Отговори
# 450
Хейли, и Еви е така само гледа тъжно като й вземат играчката може и да изреве милото, но нищо не прави, и аз не й помагам и мисля и занапред да не се меся, сама да реши как да се оправи в такава ситуация. Лошото е, че има и по-големи(2-3 годишни) агресивни деца и няколко пъти са тръгвали да я удрят без причина, да хвърлят нещо по нея и майките на тези деца я забележат какво правят децата им я не, тогава ми става много притеснено какво ще прави моето Еве някой ден когато не съм до нея да я предпазя. За плаченето - не, за щастие към средата на 6-ти месец спря да плаче така  ooooh!, ако беше продължила сега щях да съм в лудница.... Пак е доста чувствителна и всеки нов зъб е придружен с много безсънни нощи, плаче истерично и се тръшка за всичко, но е нищо в сравнение с това което беше в началото.

# 451
  • Stavanger,Norway/ Varna
Орхид, ще ме извиняваш, но детето си е проходило и още как. само изчакай месец и ще трябва да я гониш  Crazy Hug Peace

# 452
Орхид,това е за прощъпулник бре жена ...Честито !

Честито на всички с поводи !

Утре имаме тооолкова задачи ,на имен ден ,на рожден ден ,не знам как ще смогнем със всичко.Отделно Симона става на 10м и сме на консултация.И кухнята ще пробваме утре. Crazy

Вчера и днес страхотен плаж направихме ,доволна съм .

Ние сами си гледаме децата ,майка ми се справя,но е болна и не я товаря ,свеки пък не умее и се шашка .Не искам да ми ги гледат ,но понякога ми се иска да можем да излезем с мъжо сами вечер ,но няма кой да гледа децата ,а и той се дърпа ако взема да правя планове да ги оставяме.Навсякъде сме я водили голямата дъщеря с нас ,дори в чужбина винаги е с нас ,свикнали сме и си ни е добре.Олето бе писала за жена,ами моя мъж няма как да го убедя просто,а и за инцидентни излизания не става.Така ще е близките 100години май. Heart Eyes Blush

# 453
Хипо, и аз нещо не мога да отворя клипчето, но съм убедена, че Владко се сравя повече от добре Heart EyesЧестити ходещи краченца!  Hands Clap
Орхид, хич не се услушвай, ами меси питка, Евчето си е направо проходила Grinning
Благодаря ми за отговорите за повръщането, този месец сме на консултация и ще питам какво смятат, но най-вероятно нищо, че те тука са едни. Аз не съм се притеснила кой знае колко много, защото не се случва всеки ден и ако се случи само на последното му хранене, ама предпочитам  това, което хапне да му остане в стомахчето. Дали пък не е възможно да му идва малко много, че вечер правим суче към 20 и нещо и после за лека нощ след 22. newsm78 Не ми се струва, че яде кой знае колко ама пък знам ли.
А за бабите, аз да доуточня, при нас ставаше дума за няколко седмици, не повече, докато вземат Ник на ясла. И аз бих си гледала детето и до 3 години, но просто не е възможно, майчинството ми беше точно 16 седмици и ако не се бях върнала щях да остана без работа. На този етап не можем да си го позволим, мъжът ми учи, съответно работи по-малко и някой трябва да плаща сметките, а те не са никак малки.
Пашик, дано утре си изкарате страхотно, ще се справиш с всички задачки, без съмнение.
Лека нощ, мами! Hug

# 454
  • Сливен
честити месечинки на СИМОНА на пашик,на двете ЕВИЧКИ на ноел и на Marvelous,на АЛЕКСАНЪР на нани И АЛЕКСАНДЪР на скорпиончето,НИКИ на RadiValio,ДИМИТЪР на Mama_muminka,МИРОСЛАВ на Ellisa,МАРТИН на Iren-B и ПРЕСИЯН НА V.teneva
Днес е Голяма Богородица. На този ден църквата почита св. Богородица като покровителка на майчинството, жените и семейното огнище.Празнуват всички, които носят името Мария, Марияна и техните производни.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,НЕКА СИ НОСЯТ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ

И НАЛИ И АЗ СЪМ В ТОВА ЧИСЛО 
Еви прави самостоятелни крачки, но за мен това още не е ходене. Мисля, че когато започне по-стабилно да стъпва тогава ще го броя  Simple Smile.
ехее страхотна е  ,честити проходили крачета и на вас,нека ви водят само нагоре Hug

# 455
 Днес много готини сладурчета имат месечнки, да са много здравички и послушни  Heart Eyes  Hug
 Мириамс, спецялно се засилих да пиша преди тебе и да ти честитя, ама ти както винаги не спиш преди да поздравиш. Да си много здрава, много да те слушат и обичат мъжете ти  
  Орхидейка, е това, ако не е ходене, значи и ние не можем да ходим! Браво на Евичка, на много хубави места да я заведат крачетата  Hug

# 456
Орхид, скромничиш ми се струва  Flutter Не подценявай детето, ходи си "харабийската" . Честито!

Хейл, не се притеснявай, това поведение е променливо. Има периоди когато дават, има и период "мое е" , а след битката за оцеляване в ясли/градини/пясъчници/площадки, ще се научи и да е "по-ербаб".

За бабите, аз не отказвам помощ от никой, не ме разбирайте погрешно. Просто гледам да не разчитам, но който има желанив, не му "чупя хатъра".

Тая нощ ме влекат кавичките  hahaha
Аре, че укъснех

# 457
  • Сливен
мерси цвети,много хубав подарък си ми спретнала  Party

# 458
Мименце, да си носиш името със здраве и дано ти донесе много щастие, късмет и мъжете ти много да те обичат и уважават!

Марианка, честит имен ден и на теб! Много здраве и щастие!!!

Всички други именници да се чувстват много специално поздравени!

Все прекрасни сладурчета - месечинковци на тази прекрасна дата! Да са здрави и послушни!

Орхи, Беболе, благодаря за отговорите.

Флъфи, като те чета, а и други чужбински мами, май тук си има и разните му предимства Party .
Ние пък мислим да ходим да живеем в Испания smile3520

Хей, на кое бебче му беше кръщенето вчера-14ти? Хайде мама да се разпише със снимки Heart Eyes Да им е честито християнчето!

# 459
  • Варна
Мириамс, честит имен ден! Да си все така мила и лъчезарна женаnewsm51
Честити месечинки на всички малки сладурки и сладурковци! Hug
Честито и на всички други именици! Марияна75, честито!   bouquet
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ ЗА МАЛКИТЕ МИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА! Дано да не зачезна като Бебз след прохождането на Ванеса  Laughing
Орхид, твоята мадама наистина е проходила. Влади отдавна прави самостоятелни крачки(от около 2 седмици), ама аз все чакам друго. Свекито вчера ме гълча к'во съм чакала, да пробяга от едната стая в другата ли ?!  Joy и майка ми и леля ми го изнудиха да повърви Simple Smile
За играчки - един смотан ключодържател от едно списание го дъвчи, едно пате. Една кутия сок, която ме почерпи мъжа на Нина  Wink- тя му стана любима, но я броя като не-играчка. Дистанционно и лап-топа - подивява като ги види Всяка една играчка е за 1 мин, максимум 2!

Моля ви се тея зъби. Имаме вече 8, а и кучешките се белеят  ooooh! До годинката ще чакаме и мъдреци с т'ва темпо  hahaha. Снощи се буди на един час - гроги съм  Sad. Ама не знам дали е от тях, или от нещо друго, но ми разказа играта пак.

# 460
  • София
За бабите, като казах "Който си ги е раждал - да си ги гледа" имах впредвид, да не се оставят децата изцяло на бабите. Имам няколко такива примера и хич не ми допада идеята 40 дневно бебе да бъде отглеждано почти целоседмично от баба си, колкото и млада и енергична да е тя  Crossing Arms Иначе за инцидентна помощ са добре дошли, но просто гледам да не са ми в сметките, че после да няма на кого да се сърдя видиш ли, не искали да си гледат внуците. Те са ти отгледали децата, сега е техен ред да разполагат с времето си и според мен това трябва да се уважава. Не че не ми е криво, че майка ми грам не си прави труда да дойде до София да се види с внуците си. Като родих Йоси се скарахме доста сериозно и си замина 3 дни след като ни изписаха от болницата. После намина месец по-късно, казвам "намина", защото с баща ми бяха в София за има няма 48 часа и заминаха на почивка! Това беше през ноември, а следващото й идване беше чак през май, при това с племеницата ми, която е на 4 и е отгледана именно от нея, при което хлапето е ужасно разглезено и без основни навици да се съобразява с другите, по моите стандарти. Бяха 5 дена в София, но тези пет дена ми излязоха през носа. Беше нон-стоп съобразяване с племеницата и съответно почти нула внимание на моите деца, защото видиш ли тя ревнувала. Защо толкова държеше да дойде с нея, не разбрах, но неата се развиха точно както очаквах  ooooh! Повече не е идвала. Седи и мърмори кога съм щяла да заведа децата във Варна да ги види, затъжила се била, много й било мъчно, дрън-дрън, врели-некипели! Опитах се да й обясня, че минаването на тези 500км сама с двете деца ми е малко зор, а тя се опита да ме изкара скръндза, задето не съм си хванела самолета за 400-500лв.  ooooh! Тъпото е, че аз нито искам, нито очаквам да дойде да ми гледа децата. За това и казвам мой са си, аз ще си ги гледам. Който иска да им се радва е добре дошъл, но отгеждането и възпитанието им съм го взела присърце, защото не искам да разчитам на никога, а и не искам децата ми да станат същите лигавета като племеницата ми  Crossing Arms
Оф, малко лично стана, но явно и аз имам нужда да си споделя.

# 461
Честито на всички празнуващи днес!
Честит Имен Ден на Mariams!
Честит Имен Ден на Marvelous!

Днес и моята кукла порасва с 1м вече е на 10месеца!Да ми е жива и здрава!
Честити месечинки и на Алекс (нани) и на Ева(марвелъс)!

Хубав ден на всички!

# 462
Честито на всички празнуващи днес, именници, месечинковци и други Simple Smile Живи и здрави да сте  Hug

Честито и на всички Варненци Simple Smile
Днес е празника на Варна Simple Smile

# 463
Честито на всички именници! Прекрасен празник! Да стане малко по-късно и почвам да звъня, че що познати Марии имам!  Laughing

А днес и моята Евка става на 10 месеца!

Илка, сподели, сподели, лошо няма! И е добре, че не се ядосваш за глупости. Приемай нещата такива каквито са и хич да не ти пука. За децата най-важната си ти.

Аз също съм на мнение, че децата са си мои и основната отговорност за тях е моя, но ми се иска да контактуват с бабите и дядовците си, защото това би било добре за тях. Моята свеки, обаче, работи и не й остава време за тях, а майка ми и мащехата ми са във Видин. Идват рядко и за малко. Все пак ми е добре като са тук да помогнат на мен, а и децата много им се радват. Но не го изисквам от тях.

Орхидс, адашката е проходила, така, че време е за прощъпулник. Гледам от ранното ходене краченцата й малко са на О, или така ми се струва. Само да ти кажа, че Моника беше по същия начин заради ранното прохождане, но с времето го израстна и сега има страхотни прави и много красиви крачета.

Да питам тези, които ходеха на море, че ние в петък заминаваме. КЪДЕ КЪПЕХТЕ БЕБЕТАТА /в банята имам предвид/? В какво?

# 464
  • Варна,морето,сините вълни...
честит имен ден на всички именници!Да са живи и здрави и дано Богородица закриля всички ни!
Честит празник ВАРНАААААААА!

Общи условия

Активация на акаунт