СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Майничка
Честито, Тити!  bouquet

Бебето Терра е разкошно!
Подозирам, че №1, вдъхновена от семейните мемоари как се е появило кучето, което гледахме в къщата на родителите ми (12-годишната ми сестра го донесе бебе от улицата и остана "временно" у нас 16 години, до смъртта му) и от съответната навършена възраст, планира да повтори ситуацията. Да видим кой кого! Mr. Green

# 586
Тя вас  Peace
 Laughing

# 587
аз пък си имам вече две християнчета Simple Smile

Браво, Тити, живи и здрави да са!

# 588
  • София
Здравейте отново  Mr. Green Аз съм досадно и упорито като бубулечките на Елинор и няма лесно да се оттървете от мен  Laughing
Василиса, и мен ме преследват редовно кучовци. Ако са достатъчно упорити винаги намазват по някой кренвирш ако се случи да има по пътя магазин, в който мога да вкарам бебешката количка. А колкото до маниаците... пак добре, че е бил с мотопедче, а не с гол в ръката... сещате се... защото и такъв случай имам миналата година докато карах колело в Борисовата  ooooh!
Кифличке, кученцето е уникално. Още ме е яд, че поради липса на пространство вместо куче си взимаме все котки  Confused И как ги нацелвам все толкова ненормални не знам. Предишната имаше самоубийствени наклонности, сегашната пък убийствени. Сутрин редовно ми се мята с боен крясък и ми захапва носа за "Добро утро"  Close
Тити, честити християнчета! Аз днес бях кръстница на едно прекрасно детенце.

# 589
  • Paradise
Клише, изкушавам се да се обърна директно към теб (с най-добри чувства) и да ти кажа, че никой никого в тази тема не преследва, не гони, не столква, не сталква и прочие.
Затова, моля те, спри с подобни словоизлияния
Здравейте отново  Mr. Green Аз съм досадно и упорито като бубулечките на Елинор и няма лесно да се оттървете от мен  Laughing

Споделям прекрасен Балкан. Прохлада, тишина, само реката пее своята песен...
Боже, колко го обичам този Балкан!

# 590
  • София
Разбрано! Взимам си бележка. Няма повече словоизлияния  Naughty
Така или иначе последното беше чисто иронично  Simple Smile

Май само аз не спя посред нощите... под прозореца ми се вихри циганско-пиянски скандал с елементи на бой. Първият ми порив беше да им ливна една кофа вода на главите да поизтрезнеят малко, но след това съобразих, че с оглед на това, че живея на партера подобно действие би било опасно за здравето ми или за целостта на прозореца и затова се въздържах. Сега ми остава само да чакам да си изяснят позициите двамата "господа" и да мога да си легна на тишина

Лека и спокойна нощ желая

# 591
Честити да са ти християнчетата, Тити! Благословени и закриляни.
Готин кучо.
И докато пак не съм изтървала - живи и здрави бебенца по приятелска линия на Окоче и Анджи!   bouquet

Готини заведения в Доспат?

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 07:56 от рони

# 592
  • Казанлък of all places
На язовира или в града? Самият Доспат е толкова малък,че ако се изправите на центъра и се завъртите ще видите и трите им кръчми ! Simple Smile
Добро утро!

# 593
  • София
Споделям, че най-хубавото на неделното кафе е, че го пия до обяд.

Споделям, че нашия космат хубостник се е научил да се подмазва сутрин, още преди алармата на телефона, за храна. Подмазването включва пъркане, мъркане, мятане, натискане, обдушване и за финал се свлича с всичка сила върху мен. Не се научи тази котка, че в неделя не звъни аларма и не се закусва, а се спи. Той закуси както се сещате, а аз не спя вече.

# 594
  Нещо подобно ме сполетя и мен..Котарака ми така настойчиво ми се натискаше и мъркаше, а после последователно заведе спящата си, залитаща стопанка до паничката, че да ми стане пределно ясно какво иска  Laughing Споделям Докосване на неуловимото.

# 595
намерихме си страниците от сборника Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 15:53 от Анджелина

# 596
  • Москва
Привет, Споделете   bouquet

Елинор, прекрасно докосване   bouquet

Тити, честити християнчета. Закриляни и с късмет да са ти.   bouquet

Споделям мама,която седя приблизително 36 часа пред личния ми компютър,че не знам си кой не си свършил работата. Съответно домашният е бавен и нямаше как да се ползва ( не за друго,ами аз като помагам и ме хващат нервите от него )
А сега трябва и куфара да събирам. Седя и си мисля-да бъдеш или да не бъдеш..В моя случай-да се върнеш или да не се върнеш в огромното село. И за двете намирам доста аргументи.

# 597
Цял ден пред телевизора, гледам CNN и чакам Айрин за залее любимия ми Ню Йорк, Манхатън, там където съм оставила част от сърцето си и много приятели, и ми е едно тъжно, скапано и чак виновно, че го преживявам чрез екрана ...

# 598
Споделям, че младите хич ги няма откъм джентълменско поведение и кавалерски жестове, ама хич. Момичето плаща, разделят се, и момичето продължава пеша още 5-6 къщи до тях. Момичето плаща, момчето стои отвън с ръце в джобовете. На момичето това не му прави впечатление. Жена е силно изненадана, че бакшишът е слязъл да й пренесе сака до асансьора. Следващата е сигурна, че бакшишът го прави за пари.
За 20 дни станах лидер в сянка на прайда на нощните от едната фирма.

# 599
A, на мен ми платиха таксито онзи ден, въпреки че от наблюдаване на това колко е хубав в таксито, забравих да си кажа улицата и обиколихме половината квартал да се връщаме  Joy Даже бях много изненадана, че го плати момъкът и дума не ми даде да обеля по въпроса. Явно съм отвикнала да ми плащат сметките, че две години все аз  Joy Ма би било хубаво да свикна да ми ги плащат  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт