СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Да си загубиш гласа в Рокенрола, да те боли вратът от куфеене и да пофлиртуваш - перфектната петък вечер  Twisted Evil

# 571
Ах, морето... този път го искам есенно, бурно и без компания под 1,50м, ако може, благодаря предварително! Whistling

Гаргамел, 1,61 съм! Ще ме вземеш ли  Praynig

# 572
  • Майничка
Естерче, олуейз, ама къде да дяна онова дребното, дето е под метър даже. Laughing

# 573
Тя ще го гледа. Crazy

# 574

Икзактли. Всякакви дребни под и над метър гледам, само да съм на море.  Crazy

# 575
  • Варна
Сега се връщам от плаж, морето е почнало да прилича на такова каквото го иска gargamela.

# 576
  • България-Швейцария
Мдам, оттук изглежда много спокойно, но долу на плажа не разрешават да се влиза във водата.

# 577
  • Казанлък of all places
Или 50-ти фактор не е 50-ти ( ако и да е немски), или слънцето е гаднише, или аз съм повече недоклана буржоазия, отколкото си мислех. Отивам да гепя киселото мляко на децата.

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Цяло лято синковецът оцеляваше със сравнително малки белези от наранявания. Днес реши да се разкраси чудно, пребивайки се с колелото, докато карал цитирам "на четвърта". Сдоби се с джонга по средата на челото и охлузване, почващо от нея, през целия нос, до устата и няколко по-малки поражения по колената. Приказка .... тъкмо за първия учебен ден след ваканцията.  ooooh!

# 579
 Здрасти, споделете.
Една тема в клю-то ме подсети, че има такава тема, което ме подсети, че не съм ви споделяла отдавна.
 Споделям ви бебето Терра, най-новия член на фамилията. Изядени ушите (буквално), нищо че си има гумена мечка за тази цел Simple Smile

# 580
Много готино кученце  Grinning

# 581
  • Пазете Гор
Има един шибан семеринг на скоростната кутия на колата на благоверната, дето пуска. Ремонтът за подмяната му (а е 17 лв само, като част) предполага да се разглоби скоростната кутия, което е скъпо или иска да имаш хубав тезгях, инструменти, бая грамотност и здрави нерви. По-евтино е да взема цяла скоростна кутия, но на всички им пускат тия семеринги. Та така.

Има дни, в които си мисля, че съм най-умния в света, както има и такива, в които съм убеден, че съм най-кухото същество на Земята. След чехълчето, де.

Има дни, в които вярвам, че Бог ме е благословил, като и други дни, в които се съмнявам в това. Лоши дни.

# 582
аз пък си имам вече две християнчета Simple Smile

# 583
  • sofia
Честити ти християнчета, Тити!!! Киф, Прелестно кучешко бебе, Киф, направо е страхотна Терра!
Тая работа със семеринга , скоростната кутия  и вся остальная сволоч не я проумях, ама няма нищо.
Споделям посещение в индийско-непалско-нам си какъв ресторант - вкусно беше, че и отгоре!
С това обозначих старта на така бленуваната от мен отпуска! Живот и здраве в понеделник следобедно време, вече трябва да си пия фрапето на онзи тайнствен плаж!

# 584
Гурка ли, бомбо?
Ако не е той - иди и в него, един от любимите ми в София е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт