Отговори
# 90
  • София
О, Рор, картинг Simple Smile И аз съм фен Simple Smile Даже вдругиден рождения ден на Ивака ще празнуваме на картинг, да покарат децата.

Иначе второто слагане на гърне преди малко мина с успех  Party Голямата работа - вътре, малката - докато слагах после памперса  Joy Joy
Вчера като го купувах в Хипо имаше гащи за отказване на памперс на Канпол, памучни, ама с някаква подложка вътре. Мисля като се преместим и пооправим хаоса да се занимая по-сериозно с гърнето (а и да се постопли) и да я държа по тези гащи.
Лошото е, че въпреки че купувах с нея и мерихме гърнетата и взехме най-малкото, пак й е голямо. Трябва да поогледам явно по-скъпите (това е едно Чиполино за 7-8 лева).

# 91
Малее, писнах днес на аудиторията Joy , ама да си кажа Blush . Бърди, на ОК Baby гърнето е за много малко дупе и е 12лв, аз такова ще взема като ни дойде времето. Гледах го във Вис Виталис. Във Вис-а на Стамбокийски имат много хубаво разнообразие от гърнета.

# 92
  • София
А, Краси, много хубаво ми казваш, ще потърся това ОК Бейби, че маломерното дупе на Мая направо допира дънцето на гърнето  ooooh!
Само не го знам тоя магазин, сега ще загледам картата - тъкмо може и за пояс да погледна там. Супер!

# 93
Ноел, предполагам че стават. А, такива като цвички, каквито е показала Мила, мернах подобни на елефантен в Дайхмана и съм решила да му взема, като дойде време да ходи навън. Само дано имат по-големи номера. Нещо подобно е на това

Иринополис, много готин аватар си имаш.  Heart Eyes
Точно такова гърне мисля, че се коментираше за не подходящо за момченца, а на вас ви е удобно, така че, явно всеки трябва да си изпробва и да си намери неговото.  Peace

Хейл, много гадно със забелването. Сега трябва да продължиш започнатото от тях. Точно вчера четох това.

Колкото до столчетата, можеш ли да пуснеш линк, къде пише, че поне до годинка и повече трябва да е обърнато детето? Гледала съм статистики, че макси Кози са едни от най-добре обезопасените столчета, а те всички гледат на пред без указание за години (9-18 имам предвид).

# 94
hailieRolling Eyes измъчиха ти момченцето... Дано по-бързо да му мине!

Обувки ползвам за бебета с платнене подметка.

Гърнето ни е на Ок бейби и нямаме проблеми Peace

# 95
  • София
Нинче, за НОИ - най-добре е да се посъветваш с адвокат, тук във форума има тема, където отг. адвокат на всякакви въпроси. Дано стане както го искате! Praynig Hug

В кой подфорум е? Че не мога да го открия.
Точно такова гърне мисля, че се коментираше за не подходящо за момченца, а на вас ви е удобно, така че, явно всеки трябва да си изпробва и да си намери неговото.  Peace

МНого му е удобно. И за разлика от другите гърнето, които имаме от каката това не му е широко и не му упира дъпето на дъното. А от жена, работеща в ясла, знам че на такива гърнета слагат момченцата и то наопъки -гърба на гърнето е отпред/ точно за да не се олива наоколо.

# 96
Нинче, нещо глупости съм ти писала, мислила съм си за друго Blush . Исках да ти напиша в подфорума Майчинството счетоводно. Извинявай! Hug

Оле, ще пусна задължително, ама мъжа ми като се прибере, че той ги търси тия информации и не знам къде е гледал точно, има и разни клипчета с краш-тестове.

А за забелването - аз съм категорично против! И никога не съм си мислила да го правя! Но вече така или иначе е изтърпял голяма болка, по-добре да не минава още един път от там. Сега леко забелвам, защото тя тая кожичка много бързо сраства, издърпвам мия с риванол, педи вчера му изписа кремче да мажа вечер, за да не се възпали, защото и тя каза, че доста зле изглежда.... ooooh!

# 97
Ох, не мога да ви изчета...Обаче влизам в старата тема и...
Не СЪм, честито (тихичко)Леко и безпроблемно да я караш Hug
  Вчера бяхме на консултация. Гоги е пораснал със сантиметър и е наддал 600 гр. Вече е 9800 гр. и 74 см. Обаче е с хрема, зачервено гърло и възпалено ушенце. SadОтгоре на всичко педито му забели пишленцето доста този път и си поплаква докато пишка, крив е заради настинката и днес не се трае. Ама минаване да има.
Сега - докъдето прочетох
Фата Моргана и аз харесах много заглавието Peace
Арим, много ме е страх, че  ще се окажеш права в предположението си за нашето прохождане Laughing
Флъфи, честита отпуска. Сега трябва да ни залееш с информация как сте и как я карате  Hug
Ивдраг, в коя държава отидохте и как се приспособявате към тази нова за всички ви обстановка?
На останалите много  Hug спокоен ден с бебоците Hug

# 98
ЗАЩО ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ПЪТУВАТ ПО ПОСОКА, ОБРАТНА НА ДВИЖЕНИЕТО

Краш-тест

Така, че , мили мами, не мислете за 50-те лв, които ще дадете на полицаите, а за безопасността на децата Peace Peace

Съществува ли някаква опасност за децата, когато са обърнати назад?

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 15:09 от hailie

# 99
Здравейте милички
Нали не сте ни забравили?
Ние си мислихме много за вас,но почти не си бяхме в София.Една сватба,втора сватба,моренце и т.н.

Честито на Не съм   много късмет миличка и здраво бебче догодина
Красенце-Монката бързичко да се оправя и да се видим тези дни

Честито и на всички които са имали поводи

ето и малко снимчици   (варненки,бяхме за малко и при вас,но нямаше време да се видим-дано другия път успея)

http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/piseto1.495232.24505719

забравих да кажа че още си нямаме зъбче,тежим 9.300 кг. ,

# 100
Привет момичета! Hug
Ние се завърнахме, пътуването със самолета мина добре Praynig, освен че почти 40 минути накрая Коси не спря да реве, спеше му се, ама не може и не може. И трябваше да седим закопчани с коланите, че подрусваше, много облаци имаше, направо луднахме! #Crazy
Сега вече наново оправяме багажи, бомба е паднала, но това е положението. Mr. Green

Такааа! Mr. Green Не съм, честито!! Лека и безпроблемна, да си имате здраво и пухкаво бебче априлче! Heart Eyes Grinning Днес и аз научих за една приятелка, много се радвам. Simple Smile

Ноел, това са нашите обувчици като на Хайли, много са хубави, мекички, страхотни са. Но имат твърда петичка, което е важно. Peacehttp://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=69&products_id=814.

Хайлинце, ох какво пък са го забелвали тези пък! Не стига, че операция ,ми дай още да го боли детенце! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire Как понесе упойката, лесно ли излезе от нея?  Sad Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 101
Лурдес, добре завърнали се!  Hug Ами, като че ли лесно излезе от упойката, тя представляваше райски газ и после само спинална упойка. Върнаха ми го съдран от рев, един час хлипа после, напълно го отпусна упойката към 13ч, защото тогава започна да плаче като пишка и да иска да ходи и да пипа навсякъде Mr. Green . Сега не се спира, което значи, че не го боли Praynig . А пишката ще продължа да я забелвам и така. Само много тежко преживява това, че няма баня вечер... Само дупето мия с малко сапунче, ръчички, крачета, вратле, малко гърдички и гръбче с чиста вода, колкото да сваля прахоляка, че не трявба да се мокри превръзката.

Писе, страхотна е Борянка! Много се радвам, че сте си изкарали супер! Ние сме на линия, само кажи кога ти е удобно да се видим Hug

# 102
Ох, душичката, ще му мине бързо бързо, нищо няма да се сещате и вие след време! А за пишката, не знам може би не го боли вече, щом не се спира Heart Eyes Hug

# 103
И още нещо.
От понеделник Ева минава на детска кухня.
Има ли мами, чиито деца вече са на детска кухня и как процедират с вечерното кърмене? В смисъл към колко давате супата и кога кърмите след това?

# 104
И ние утре сме за гърне и по- голямо столче за колата. Аз даже не знаех, че и гърнетата имат размери. За столчетата и аз бях чела, че е най- добре до годинката да са в обратна на движението  посока, но мисля сега да пробваме другия вариант. Просто бебка въобще не иска да си стои в столчето, само реве и се извива... И сега както ще сме самички с нея не ми се мисли, като ще трябва да шофирам.
Вашите бебета стоят ли си в количките? Нашата мома и в количката се опъва. Преди и харесваше, а сега 2 мин и край.
Тези кремчета от детската кухня с прясно мляко ли ги правят? Тук няма детска кухня и не знам как да и ги правя.
Легео, в Италия сме. Новото е само за мен и бебка (таткото е италианец), но мн. бързо свикваме. Разбира се,  Варна си остава номер едно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт