Отговори
# 135
  • Бургас
Ехо, момичета Simple Smile
Минавам да ви видя как сте, че утре заминаваме на вилата , а там интернета не е от най- добрите , та днес вече 7 август съм рожденичка, прибавям още една свещичка на тортата    smile3510  Няма да разпъвам софри и гощавки  Wink, пийнете по едно питие за мое здраве Hug
Не съм, може би е все още доста рано, силно желая всичко да е наред fingerscrossed
Аримче, на 6 август майчето ми има рожден ден като сестричката ти  Simple Smile. Еви, е голяма лудетина, къде само се свира  Heart Eyes Моя пожизнено не мога да го накарам да пълзи, само ме тормози иска да го държа за двете ръчички и да върви, нито проходилка иска, нито пък коланите за прохождане  ooooh!
Мила, и аз съм с проблеми на щитовидната , на мен хормоните са ми в норма засега , но имам възел, който е за операция , хаха това е според докитата в Бургас, а според завеждащия ендокринология в Токуда "не ". Та от това чудене какво да правя съвсем съм я зарязала, ама сега като ме подсети трябва да си пусна хормони и да отида на ехо.
Моя младеж първо проходи с едни сандали на Адидас, които вече са му малки, после му купих едни от естествена кожа ортопедични , доста стабилни  румънски  Уфо и съм доста доволна. Стъпва доста добре с тях.  Подариха му сега едни Райдър, много са меки , с лепки и са по отворени от Уфо. Стават не са лоши и с тях върви добре.
Хаде лека нощ и да не ме забравите с питието  Wink

# 136
  • Сливен
честити месечинки на ГЕОРГИ на легео,да е много здрав и послушен
НИКОЛА на Eli_st,ВЕНЦИСЛАВ на Mari♥Eti,да растат умни и силни
ВИКТОРИЯ на дейзи,БОГДАН  на веселина митева,БОЯН на лоло7,ПАОЛА на Sea Angel,КРИСТИНА на Po

мирче ,честит рожден ден на сестричката ти ,на патерица,да ти е жива и здрава,много да се уважавате и обичате   bouquet  bouquet
нани честит рожден ден миличка,желая ти много здраве,щастие,любов,всичките ти мечти нека станат изпълнени мои пожелания
много здраве и майчето ти   bouquet
не съм   Hug Praynig
мирче евичка е страхотна  Party

# 137
честити месечинки на ГЕОРГИ на легео,да е много здрав и послушен
НИКОЛА на Eli_st,ВЕНЦИСЛАВ на Mari♥Eti,да растат умни и силни
ВИКТОРИЯ на дейзи,БОГДАН  на веселина митева,БОЯН на лоло7,ПАОЛА на Sea Angel,КРИСТИНА на Po
Честити месечинки и от мен!!!

Нани, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, много обичана и уважавана! Нека усмивката не слиза от лицето ти! Весел празник!

Честит рожден ден и на майчето ти! Да е здрава и да ти помага!

Joy Голяма сладурана е Евичка Heart Eyes

# 138
  • София
Не съм, те в началото всички ги изкарват извънматочни или без равитие. Не знам кога най-сетне лекарите ще си признаят, че преди 9-10 седмица просто не се вижда както трябва и да спрат да тормозят майките. С което искам да кажа, че ти стискам палци!

Мис Файн, жлезата се диагностицира с изследване на хормона ТСХ (кръвен тест) и ехография. Това е най-точното. Аз не съм имала никога изброените симптоми (само килограмите) и много време изобщо не ми беше хрумнало, че има нещо. Сега 3та година имам диагноза Хашимото плюс инсулинова резистентност, пия хапове, ала-бала и пак никога не съм имала от симптомите. Така че един ендокринолог никога не пречи да се види. Инсулиновата резистентност също много пречи на отслабването, за нея също започнах да пия лекарства сега като спрях да кърмя. Иначе тя се определя с изследване на кръвната захар (глюкоза) и серумния инсулин и после по една формула се смята един НОМА индекс, може да си прочетеш за него.
Та с две думи - самодиагностицирането не е възможно, трябва си лекар, най-добре иди  Peace

На Мая пък обувчиците на Колев и Колев са номер 15/16  Laughing

# 139
Добро утро, момичета.

Честити месечинки на сладурковците - здрави и щастливички да са    bouquet

NoelLaughing, аз се придържам към същия принцип и затова до момента не съм пазарувала от чужди сайтове. А обувките на Смехи първо си ги харесах в магазин, после ги намерих в сайта. Но хорицата ми донесоха още 2 чифта на същата марка и от същия номер, за да си избера.
Ely - до момента ползваме №18, но пръстчетата вече й почти се опират отпред и сега се оглеждам за нови, които ще са 19-ки.
Столчето за кола и нашето е обърнато по посока на движението. Самият захват така е направен. Не бих си позволила да експериментирам и на своя глава да го слагам наобратно, защото не съм сигурна дали ще е толкова стабилно.
Мирка, толкова се смях със снимката на Евичка - перличка  Laughing
Не съм - стискам всичките си налични пръстчета всичко да е ок  Praynig Hug

# 140
Нани  newsm59 желая ти да се случат най-прекрасните неща!
Честито на другите месечинки днес Боян, Богдан, Паола, Георги, Кристина,Никола, Венцислав Hug  newsm67
Всички дечица да са ни здрави и щастливи!  bouquet
Не съм, дано всичко е наред  Hug
Лек ден на всички!

# 141
Илка, забравих да ти пиша, тези столчета, които са до 18кг, са приблизително за 3-4год. дете. Така, че няма проблеми да пътува едно 3год. дете в обратна посока.  А само колан за човек под 150см височина, при евентален удар, може да го убие, защото не минава на правилните места.

Всеки сам си решава и никого не съдя, само споделям информация, която считам за достоверна! Peace  bouquet

Не съм,  Praynig Hug

# 142
  • Русе
Добро утро момичета  Hug
Честити месечинки и рождени дни
НИЕ НАЙ-ПОСЛЕ СИ ИМАМЕ ЗЪБЧЕ   Mr. Green още съвсем малко се е показало ,но е тръгнало .Горкото ми момченце измъчи се та не бе температура ,разтроиство и много плаче още явно все още го боли  Cry Сърцето ми се къса като немога да му помогна ,само се гушкаме и плачем заедно ,дано скоро да се покаже цялото ,че да се успокои мъничето

# 143
  • София
nani-banani, честит рожден ден  newsm51

Честити месечковци днес, специално на Георги ма Легео, Никола ма Ели–Ст, Паола на Sea_Angel и на останалите октомврийчета  Heart Eyes

Ева се пъхна под шкафчето с пълзене назад  #Crazy Вчера много се смяхме с нея  Mr. Green А аз само се оплаквах, че не пълзи...
А баткото ни замина на палатка с приятелчето си и баща му и вече ми липсва...

Тани, честито зъбче  Heart Eyes Щом е пробило, лесно ще порасне.

# 144
nani-banani, честит рожден ден!
tani_07, честито първо зъбче Simple Smile И аз много се радвах, когато на Тони му излезе първото, толкова време го чакахме Simple Smile
Не съм, сигурна съм, че скоро ще видите точицата Simple Smile
Арим, голям майтап е Ева  Joy Умее да паркира на задна скорост, а Simple Smile Сладуранка!

# 145
Честити месечинки!

Честит рожден ден на Нани! Много щастие и любов ти желая   bouquet!   party023

Обувчиците са ни сандалки на К и К 17-ти номер, но се престраших да й купя такива едва след като започна да се държи за една ръка и да стъпва стабилно.

Не съм, дано всичко е наред на следващият преглед  Hug. А за болеста на големият ти син май сме със същият вирус и ние  Sad, първо таткото, после Ев и накрая и аз си го лепнах, но и тримата го караме по различен начин. Еви първо повърна, после разстройство и зачервено гърло. Аз пък съм с мн силни болки в стомаха, темп и болки в гърлото.

Мирче, страхотна е Евето ти  Heart Eyes.

Хейли, как е Мони?

И нашето столче е по посока на движението и само така се ползва. Много плаче докато пътуваме, вдига си дупето и се ядосва че не може да се хване за подглавника на предната седалка, спасението е само едно... пускам й детски филмчета на телефона ми, сега й поръчахме двд плеър за колата и нямам търпение да дойде.

Кръщенето ни е на 27.08 в Гложенският Манастир  Simple Smile.

# 146
  • Sofia
Да почерпя за месечинката ни  smile3510

Честит рожден ден на Нани!!! Бъди жива, здрава и много обичана!!!
bouquet

Благодаря за честитките!  Simple Smile

Благодаря ви и за отговорите за номера на обувките/сандалките. А що се отнася до модела, който трябва да се купи - нашия педиатър каза че задължително трябва да са с добре стегнати глезени.

Аз отивам да се приготвям за пикник!

# 147
  • София
Краси, нашето столче със сигурност няма как да се сложи обратно на посоката. Може би единствено тези, които са 0-18кг биха могли да се захванат обратно, защото мисля следващата група вече ги правят все по посока на движението.  newsm78
А това за под 150см ми е малко странно.  Thinking Имам приятелка, която е там някъде. И тя ли трябва да е в детско столче?  Mr. Green
Много ми е интересно това, което сподели. Мерси много. Ще пробвам отново да сплаша таткото. И още утре отивам да купувам седалката.
а сега - на разходка

# 148
здравейте, отдавна не съм ви чела , а и писала тук; и моята бебка прави крачки хваната за ръчички и аз искам да и взема обувчици; объркана съм ,защото знам че най-добре е да проходи босо детето и че до пълното прохождане не е добре да се слага обувка с твърда подметка, но като сме на градинката и тя иска да излиза от количката и да ходи, трябва нещо да и обуя; софииските мами , моля кажете къде има избор от малката номерация- не искам К и К; вчера гледах в геокс-а в Сердика, но започват от 21; на капчица има хубави модели ,но те май нямат фирмен магазин, а са пръснати по магазините; не ми се ще да обикалям много, помагайте  Simple Smile иначе ние вече имаме 5 зъба, 6тият се чака тези дни Hug

# 149
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да се разпиша и аз. Цяла седмица бяхна работа и сега уикенда почивам. То една почивкааа  Crazy. Имам милион неща за правене,  плюс торта за Йована, която има рожденден във вторник. Мъжо страшно ми помага около къщата, но в кухнята не му давам да ми се бърка, защото неможе, горкия, та готвя тези дни, за да имат за ядене през седмицата, че са ми се наредили едни втори сменииии  ooooh!

Мила засега добре приема отсъствията ми,като се върнаот работа и я извикам от вратата, запълзява с бясна скорост и крещи от радост, После така ме стиска, милото, че чак ми се плаче. Почти не суче вече, започна да не иска и бебешка храна, все по-често протяга ръце към нашите чинии  Crazy
Обувки няма, пускам я да си ходи боса в къщи, за навън обувам сандалки от плат ако има желание да се поразтъпче.

Нани, честит празник, много здраве и радости   bouquet
Спорен е въпроса дали ще я пускаме на градина. Нещата отиват натам, че нашия тати си изгуби разрешителното за работа и сега докато придобие ново, ще мине доста време, в което няма да работи и Мила ако ходи на градина, няма да може да й плащаме таксата. Та най-вероятно ще я пуснем от другата година и ще се гледат с тати в къщи  Thinking

Не съм, сигурна съм, че ще е наред всичко  Hug

Аз да ви кажа и аз се замислям да си изследвам жлезата тия дни, като мис е върне личния от отпуска, че нещо не е баш както трябва, да видим  Confused

Общи условия

Активация на акаунт