Идеи за бизнес 15

• 106 593
  • 699
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Интересна статия, не бях попадала на нея, хрумването за комбиниране на "тези 3 неща" беше на съпруга ми, тъй като той се занимава /засега не професионално/ с ремонти на всякакви джаджи и общо взето търси начин да започнем някакъв бизнес, който ако може да включва "100 в 1", за да се намали риска от провал Laughing. Малко се лутаме и ние какво да започнем, дано го измислим скоро.

Аз бях споменавала мисля (ако някой е обърнал внимание), че по принцип имам регистрирана фирма, която се занимаваше с консултантски услуги по европрограмите, но нещо много се разочаровах от хилядите неуредици покрай тях и засега дейността е замразена и честно казано не ми се връща към нея. Тъпото е, че с почти нищо друго не съм се занимавала откакто съм завършила - това учих, това работих, с това реших да правя бизнес и сега е наложително да измисля нещо друго, но идея си нямам какво бих могла да правя, след като това, в което уж бях добра, не ми донесе успех Sad.

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 23:36 от Maria_I

# 481
Mariq, не зная какво да те посъветвам, нито имам идея за някакъв супер успешен бизнес.
Идеята за куриерски и разплащателен център е много добра, предвид това, че дори и фирмената кореспонденция вече минава през тях. Отделно пратки от вида на гуми за трактор, мотокари и всякакви други карго истории. Ако имаш помещение с добър достъп с кола и няколко паркоместа, хич не се колебай.
За проектите - не съжалявай. Човек се нагажда според ситуация и обстоятелства, но наученото никога не се губи. С каквото и да се захванеш, това, което си учила и в което си била добра, ще ти помага.

# 482
  • Варна
Мерси за окуражителните думи, lady Blu! Ще видим как ще процедираме, ако трябва ще пробваме едно, друго, трето, все ще намерим бизнеса за нас.

# 483
Благодаря за новата тема  Simple Smile дадох и аз своя глас за анкетата.Ние за сега задържаме нещата с магазина но ще видим до кога

Чудесна тема Сега се включвам, защото смятам да започна бизнес по време на криза. Децата пораснаха и съм решила с какво да се занимавам. Моля повече информация за анкетата че сега влизам в темата. Къде мога да дам своя глас?

# 484
  bouquet Чудесна тема! И аз ще започвам бизнас - насочен към децата. Попълних анкетата, но ми се струва доста оптимистична засега. Дано да е така, значи имам шанс; Не мога за прочета всички 14 теми, но ме интересува ако знаете обсъждане за детски кът? Насочете ме. Благодаря

# 485
Интересна статия, не бях попадала на нея, хрумването за комбиниране на "тези 3 неща" беше на съпруга ми, тъй като той се занимава /засега не професионално/ с ремонти на всякакви джаджи и общо взето търси начин да започнем някакъв бизнес, който ако може да включва "100 в 1", за да се намали риска от провал "Куриер-сервиз"— вземаш (сваляш, демотираш) счупения уред и го носиш в сервиза (поне във Варна има доста фирмени сервизи), а когато е готов, го връщаш и го монтираш (правилно). Всичко това, в удобно за клиента време. Покрай другото може да взема за ремонт и уреди извън гаранция.

Аз бях споменавала мисля (ако някой е обърнал внимание), че по принцип имам регистрирана фирма, която се занимаваше с консултантски услуги по европрограмите.... А частни европрограми? Фирмени, промоционални, експериментални, проучващи...

# 486
 bouquet Чудесна тема! И аз ще започвам бизнас - насочен към децата. Попълних анкетата, но ми се струва доста оптимистична засега. Дано да е така, значи имам шанс; Не мога за прочета всички 14 теми, но ме интересува ако знаете обсъждане за детски кът? Насочете ме. Благодаря

успех
и проучи пазара много добре
ако има град, в който няма и да си помисля да направя детски кът, то това е варна
там една камара хора, които не знаят какво да си правят парите са направили детски кътове с мнооо пари в опит да побутнат другия им бизнес

# 487
Като е повдигната темата за детските кътове, да питам имащите такива - оправдана ли е една цена от 14-17лв на дете за два часа игра, плюс сокче и парче пица.Става въпрос за детски рожден ден.Както и да го смятам, под 200 лв няма празник в детски кът.Така ли е в другите градове, или това си е съвсем нормално оправдана цена?Предстои ми да правя такъв след месец два и затова следя цените във варненските детски клубове.

