знам, че няма да намериш, Пипинс, но много помага за тоя проблем мазането с хубаво изварена мас - свинска и особено патешка. Тая пролет благоверната се спаси и чрез шилешка лой. Чорапчето си идва от само себе си.

С две думи - мажеш с нещо, което да омекоти кожата (мазнина) и да не ти дава ядове с дерматити или алергии.

Някога, когато фармацевтичната индустрия не е била подразделение на нефтохимическата, са ползвали разни чудесии като ланолин и спермацет.

Последното е течност, добивана от череп на кашалот, ако някой си е помислил друго.

# 611
  • о`майна лунна нощ е
Пипинс, как си днес?
И аз съм с петички като на терминатор от няколко дена, но се спасих с бебешкия лосион на дребната.

# 612
  • България-Швейцария
Морето на юг е още по-зловещо бурно от северното, дори на сърфистите не им се рискува и дремят на припек на брега.
За сметка на това аз се радвам на чудесна почивка, каквато определено ми липсваше през последните 2 години.
И една приятелка ме зарадва преди малко, че започва работа, която й е присърце в четвъртък след дъъълго принудително висене в къщи благодарение на кризата.
Животът все пак може да бъде и хубав, когато иска Grinning

# 613
  • Paradise
Днес положението е малко по-добре;
дори и в момента съм с намазани крака и чорапи (добре, че няма много хора да ме видят); довечера ще пробвам с мазилата на детето;
Надявам се, че ще се оправя скоро.
Още веднъж благодаря на всички, които ми дадохте идеи!  bouquet

Странно усещане за истински работен ден след дълго лентяйстване;
Но трябва да се влиза бързо в ритъм, няма друг начин...

# 614
Пипче, има един мехлем с невен. Все се намира някоя баба да го приготвя (за изгаряния и рани), а и в аптека съм го виждала. Много помага за такива сцепвания на кожата на стъпалата, прилага се по описания начин, с чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт