Отговори
# 105
  Здравейте и от мен, пак бяхме по лекари. Сега конюктивит хвана, не помня дали мрънках, но е по-добре вече. Аз съм болна също, едвам гледам, ще ми се пръсне главата, а и преумората и недоспиването си казват думата...
  За столчетата, не четох линковете на Краси, но помня, че имаше 3 неща да се гледат кога да се смени. Ако е до 9 кг кошницата, бебето да е над тях, главата и краката да не му стърчат над кошчето и другото не го помня. Аз иначе купи Макси Коси приори 9-18, много съм доволна, не плаче в него и и харесва. Най ми харесва, че ако заспи може да се издърпа да е полегнала. Ако плаче никога не я взимам, правя се на маймуна, ако не помага, спираме и я разхождам малко и после пак. И по този случай като бяхме в БГ Варна-Бургас го пътувахме 3 часа и половина  Crazy 100 пъти спирахме...
   Поздрави от нас, отивам да се гръмна  Whistling

# 106
  • София
И аз така, ако реве Мая в колата - пея, говоря, пускам дискове, спирам, ако се налага. Но извън столчето не. Майка ми в Пазарджик непрекъснато - айде сега за 5 минути ще я гушна, стига я слага в това столче, много й е топло/неудобно .... Не искам бе, и за 2 минути не искам, защото не искам Мая дори да подозира, че има опция без столче  Mr. Green

# 107
  • Sofia
зарат сваля се една част и може да се сложи на тоалетната чиния и служи като детска дъска, а под нея си има нещо като канче и си се вади и се чисти. Цялото е стабилно и служи за стъпало като поотрасне. Та е 3 в 1. Аз търсих с такъв предпазител специално заради чурката му, че да нямам опикани килими...

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 20:43 от Ely-st

# 108
Благодаря мамчета ще опитам да го обърна с гърба, по висок е , но незнам пък дали ще стой стабилно.  То и нашия докато играе немога да го накарам да седне на гърнето, но го свиквам от сън като стане. Поне да знае , че има такова нещо ....

# 109
Miss Fine , и ние сме конюнктивит и тези капки ни спасиха, слагах 5 дни и се оправи.

http://apteka.framar.bg/21001721/%D1%84%D1%83%D1%86%D0%B8%D1%82% … %80-#.Tjw9U4LMrrc

# 110
Краси, това, което са направили лекарите, наистина е абсолютно безотговорно  #Cussing out. След подобна процедура трябва да се маже и те са длъжни да ти кажат с какво  #2gunfire #Cussing out Добре, че бонбона вече е спокоен  Hug
Noel, първо ги видях обувките в един магазин, но бяха около 54-55 лв. После ги потърсих в нета и намерих сайт, където бяха на промоция и ги купих за 32. За съжаление в момента сайта не е активен, но имам координатите на хората, с които се свързах тогава. Ако искаш мога да ги потърся и да видя какво имат в наличност и дали не са направили нов сайт. Колкото до кухнята, както писах аз за вечеря не давам супата. А кърменето е на поискване - понякога е веднага след вечеря, нищо, че хапва девойката между 250 и 300 гр. мляко с плод и бисквити. Друг път е 30-60 мин. след това.
piseto - добре завърнали се. Снимките са супер, а Бубката колко е пораснала  Grinning

И ние сме в отбора на ревящи и неспящи за пореден път. На път са 7 и 8 зъбче, днес дори дигна лека температура. За сметка на това вече ходи хваната за 1 ръчичка. Вярно, все още не много стабилно, но много й се радвам  Grinning Heart Eyes

# 111
Ноел, и ние сме от 5 дни на кухня, аз бях питала същото нещо като теб, но не ми се вързва нещо супа за вечеря, вечер преди сън винаги давам мляко, понеже не се кърмим вече. На обед давам малко от супата и основното, без да троша сухар в супата, следобед остатъка от супата и десерта  Peace Преди лягане мляко Simple Smile

# 112
Радо още не е на кухня, но на Симона давах второто за обяд, следобед десерта,за вечеря супата. Млякото/кърменето за заспиване, никога не съм го брояла за вечеря. Вечерята обикновено беше към 6-7, а кърменето или в последствие млякото я приспиваха към 10.

# 113
  • Sofia
Момичета кой номер обувки/сандалки купувате? На моя син нали си е голям му омаляха 22-ри номер сандалки и сега се чудя да купувам ли други или направо есента обувки. Той навън не ходи - спи или се люлее по люлките. В къщи е бос или с чорапки. Та за няколко дена не ми се дават безумни пари.
А питам за номера от любопитство да се ориентирам дали и тук държим първенството  Wink

# 114
  Рени, мерси за линка. Тука не се продават свободно лекарства, ДжиПи-то ни изписа днес едни, но на нея май и минава. Сутринта беше с много зачервени очи и две гурлички, но очичките вече не секретират. Аз от онзи ден понеже нямах капки и ги промивах със сребърна вода и и давах едни хомеопатични. Не вярвах, че от тях ще мине, честно казано, но май има ефект, ще видим утре. Бързо да ви минава на вас  Peace
  Обувки, забравих да пиша и аз купих такива меки, но тя ги събува за секунди. Сега и купих едни маратонки, но по-големи, не съм и ги слагала. Спряла съм се на Кларкс, но ще и ги взема като вече си ходи, аз навън не я изкарвам от количката още, ако я изкарам и слагам меките или маратонките, но то е за минутки.
  И аз се замислям дали да не почна да и давам вечери вече, в смъсъл солено, че сега и давам плодово към 7 и към 8 мляко. Но нали ми е мерак да и готвя, нямам търпение.

# 115
Оооо и аз кърменето вече не го броя за храна. Тя на ден суче поне 3-4 пъти, вечер още 2-3 пъти, а понякога и през нощта. Но тя суче по много малко, в никакъв случай не се наяжда. Аз досега давах вечер да суче, но не се притеснявах, че е гладна, защото тя после се буди поне още 2 пъти да си дояде. Под буди имам предвид за 1-2 мин. и докато суче заспива отново.

Леле, Елист, 22 номер?!  Mr. Green Ева носи №17.

Смехи, не търси, аз ще се разровя, но не ми се иска през интернет да купувам. Аз съм на принципа "око да види, ръка да пипне".  Grinning

За столчето за кола - нашето е 0-13 кг. тип кошница и Ева се вози в посока, обратна на движението. Моника също е в столче 15-36 кг. Аз с това компромиси не правя. И дума не давам да се каже децата да са без столчета.

Да ви питам конкретно:
С ТАКИВА БУЙКИ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРОХОЖДА?

Болничките да оздравяват бързо!  Praynig

# 116
Ноел. може с такива, чудесни са, племенника много дълго си ги носи, етърва ми каза, че грам не запотявали крачетата и ги переше в пералнята Peace

Ели Shocked Laughing Симеон е на 17 hahaha

Аз го брая кърменето, защото той си се нацоква чудесно Peace , има 3 яденета на манджа.

# 117
Ноел, идеални са.  Laughing
Мила имаше подобни, но Найк и доста ги използва.
Нико не търпи нищо на караката си, но му слагам от тия понякога, които показах.

Ние отиваме на пикник и фотосесия в гората.  Laughing
По-късно може до Поморие да отскочим.

Кат, като тръгнеш за Спирита, изпрати един телефон.
Може да се видим.  Laughing

Момичета, на хапчета съм. Дано се пооправи щитовидната.
Казаха ми, че нямам кофти резултати, а дисбаланс, но ще взимам вски ден хапове.
А камъните - май в Холандия ще ги гледам, че нещо не ми вдъхна доверие лечението.

# 118
Честити месечинки на Борис, Стефан, Георги, Йоан, Теодор, Англе, Михаел, Даниел и Данаил! Да са здрави, весели, послушни! Да папкат и спинкат!

Мила, дано бързо се оправиш! Praynig И дано са ти оцелили правилната доза!!!

# 119
Да ви питам конкретно:
С ТАКИВА БУЙКИ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРОХОЖДА?

На мен тези ми зиглеждат супер за прохождане, стига да не спарват, че сега за лятото са доста затворени. Имайки предвид, че са естествена кожа, не би трябвало. Много ми харесват и ще се ориентирам да търся такива и за Радо. Ти от спорт дипо ли си ги взела?

Общи условия

Активация на акаунт