# 488
  • най-шареното място
Nakita,  това е цената на Капела, и колкот и да е безумна е еиднственото подобие на детски кът/клуб в града. Иначе имаш голям избор, бод земя, над, но без осветление, без проветрение, с шпушачи, с автомати, без забавления.

Градът е достатъчно голям, но не се намира някой който да има и парите, и желанието да го направи добре. И даже май второто най-вече липсва... все ако не деца племенници да имат собствениците... но не личи...

# 489
Момичета има ли някой тук който продава шапки и шалове?

# 490
Долната граница на цената е във Фое Мол (много хубаво място) , в Рая,във Двете кули. Мен по-скоро ми е интересно оправдана ли е тази цена.Иначе наистина, има и хубави места,но има и такива, дето само са решили, че ще прибират големи пари.

# 491
  • най-шареното място
Nakita, аз не разбирам голяма част от центровете и този в Пфое е едно от тях - там няма въздух.
Ако се видим, живот и здраве, ще се радвам да го обсъдим, че и аз все се чудя за рождените дни.

# 492
Като е повдигната темата за детските кътове, да питам имащите такива - оправдана ли е една цена от 14-17лв на дете за два часа игра, плюс сокче и парче пица.Става въпрос за детски рожден ден.Както и да го смятам, под 200 лв няма празник в детски кът.Така ли е в другите градове, или това си е съвсем нормално оправдана цена?Предстои ми да правя такъв след месец два и затова следя цените във варненските детски клубове.
Точно затова съм решила да се занимавам с това. То за 17 лв на дете си има клиенти, но аз искам да направя нещо за 7 лв на дете. Може да няма толкова лабиринти, ама да е празник . Има такива кътове в Цветния квартал и на ул. Иван Аксаков.Не се обсъждат много, но си работят приличо. Аз обаче искам да има и градина за лятото. Сега търся под наем, ама наемите са много високи и затова май по добре е да си купя парцел. Приемам оферти. А дали не бъркам? 

# 493
Кои имаш предвид в Цветния и на ул .Иван Аксаков ? newsm78
Срещу 7 лв . какво ще им предложиш ?

# 494
моля те, не се обиждай, но понякога се отчайвам от наивитета, с който често хората подхождат към бизнеса си
вярно, не е длъжно всички да са го учили по 5-7 години /аз лично не съм/, но като тръгвам да правя бизнес, прекарвам от 2 до 3 месеца в проучване и сметки. от сутрин до вечер.
ти направи ли сметката, с тази 7 лв какво по-напред ще направиш?
ако ще правиш евтино заведение без претенции и правиш по 4 рдта на вечер и 12-15 събота и неделя, може и да може да си позволиш куверт от 7 лв, но тогава качеството на услугата ти ще бъде леш тип квартална чалга кръчма, но в детски вариант, но когато искаш да си вършиш работата както трябва и правиш по един, макс два през седмицата и 4 събота и неделя, 7 лв няма да ти стигнат да си платиш тока.
ти ще си избереш какво ще правиш, но ако е детски клуб - със 7 лв куверт оптималният ти оборот е 3700 лв. Заплати ли, наем ли, ток ли, консумативи ли, стока ли /в тези 7 лв, от въздуха 3-3,50 до 4 са ти себестойност/, инвестиция ли ще избиваш?
Ако ще е тип квартална кръчма, за да държиш 7 лв куверт, в кухнята ти трябват 3 готвачки и бая бири и кебапчета за родителите и тогава просто го направи кръчма.

Общи условия

Активация на акаунт