Отговори
# 165
Честити месечинки на Йоана, Мая и Гергана! Да са здрави, весели, много да радват мама, тати, бати!

Честито и на Радост, Филип и Даниел!

Ани, дано всичко е наред с нет-а, че не искам да си представям просто как се справяш! На мен лимита ми е 2 дни без нет, като на втория ден вечерта трябва да съм се прибрала Whistling

Не съм, браво на Стоян! Да ви е честито! Party Party

morning  food010

# 166
Добро утро.
Благодаря за поздравите от името на Смехи. Лелееее, само някакви си 2 месеца и ще станем на годинка  Heart Eyes
Ето нещо скромно, но вкусно и полезно по повода  Laughing

Честити месечинки и на останалите сладурчета  Hug

Ани, много мило ми стана от поздравите, че чак миличката не си легнала в тез късни доби, за да ни поздравиш  Hug Дано все още имаш нет, че да се включваш по-често.
Не съм - браво на Стоян, сега ще трябва да мислите и за прощъпулник  Wink
Бобче, тортата е супер. За пореден път доказа, че си сбъркала професията си  Laughing

Хубав и усмихнат ден на всички.

# 167
  • София
Добро утро  Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на Смехи, Майчето (дай Боже все така да я нападат младежите, както Стоян красавеца  Laughing), на Гери и на другите месечковци днес  Tada  costumed034  ura

Не съм, кога влизаш в заветната 12 г.с.? Всички сме в очакване...  preggo
И браво на Стоянче - качи клипче ако може  Praynig

Някой знае ли как е Бебз?

Аз записах час за кръщене, но кръстницата ни няма да се върне в Бг и я чакам да каже кога. Нямам търпение...

Днес от рано Ева е ужасен криволяк, не знам как ще изкараме деня  Rolling Eyes Дано се появи първото зъбче поне!

# 168
Привет ,мами!ние вчера се прибрахме в Бургас !Хубаво си отпочинахме за 4дни,видяхме се с Марвелъс ,Евка е много сладка и мнооого послушна.
моето диване също се промени -постоянно мрънка каквото и да прави и в количката не седи.сигурно е от зъби,няма още нито един.
Днес май ще търся уолкър-препоръчайте ми!

малко със закъснение
Честит рожден ден ,НАНИ !Да си  жива и здрава ,много обичана ,все така грижовна мама !Дано Господ те дари и с живо и здраво момиченце!

Честити месечинки днес!
Изчетох ви ,ама мн сте изписали,вече ще  се обсъждат явно прощъпулници,кръщенета и рожденни дни...кога ни пораснаха бебетата...

хубав ден !

# 169
Здравейте мами Wink Събота и неделя с мъжо бяхме извън града и без малката. Бяхме е оставили на прабаба й. Ние ходихме на подод из планината,че от както забременях не го бяхме правили и след това спахме в 1 вила на с приятели. Многоо добре си починах. Благодаря за честитките.....леелее цели 10 месеца Party Не съм и моята принцеска не е виждаха в началото,но всичко си беше наред. Не знам е коя седмица са те гледали,но мен чак към 7г.с.
Нашият лолкър е на фишът прайс. Днес ще купувам на малката каишка за прохождане,че кръста ми хич не е наред,а тя не стои седнала изобщо.
Хубав ден ви пожелавам. Hug

# 170
  • Sofia
Честита месечинка на празнуващите днес!!!

Другия месец започва и празнуването на годинките. От редовно пишещите гледам, че Алтай е първия  Grinning

А нашия пикник вчера мина добре за Ники. Там имаше още едно бебе като него. Е не си играха, че другия младеж му вземаше играчките, но им беше интересно. Каката обаче пострада. Имаше едно момче на 8 години което я обстрелва с пистолет с вакуумчета. Та се зачервиха местата където я уцели и явно си я болеше защото и си поплака. Как ли не се опитахме с мъжа ми да му обясним, че така не може, но родителите не само, че не му направиха забележка, но и ни "успокоиха", че той така правел и с бебето. Накрая се принудих да си гушна детето и да ускоря тръгването ни за да не страда повече.

# 171
айде да се метна, и аз ,старата тема нчма на4ин да ч из4ета , поне да пробвам новата Hug
Набързо да кажа , 4е си изкарах 3 страхотни седмици в родното Търговище в срещи и раздумки с Олето и други мами.Бяхме и на рожден на Монито,голяма красавица е това дете ви казвам,пу пуОлеееее Hug

# 172
Хайде и аз най-накрая да ви прочета Grinning
Вече съм си отпуска и се гледаме с Ники. Той днес ми направи фасон с яденето както винаги, ама поне после покуса добре и заспа, та и аз успях да отдъхна за повече от час.
Момичета, пределно ми е ясно за столчетата, и аз съм твърдо за това детето да се вози в столче, но не мисля да спра да кърмя в колата като се наложи, освен това смея да твърдя, че по пътищата тук е в пъти по-безопасно отколкото в БГ.
Снощи си поръчах Maxi Cosi Tobi, него си избрах и се надявам и на Ник да му хареса.
Честито на всички месечинковци днес!
Честито със закъснение и на Нани. Пожелавам й сбъдване на всички мечти!  bouquet
НеСъмPraynigстискам палци да е всичко наред. При нас никой не би направил преглед преди 10 седмица, точно заради това, че не винаги се вижда добре. Браво на Стоян! Той като бъдещ батко бърза напред Heart Eyes
Легео, пожелавам ти Гого да си хареса плейстейшъна и да си играе дълго там самичък, за да може мама да пийва кафенце на спокойствие.  food010
Бобче, идеално се е получило така, така тати ще навакса загубеното време с Мила и хем ще знаеш, че детето ти е в най-добрите ръце.
Хайде аз след малко ще се готвя за излизане с Ник, че ще ходим на гости на една мадама. Stop

# 173
Ама Пухи, то и аз кърмя като сме на път, ама спираме отсърани колата. Сигурна съм, че при вас да спреш отстрани също е в пъти по-безопасно и лесно отколкото тук.  Wink

Тини, може тези дни, ако съм по-настоятелна, да убедя главата на семейството и да се разходим пак заедно, ама в морската  Sunglasses . Благодаря от името на Сим за комплименте.

Честито на месечинките, които пропуснах, както и на днешните!   bouquet

Нани, да си много радостна и щастлива ти пожелавам, малко на патерици, но от сърце Heart Eyes

# 174
Честити днешни месечинки!Мама Смехи не е спала, за да ни сервира тази почерпка. За годинката не знам какво да очакваме Laughing
Ние днес сме по-добре. Сега се въртим из къщи, че е жега навън. Нещо взе и следобяд да не ми спи младежът newsm78 Обвинявам зъбите!! Арим, дано вашето вече поникне Praynig
Флъфи, честит ти свободен час Laughing

# 175
  • София
И Георги не спи много много тия дни. Вчера за целия път от Лом до Божурище е спал за не повече от 5 мин. А му се спеше, още като тръгвахме.

Утре сутрин ще ходя с Гого до НОИ, да подавам възражение за отказания болничен. Някоя мама живееша наблизо - да се видим има ли? Може и по - далеч - стига да е по трасето на метрото.

# 176
Ох, какво им е на тия деца ooooh! И моя е див ужас със заспиването, спи по малко и се буди често, дано е само период и бързо да преминава Praynig

Нинче, аз съм свободна за утре Party . Само към 12ч трябва да отидем до Пирогов да свалят конците на малечко. Ако искаш пиши ми на лични! Hug

# 177
Здравейтеееееее

Честити месечинкии на всички бебоци от изминалите дни!

Четох по назад сте обсъждали обувчици за прохождане и ние имаме на мадъркеър едни които се водят за "предпрохождане" но са мекички а ортопеда съветва да са с твърда подметка или на босо трябвало май и аз ще купувам КК

Уолкър и аз мисля да взимам, та в този ред на мисли вие какво правите с бебешките неща които сте взели , накупили но вече не използвате /шезлонг, актив, гимнастика, люлка и тн./ аз искам нашите да ги продам но мъжът ми нещо се муси

Спокойна нощ на всички Heart Eyes

# 178
Всичко, което не ми трябва - играчки, дрешки, ваничка - което съм обещала го подарявам, другото в продавалника, вчера си продадох ваничката Party

# 179
  • София
какво правите с бебешките неща които сте взели , накупили но вече не използвате /шезлонг, актив, гимнастика, люлка и тн./ аз искам нашите да ги продам но мъжът ми нещо се муси

Отървавам се от тях  Mr. Green
Шезлонга съм опаковала да върна на сестра ми, активната гимнастика, кенгуро и обиколници (втори комплект, запазих си един) днес дадох на приятелка за нейното бебе. Обаче нещо го закъсах с дрешките, защото бях приготвила доста за едно новородено, а родителите му все не идват да си ги вземат и у нас се заформиха купчини  newsm78 То вече и няма смисъл, де...
Все се каня да пусна в Продавалника, но все не стигам до там.
Не съм и всички други мами, които ще си имат бебенца ще бъдат перфектно оборудвани от нас  hahaha  Joy Хайде момичета  Heart Eyes

Ely-st, жалко за развалената почивка  Rolling Eyes Не посмя ли сама да се справиш с момчето? Аз бих... Милото ти детенце...

До пролетта дано Ева се научи да пътува в столчето, че да мога да дойда на срещата. Иначе не знам как да я транспортирам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт