Отговори
# 210
  • София
Бобче - и тук да честитя РД на Йована- да ти е жива и здрава. Много да те радва и слуша.

АЗ проходилки, гимнастики, шезлонги и прочие не съм купувала. Гимнастика ми дадоха - другите неща ми се виждаха излишни. Най - доволна съм от покупката на възглавницата за кърмене /за 19лев/. Вече не я ползвам по предназначение, че Гого суче само легнал, но влиза в употреба и на татето, и на Рая.
Харесала съм си в ДЖЪМБО едно дето се сяда отгоре му и се придвижва с крачета за 65 лв някъде. Хареса ми защото е във вид на локомотив - имаме слабост семейството към жп неща. Но едва ли ще му го купя. Колело - триколка си имаме от каката - само трябва да ни го върнат.

След днешното ходене с Гого до НОИ съм много щастлива, че НЕ живея в София. Никога не бях обръщала внимание на миризмите на изгорели газове, на тесните тротоари, на забързаното движение...Тук в Божурище е толкова спокойно, чисто. Площадката ми е до входа, и да не мога да остана там с Рая все някоя съседка ще я наглежда. И проблем с детската градина няма, и с паркирането пред блока  Laughing... Отплеснах се
 Хейли - съжалявам, че не можахме да се видим. Обещавам да го направим на Люлинска територия в най - скоро време.

От днес в речника на Гоги освен ба-ба-ба има и па-па-па.

Смехи - много готин аватар си имаш.

# 211
  • София
След днешното ходене с Гого до НОИ съм много щастлива, че НЕ живея в София. Никога не бях обръщала внимание на миризмите на изгорели газове, на тесните тротоари, на забързаното движение...

Голяма драма ми е и на мен това, като ида с децата в Пазарджик и все едно в рая съм отишла, то тишина, то спокойствие, чистота, приказка!

# 212
Ние имаме голяма вана и снощи поръчахме от интерет магазин едно столче, което се слага вътре, много симпатично, но като се приберем ще пусна линк. на ок бейби е и е 49лв. След като снощи не можахме да го намерим по магазините (във вис виталис беше 42) си го поръчахме и дано утре да дойде.
Днес ходихме да му свалят конците на малечко, оказа се,че нямало конци..., взеха ми 2лв за епикризат-бясна съм от този факт! И понеже беше яко лудница от спешни случаи, тежки операции, пропуснахме да се видим с Никна Sad ,но се надявам скоро да се видим!:)
Момичета, само се молете да са ни здрави бебоците... такива ужасни случаи има Cry .

# 213
Честити месечинки! Hug  bouquet
Честит рожден ден на Йованка, мадама опасна!Да ви е жива и здрава и много да слушка! Heart Eyes Grinning Hug
Пашик, мерси бях забравила за втората функция. Mr. Green ooooh!

Арим, защо така Евичка? Нямам идея, дано да намериш на Барбалетка координатите. Praynig Hug

Хайли, мила, толкова си права, здраве да има само Praynig, че иначе... Sad Sad

За старите вещи, тука ги трупаме в мазето, но като намеря по-натам превоз до Бг, съм решила кое да продавам, кое да подарявам в Продавалника и аз, винаги ще се намери на кой да свърши работа, но да видим с какво ще ги извозвам тия неща, трябва ми цял камион. Mr. Green Thinking

# 214
Бобче, честита рожденичка! Да расте здрава и щастлива!
Аник, ти - пуйче, а Иринополис май патенце отглежда hahaha
Ние сме с тигрова маймунка - ръмжи и се катери където свари. Mr. Green
Не съм, мъжете им дай да дават съвети и тъпи предложения, мам баш когато най не  трябва. Хапчето за нерви нали знаеш кое е - три пъти на ден "майната му"

# 215
  • Сливен
нашето коритце беше много мъничко и ни отесня бързо
сега ползвам едно от старите големите и го слагам направо в банята ,голямо плацикане пада  Crazy

п.с.
я да ви покажа как се яде пюре и каша не искам аз да ям,комат и кренвирш ще си гризкам сам

# 216
  • Русе
И нашето е подобно ,но се къпем в спалнята че е малка банята и става навсякъде вода  Mr. Green

# 217
  • Варна
Moмичета сори, не съм ви чела! Връхлитам да организирам среща на варненския випуск.
Варненки, в петък на 12,08, среща на Летния театър в 17 часа. Удобно ли е??!! Поле?? bowuu HugЩе чета после!

# 218
Мириамс,малкият е голям сладур! Heart Eyes

# 219
Честита месечинка на Владо! Да е здрав, послушен, все така жизнерадостен и да радва много мама и тати!

ето това сме си поръчали.

Миме, като така сладко си хапва детето, време е да го научиш да ти помага и в приготвянето Party

# 220
Здравейте мацки!
Честити месечинки на децата и на Влади на мама хипо. Честит рожден ден на Йована, сладуранка голяма, с която дори лично се запознах  Simple Smile
Ние сме добре, днес ходихме на консултация и вече сме 75см. и 9.300кг. Преси стана голяма фурия, много говори, много пълзи, много нервничи и всичко е по много Laughing
Аз да ви се похваля вече отразих първата си лятна дискотека. Приспах Преси и я оставих на таткото, а ние с кумата решихме да проверим как върви нощният живот на Варна dance. Ех после разбрах, че и кумът ни е решил да прави компания на мъжо и те не са си изкарали лошо cheers
Имам въпросче- вие по колко пъти на ден храните бебоците? Ние още сме на 5-кратно хранене, някой случайно да е намалил на 4? Все ми се струва, че трябва да ги намаля вече, ама Преси е такава лакомница, как ще стане не зная Rolling Eyes
И още едно въпросче към мамите ентусиасти като мен, които готвят: как правите супа на децата, в смисъл какво слагате? Искам тези дни да направя и си мисля да направя пилешка с ориз, картофи и морков, обаче се чудя дали Преси ще яде нещо, което не е пасирано. Иск ами се да я пробвам вече, досега все се давеше.
А и да ви кажа още нещо-нямаме белег от БЦЖ ваксината и сега ще ни бият наново Weary. Обаче то това се оказа голяма хамалогия: първо правят манту, след 3 дни се разбира резултата, после педиатъра трябва да прегледа детето дали е здраво за ваксина, после отиваме да му сложат, но разбирате ли днес не било ден за ваксини, понеже една ампула се ползвала  за 7 деца и сега заради нас специално нямало да отварят, така че елате друг ден CloseНаправо ми идеше да ги наритам, не казаха по рано, само ме разкарват. Знам, че това са "бели кахъри", но да се оплача аз тук да ми олекне.

Ами това е от нас засега, лека вечер ви желая. За срещата - имам желание да присъствам, но не мога да кажа още от сега, иначе по принцип 97% съм там.

# 221
  • Варна
Малкият направи днес 5 крачки сам! Точно на 9 тия си месец!

Честит Рожден Ден на опасната мадама на Бобчето! Да е все такова страхотно дете!!
Ние от няколко седмици се къпим с Влади под дууша и ни е много лесно, практично и приятно. Той се е хванал за маркуча и така Wink
МИРИАМС, благодаря ти, че се сещаш за нас всеки път!
За нещата останали от Владо, или ги давам да ги ползват приятели, или ги давам на майка ми - тя ги пази за следващо поколение Simple Smile

# 222
  • Варна
[quote author=мама-хипопотама

Брикси, Хейли благодаря и  на вас!
Брикси, според  мен 5 хранения са си ок още!
Блазе ти за нощната разходка!

# 223
Честита месечинка на Влади!  Браво на детето и 5 крачки е направил по случай месечинката си!!! smile3501
Честит рожден ден на Йована!!! Да е здрава и да радва много мама и тати! bdbaloni

Брикси, Лидия яде по 4 пъти. Добре сте се организирали с твойта кума, браво на вас!!! newsm10

В петък ние ще дойдем на срещата, да използваме максимално докато имаме транспорт.
Лека нощ и приятни сънища на вас и дечицата ви. Hug

# 224
Хипо, честити ходеще крачета! Party Party

Брикси, Симеон има 2 хапвания на пюре и едно каша, 3 основни кърмения, кърмене почти след всяко хапване на пюре и каша и допълнително цока когато иска, вместо вода.
За сега режима му е:

5-6ч. - кърмене
8:30 -  каша
10ч -   кърмене
12:30- пюре зеленчуково/месно
13:30- кърмене
16ч. -  кърмене
18:30- пюре плодово
20ч.-   кърмене

Подела съм кампания за махане на нощното кърмене, за сега се получва Praynig , но пък се буди за водичка, че много жега, беее ooooh! 30С е у нас Sick

Общи условия

Активация на акаунт