Отговори
# 180
Здравейте,
честити месечинки! Hug  bouquet
Уолкър препоръчвам, щерката много го харесваше и определено помогна за прохождането! Peace На фишер прайс е, само че твърде бързо се въртят колелцата и в началото е доста трудно за детето да го спира, така че заради това не препоръчвам фишер прайс, а по-скоро уолкър с по-трудно подвижни колелца! Peace

Много малко сте писали, днес бях на работа, викам едвам ще ви изчета довечера, а то - нищо. Naughty Mr. Green

# 181
Юхуууу, кранчето още пуска, та да пиша и аз...

За уолкърите и аз съм се навила на 110% да взема и се оглеждам/ослушвам/очета... Simple Smile Лурдес, благодаря, че сподели и да не взимам ФП!!!  Hug Аз искам да може да си го ползва от сега, когато не е много стабилен още.

Забравих да спомена снощи, че вкъщи си отглеждам пуйче...  hahaha От няколко дена повтаря като латерна: "коль, коль, коль, коль". Същинско пуйче...  Mr. Green

Хайде, дано неписането се дължи на хубави новини, а не на неспането на мушмуроците!  Hug

# 182
Днес от джъмбо купих уолкър на Фишър-прайс .Модела е 2 в 1 ,става също като камионче да сяда детето и да се бута с крачета ,отпред е с една глава на лъвче.Моята бебка се движи без проблем ,но не мога да я оставя съвсем сама ,или вървя след нея или с каишки.Лошото е ,че бута напред и спира някъде,не може да направи завой,и съм след нея.

И другото днес е мн спокойна,тъкмо се оплаках ,че от десетина дни непрекъснато мрънка и хоп днес мълчи...пу-пу

# 183
Тамън се бях нагласила да чета, а то няма нови постове. Май много мами и бебчета са на моренце, завижд, завижд.
Ние бяхме на гости на една моя колежка, която има тригодишна дъщеричка. Ник много не я отрази, явно не я хареса, но пък си поигра с играчките и най-вече с розовата й количка, слабост му е розовото нещо. Grinning
БебОле, ако си спомняш моят син е от трудните кърмачета, няколко месеца ми се налагаше да го поприспивам, за да суче въобще, сега е в пъти по-добре положението, но и сега, ако не позаспи не суче достатъчно дълго и напоително, а движението на колата го успокоява и успива, та точно затова и го кърмя в колата.
Brasto, аз ще се опитам да про Peaceдам по-големите неща, снощи пуснах обява за шезлонга и една единична електрическа помпа, че аз отдавна си имам двойна. Скоро мисля да продам и количката, защото си имаме нова.
Anik, много сладко сигурно гука твоето малко "пуйче". Heart Eyes
Arim, стискам палци да ви се покаже първото зъбче. Praynig
Pashic, пу пу, да се задържи все така спокойна Симонка. Party
ХАйде мами, аз мисля да се предавам, че утре ме чака дълъг ден. smile3524

# 184
Пашик, Аник, ето този е нашият, трябва да го изровя от кашоните в мазето. Пашик, може би вашият да е по-готин, 2 в 1! Ще дадеш ли линк да го видим?

Флъфи, и на моят е така, то покрай нашата кака всичко е в розово и червено! Та гледам момъка ни няма голям избор засега и си играе с розави играчки. Mr. Green

Лека нощ мами! Hug  bouquet

# 185
Добро утро!

Лурдес,и вашия е  2 в 1  Peace  Ето го нашия,на снимката долу се виждат опциите му : http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4990
Аз в нета го бях харесала ,но ми се стори скъп,но в джъмбо беше 79лв  newsm78

Флъфи,как е малчо с хапването на пюрета ,каши ,попари?Има ли нещо ,което му харесва видимо или пак е със стиснати устни?

# 186
  • Stavanger,Norway/ Varna
здрасти  Grinning

Ние взехме на Мила това - http://www.google.no/imgres?q=brio&hl=no&client=firefox- … we3XCQ&zoom=1. Доста е стабилно и имам наблюдения от приятели, че дечицата им и сег ана по 4 годинки си играя още с тях. Само дето неможем да се отървем от Йована, която слага сестра си в него и я кара напред назад из къщи  ooooh!

Да почерпя, моето голямо момиченце днес става на 4 годинки. Кога отлетя това време незнам  Rolling Eyes

# 187
  • София
Честито рожденниче, Бобче   bouquet Hug
За отлитащото време ... не ми говори, синът ми вчера стана на 11  ooooh! А до оня ден ревеше за счупена играчка и заспиваше с Шаро  Tired Сега реве за гаджето и заспива с ПСП-то  Tired

# 188
Бобче, Честит Рожден Ден на Йована!!! newsm59  ura dazzler1 Tada Да ти е жива и здрава! Тортата е страхотна!

Брасто, ние прибираме за сега всичко непотребно, с намерението след година-две да е пак потребно, така де, плануваме още един наследник живот и здраве Crazy

Нашият уолкър е този,  и понеже го купихме още преди няколко месеца го бяхме дали на племенницата( 1,2 г.)- идеална работа свърши Flutter, те пък ни дадоха тяхната проходилка, сега ще ни го връщат вече и ще дам после лични отзиви.

Вчера се записахме на детска кухня най-накрая, да видим как ще се приеме днес менюто, иначе и аз мисля да процедирам по начин описан вече от другите- на обед основното, след обед десерта, за вечеря- при нас около 19 ч- супата и после към 21 кърмене и приспиване.

Щитовидната жлеза и аз разбрах преди 2 години не е шега работа- на мен ми откриха Хашимото, но не че съм имала някакви изразени симптоми, имах проблеми със забременяването и износването на бременността, та оттам реших на своя глава да изследвам и жлезата и така разбрах за проблема.

ох, голямо мрънкане настана, та съм принудена да спра до тук с писането...

# 189
Бобче да ти е жива и здрава голямата сладуранка   bouquet!

Честити месечинки на бебоците!

Хейли, супер че е добре вече Мони  Hug.

Еви продължава с разстройството  Rolling Eyes нищо друго й няма, доброволно не пие лекарства и да не ви разказвам как й ги давам  Cry. Много ми е нервно и притеснено и не знам какво да правя. Някой има ли телефона на Барбалетка, за да я разпитам на тях, кое им е помогнало най-много?

Нашият уолкър е на Vtech, но и неговите колела се въртят много бързо, в началото много трудно пазеше равновесие, но сега си обикаля с него без проблем. Предимството на този уолкър е че музикалният панел се сваля и можем да излизаме навън с него, иначе околните деца няма да й дадат метър да направи с него  Simple Smile.

Хубав ден!

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 08:24 от Анонимен

# 190
  • Русе
Добро утро момичета  Hug
Бобче честит рожден ден на Йована и тук
Брасто аз прибирам всичко на бебо защото имаме намерение за още един наследник колкото се може по скоро  Mr. Green
Ние уокър нямаме и незнам дали ще купя ,нещо финансите не стигат ,затова ще си караме с паяка

# 191
  • У дома
Честит рожден ден на Йована! Да расте здраво, весело и много жизнерадостно дете!

Бобче, тортата е трепач!

И да честитя и тук, но на патерици РД на Нани  Hug

При нас всичко е по старо му, чакаме 6-я зъб да избие.

Довечера ще посрещаме сестричката ми и съм много щастлива  Laughing

# 192
Добро утро!!!

Честит рожден ден на Йована! Да расте здрава, щастлива, много весела и безгрижна!

Бърди, честит рожденик на патерици! ДА е здрав, силен и смел!

Орхи, днес отиваме да му свалят конците и се надявам да ми кажат, че всичко е наред и да се прключва вече! Hug

Аз уолкър май няма да взимам. Нито пък колани.

# 193
Честит Рожден Ден на Йована!!! Да е все така хубава!

Бърди, честито ти пораснало момче! Леле, как си лети времето...

Ние почнахме броенето до тръгването за Нл.
А като гледам какво време е там, ама хич не ми се тръгва.  Confused
Аз си пия хапчетата, не знам дали ми помагат.
Мила вече пък и било скучно тук, хехе.

Кат, какво стана? Кога идваш на Спирита?

И аз гледам да се изчиствам от старите неща, че не ми се трупат из къщи.

Хайли, успех!

# 194
  • София
Бобче, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава. Щастливо и безгрижно детство!   bouquet

А сега "Добро утро!"

Момичета, абе тези уолкъри само на мен ли ми се виждат скъпички  newsm78 70-100лв за месец-два употреба, в най-добрия случай  Thinking Та и ние сме "пас". Нито Ида е ползвала, нито мисля, че на Йоси му трябва. Той си обикаля като хлебарка из вкъщи, изправя се щом иска да погледне от високо, да стигне нещо по-нависоко или просто да си подруса дупето. Като му заякнат достатъчно краченцата и гръбчето сам ще си проходи и като го гледам май ще е скоро.  Crazy

Аз му харесах една "кола за яздене". Ние си имаме слонче, от тия, дето са хем на колелца, хем стават и люлка. Това е най-успешната ми покупка на детска играчка. Взех я на Ида, когато беше около годинка. Все още си играе с нея. Наскоро и Йоси го просветихме по въпроса, люлеем го и го возим. Преди седмица направихме страхотна игра. Сложихме го Йоси на слончето, аз в единия край на терасата, а Ида в другия и си го подавахме. Йоси си умираше от кеф. Та искам да им взема още една подобна играчка, да си правят състезания двамата и тези колички ми изглеждат добър вариант, а и са по-нисички и на Йоси ще му стигат краката до земята и ще може да се отблъсква, и имат и дръжка отзад да си я бута.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт