Отговори
# 120
Да ви питам конкретно:
С ТАКИВА БУЙКИ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРОХОЖДА?

На мен тези ми зиглеждат супер за прохождане, стига да не спарват, че сега за лятото са доста затворени. Имайки предвид, че са естествена кожа, не би трябвало. Много ми харесват и ще се ориентирам да търся такива и за Радо. Ти от спорт дипо ли си ги взела?

БебОле, има ги във всички магазини на Адидас и навсякъде, където има маркови маратонки, в спорт-а също, там има и доста хубави модели на други марки Peace

Не съм и Мириамс нещо не са писали? Thinking

# 121
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аааа, тук съм, ама няма какво да пиша.  Grinning

# 122
Добро утро!Честити месечинковци днес! Hug  bouquet

Мила, да се оправяш бързо! Praynig

Момичета, и аз да споделя, направих тест сутринта и за мое успокоение е отрицателен, защото имах направо всякакви симптоми от няколко дена, гадене, виене на свят, ужас.  Mr. Green  #Crazy Раничко ни е за трето, по-натам ако е рекъл Господ. Simple Smile

# 123
  • Варна
Радо още не е на кухня, но на Симона давах второто за обяд, следобед десерта,за вечеря супата. Млякото/кърменето за заспиване, никога не съм го брояла за вечеря. Вечерята обикновено беше към 6-7, а кърменето или в последствие млякото я приспиваха към 10.
детска кухня..По същия начин  разпределям манджите ,само ,че нашата вечеря е към 8 часа Rolling Eyes Изяжда абсолютно всичко Crazy Hug
Размерчета .. Павел е с  22-ри  размер ,даже от продавалника си поръчих сандалки на Колев и колев,13.5 см е стелката Flutter
И аз имам проблем с щитовината,по-точно имам възел ,вече година не съм се преглеждала и не знам какво става с него. Sad

# 124
Те са с мека подметка. Тип "буйки". Моите са с връзки обаче, а не с лепенки. От Спортсдирект съм ги взела /поръчала/ отдавна.
А иначе аз питам за есента. Сега лятото няма да ги ползвам. Но от другия месец...
И без това Ева не е от най-ходещите в момента. Само прави отделни стъпки и се изправя.

# 125
  • Русе
Здравейте момичета
Влизам да почерпя за нашата месечинка

Да ми е жив и здрав сладура  Hug
Честити месечинки и на другите сладурчета
Ние сме малко болнички -зачервено гърло и температура ,като капак и зъбите ни мъчат .Днес поне смъкна температурата и вече дивее с пълна сила .

# 126
  • Сливен
Честити месечинки на Борис, Стефан, Георги, Йоан, Теодор, Англе, Михаел, Даниел и Данаил! Да са здрави, весели, послушни! Да папкат и спинкат!

и аз се включвам към поздрава
здравейте
красе тук съм мила,ама мъжо днес почива и ходихме по баирите с кучетата (ето героите изморени)
сега приготвяме вечерята
за буйки и аз сега се оглеждам за Колев и Колев
хайде до после  Hug

# 127
  • София
Честити месечинки на Борис на мама Тани и на другите октомврийчета   ura
Днес и моята сестричка има РД, да ми е жива и здрава и дай Боже да се сбъднат мечтите и  newsm51

Обувките ва Еве са номер 17/18 (така пише на подметката)

Лурдес, сигурно си преуморена като мен. Но все пак направи нов тест след няколко дни и дано е както ти искаш  Hug

Мила, успех в лечението! Ще се оправиш, само спокойно  Hug

# 128
  Здравейте, честито на всички месечинковци и на Мира на сестра и   bouquet
  Аз май имам мигрена, от повече от седмица ме къса главата от болка, нищо не помага, направо ми е черно вече пред очите  Tired Но няма да се дам  Crossing Arms
  Дребната е по-добре вече, беснее без спирка, не спира да яде това дете. Като види някой, че яде и откача. Страшна работа.
  Ноел и според мен са подходящи, нали се препоръчват меки. Само да кажа, че Мишелка имаше такива първия номер и надписите им се изтриха и изпадаха неравномерно много бързо-тези отдолу. А тя ги носеше като новородена и изобщо не е стъпвала. Но дано мойте да са нещо смотани били и аз от спортдирект ги взех още като бремена.
  Мила какви са симптомите, ако имаш проблем с щитовидната жлеза. Че аз нали съм си 80 кила и не ям, движа се много и не отслабвам и тука една приятелка ми каза, че може би имам и аз проблем. Не ми се чете в нета много много, че ще се вкарам във филм пак  Crazy А на теб бързо възстановяване  Hug

# 129
Мирче, да ти е жива и здрава, много обичана и щастлива сестричката!

Миме, страхотни са мъжете ти, а в кучетата просто се влюбих! Heart Eyes Много са красиви!

Мис Файн, дано бързо се оправиш, ама беж на лекар! Леля ми се с мигрена, ама пие някакви капки и се чувства добре!

# 130
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте! Честити месечинки и РД на имащите!   bouquet

Ние днес бяхме на лекар да видим какво-що и нищо. Докторът рови, рови и нищо не видя, затова ни прати на кръвен, който се оказа положителен, но има съмнения за извънматочна. След няколко дни пак на доктор и ако и тогава не се види точица ще трябва да правя няколко контролни ЧХГ за да се разбере как са нещата. Стискайте палци.
 На всичкото отгоре Георги ми се разболя ей сега на връщане - оплака се, че го боли глава и както слязохме от колата и повърна на улицата, та очаквам и дребното да цъфне.  Crazy

Ми това е, нищо весело, но това е положението.

# 131
  • София
Цвети, глава боли и от очи и то - много! Как си със зрението? Ако искаш мини на преглед, поне да отхвърлиш тази вероятност и дано ти мине някак  Hug

hailie, какви капки? Ако можеш питай, че покрай мен доста хора си мислят че мигрената не се повлиява от нищо и си страдат с години...

Раде, хайде де... не трябва да е извънматочна  fingerscrossed Понякога се показва малко късно какво има в сакчето, дано всичко да е ОК  Praynig

# 132
Не съм, може да е още рано, нали казваш, че не се знае кога се е случило. При мен в 5гс се видя само сакче.  fingerscrossed всичко ще е ок

Ние днес купихме столче за кола Рекаро Янг спорт и дано му хареса на диването, че си е цяло приключение пътуването с него..

за щитовидната - при хиперфункция симптомите са отслабване, сърцебиене, изпотяване, треперене на ръцете, безсъние, повишаване на кръвното, а при хипо би трябвало да са обратните.
Аз започнах Пропицил и е голям зор с кърменето, че господинът е свикнал през час да си цока, а сега го мъча през 4 и са едни драми... Ще се всържа с някой консултант да видим как могат да се съчетаят нещата.

Честити месечинки!
.. и РД на сестрата на Arim!

# 133
  • София
Ето къде се напъха моето маймунче http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2349000684014&set=a.2 … ype=1&theater

Лека нощ, сладки сънища  smile3524

# 134
  • София
Не съм, Йоси го видяхме чак към 10г.с., не знам до тогава къде се криеше, но към 6г.с. нямаше и след, само удебелена лигавица. Дано всичк ода е наред  Hug

Краси, аз не съм виждала столче за 2-3 годишно с обратна посока на движението?  Thinking Нашето е на Чико, посока на движението, 9-18, беше на Ида, сега Йоси се вози в него. Тази седмица ще ходя да й взема на Ида повдигаща седалка само.
Аз също не разрешавам извън столчето или без колан. В момента ако се наложи да сме с двамата в колата Ида я закопчавам с нормалния колан, а Йоси в столчето. АКо сме само с едно от децата - в столчето. Но баща им понякога я слага Ида без кола и то отпреде, примерно докато отидат да паркират колата в гаража, и аз само се карам за това, но колкото и да се опитвам да му набия в главата ,че от това зависи живота на дъщеря му, той пак си знае неговото, нали му е по лесно  #Cussing out Майка ми и тя често вози племеницата без колан, в столчето, но не я закопчава. Опитвала съ мсе да й обясня, че реши, но и тя не чува.  ooooh!

За обувките, в петък му взех на Колев - 17/18 номер, още не ги е пробвал, джвака си бос и у дома и навън, но ми беше мерак вече да му взема някакви буйки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт