Отговори
# 465
Добро утро!   Stuck Out Tongue Closed Eyes

Егати кошмара! Спала съм 2:30 до 5ч. Аз в 2ч тъкмо реших да си лягам и Симеон като се разрева... Ей, луда ме направи! И сме дремнали от 8 до 9. Туй то за днес! Ужасно ме боли главата Tired

Илка, споделяй си! Че понякога много натежава. Аз не искам помощ от бабите, защото всичко е точно обратното от това както съм го казала и изискала. Еми, щом ще е така, хич и не ги искам. За мен това не е помощ, те ме изкарват зла... Всеки с гледната си точка Whistling

Ноел, щях да ти пиша, че и Симеон ужасно ме дере, но не ме щипе поне Laughing , освен това ми бърка в носа, в устата - иска да си играе със зъбите ми, опитва се да ми отскубне миглите, ужааасно ме скубе, направо в тоя момент ми идва да го оставя в стаята и да изляза! Освен това съм с дълга коса и винаги е вързана, а диването си издърпва косъмчетата, а понякога и цели кичури ooooh! . А като се дръпна или кажа "недей" започва едно тръшкане, едно мрънкане. Известно време имаше успех с гердан на врата, отвличаше му вниманието, ако искаш пробвай дали няма да помогне. Но аз го слагах само за кърменето.

Варненки, честит празник!

О, тя и Позитив е Именничка! Да си жива и здрава и много радости да ти донесат децата! Позитив, къде си? Отдавна не си писала? Thinking

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 09:49 от hailie

# 466
 Честит празник и на другите именнички, да са много здрави, честит празник и на Варненки   bouquet
 И аз съм против децата да се гледат от баби непрекъснато да се уточня. Даже смятам, че е много вредно. Мое мнение е, че от ясла и баба яслата е по-добрия вариант. Детето има нужда от комуникация, от себеподобни, от живот в среда. С баба си затворено цяла зима вътре освен да прави баба си дива не виждам какво ще направи, особедно тука в чужбина, където бабите не говорят и език и социалния живот на това дете клони към нула с нея. И моите племенници баба им ги гледа, ами едната е на 11 години и още я хранят и къпят  Whistling Другата не се издържа, вечно тръшкане и лигавене  Simple Smile

# 467
  • София
Честит имен ден на Мириамс, МАриана 75, Позитив! Честито на всички празнуващи!

# 468
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит имен ден на Мириамс, МАриана 75, Позитив и  всички празнуващи!   bouquet

Честит празник и на варненки!  Hug

За бабите и аз съм от тези, които смятат, че който има деца - да си ги гледа, но сега вероятно ще дойде момент, в който ще имаме нужда от малко помощ, поне в началото. Лошото е, че майка ми няма как да помага по ред причини, а се притеснявам, че свекървата доста ще ми се бърка, та ще видим. Абе, надали ще изтрая някой да ми се бърка дълго време.  Mr. Green

# 469
  • У дома
Честит имен ден на Мириамс, Марвелъс и всички, които празнуват днес, като мен! Да сте живи и здрави и с гордост да носите това прекрасно име!

Честити месечинки, ходещи крачета и появили се зъбки!

Зарат, честит рожден ден на патерици. Да си жива и здрава, много щастлива!

Аз нали си имам сестричка у дома за малко и нямам много време, чета ви на порции и докато реша да пиша .........

Имаме си вече 6 зъба, запълнихме дупката горе и не се хилим като вампирчета  Mr. Green
Напоследък много си бърбори та-та, ма-ма,ам-ам, гя-ги, па-па, зю-зю, ка-ка, ей такива някакви. Пляскаме с ръце, показва колко голям ще стане, повтаря кашляне след някой, ами май това. Вървим хванати за ръце, но е мнооооого страхлив като цяло.
Вчера ходихме на моренце, а баба му го разхождаше из Албена, че ние сме скарани с морето. Все пак успях да почина 2-3 часа без него.

По отношение на бабите и моята майка може да ми помага извънредно рядко, но става с хиляди уговорки, та затова я моля само в краен случай. Карина винаги е била навсякъде с нас, та и малкия още малко да порасне и той така. Сега не смеем да мръднем много, че не му понася возенето с кола, реве, бързо му омръзва, но според мен вече не му харесва в кошницата, та ще помисля скоро за едно столче за колата.

Не съм, много се радвам за теб  Hug

Спиреам да не ви досадя много, ама като не съм писала отдавна....... Blush

# 470
Orchids Flower, за мен това е прохождане и още как! От мен честито на малката, страхотно се справя  Grinning

Мами, мислех си дали няма да е интересно (ако не е правено вече) да пуснем анкета за това кой по какъв начин е родил? Аз се включих късно в групата на октомврийките, така че може и да съм пропуснала такава анкетка.

Хипо, Влади утре-вдругиден ще се събуди с холивудска усмивка  Simple Smile

Честит празник, варненкии  Simple Smile

# 471
Честит имен ден на Мириамс, Марвелъс и Позитив(и другите празнуващи)!

Благодаря ви момичета  Hug, прощапулник ще правя като проходи по-добре, за сега е много нестабилна. На мои познати детенцето проходи много по-стабилно та затова се чудих това дали се брои.

Ноел, Еви я къпех в надуваемият басейн  Grinning. За крачетата питах 1001 пъти и ортопедите (ходихме 2 пъти) и педиатърката, твърдят, че е още малка и затова са така... Мисля другият месец пак да идем на ортопед хем ще е започнала да стъпва по-добре.

# 472
  • Варна
Варнаааа, честито бе!!!

Някоя кулинарка да даде идея за содена питка,че съм много лява откъм там Simple Smile

Роррче, майтап няма Simple Smile))

Мирче, как е малката ми кукла? :*

# 473
  • Русе
Здравейте момичета  Hug докато ви изчета то станало обяд Mr. Green
Мирче   Hug за теб и Ева и не се плаши няма да остане белег
Не съм   честита точица  Hug чакаме с нетърпение и сърчицето
Зарат честит рожден ден на патерица   bouquet
Флъфи   тази градина дето описваш звучи ужасна ,дано намериш нещо по добро
Хипо и Orchids Flower    честити ходещи крачета  Hug и стягайте кръста  Mr. Green
Пашик много  жалко за провалената вечер ,може би трябва да почнеш да оставяш бебо при тате или там при който  би могла да го оставяш когато се налага ,ние бебо от малък го свикнахме със бабите и когато ни се наложи го оставяме ,но само за малко на път без него нетръгвам Naughty
За бабите естествено че трябва да проявят желание да гледат бебо иначе насила няма как да ги накараш.При нас за сега желание има ,но пък това да го гледа докато тръгне на училище - НЕ .Аз лично на ясла мисля да не го пускам но на градина задължително ,нека се научи да общува с връсниците си.
За играчките      - играем със всичко друго но не и с играчки -любими са ни телефони ,  дистанционни ,лаптоп и мишка
ЧЕСТИТИ ИМЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВАРНА И ВАРНЕНЦИ                               

# 474
  • Русе
мама-хипопотама   аз правя содена питка по следния начин
Брашно - 1 кг,сол,сода - 1 с.л, кисело мляко - 1 бр , яйца / ако имам /  - 2 бр ,като от едното яйце си оставям жълтъка да намажа отгоре

# 475
Благодаря мами за поздравленията, Честито и на новопразнуващите днеска - именници, варненци, рожеднници , месечинковци,  на тези който просто почитат празника а и ако някой е спазвал постите приятно отпускане на колана.  Laughing
Олеееее ти само се гласиш, кажи кога , къде , и ще персонифицирам почерпката спец. за твоята особа.   Heart Eyes Ходихме у джандема  някъде си, знам ли де беше на наякой от закаснетелите  просто мъжо им прати кординатите на джи пи еса, че да ни намерят.
НЕ СЪМ благодаря за бонбонките, такива правят и в захарни заводи горна оряховица  / а аз всъщност съм от там/ във Ваврна само пребивавм.
ЗА бабите  - миии на тях им се иска да "гледат " децата. Ама буквално да ги гледат  -  застават отрстарани и ги гледат. Затова пък аз им го оставям когато има възможност- моята идея е детето да контактува с колкото се може повече хора , да опознава ,  да разбира , че има различни характери и т.н. Също така не ми се иска да се случва да реве само за мен.
Орхидддд твоята мадама  не само, че е проходила, ама като я гледам на околосветстко пътешествое се е запътила .  Честито и на Евка и на Влатко , който след голямото чакане за раждането, реши да изпревари всички.

# 476
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте и честит празник на всички именници и месечинковци!

Да не забравя да поздравя и всички бързи крачета!

При нас нищо ново,освен,че вече не се тревожа за реда вкъщи...Нестор преподрежда всеки шкаф,който достига  Joy hahaha Играе си със всевъзможни неща,но рядко се заинтригува от някоя играчка.  Crazy С капачка от буркан си игра цели 2 дни,капак от кутия,маркер за писане,...ей такива неща  Whistling

Noel, ние сме със тази поставка и въобще нямам проблеми където и да сме! Много е удобна!

За бабите - Няма как да разчитам,тъй като и двете са работещи.  Tired Но определено с таткото бяхме решили още преди да се появи Нестор да се справяме сами. Така искахме,а и аз се чувствах по-спокойна. Трябваше ми време да свикна с нещата.Свикнахме си да ходим навсякъде 3-мата заедно от самото начало... Heart Eyes Сега си ходим на гости и се радваме за кратко... Mr. Green

# 477
  • Русе
Момичета и аз имам питане за морето -  басейна на плажа с каква вода го пълнехте -морска или питиеина 

# 478
Noel, ние сме със тази поставка и въобще нямам проблеми където и да сме! Много е удобна!

Аре бе, 34 лв. Децата вече седят. Един леген и е готова работата, или една гумена постелка за да не се хлъзгат и правички. Колко му е.

По-късно ще се включа, че нямах време да прочета, само това ми попадна на очите.  Embarassed

# 479
  • В сърцето на моите съкровища...:)
БебОле, то е ясно,че е така. Аз имах в предвид,че сме с нея от самото начало и не ми се е налагало да купувам каквото и да е.  Peace Те вече са големи едва ли им трябва толкова специално оборудване  hahaha Малкият иска да си държи сам душа, та какво остава за другото  Joy

Общи условия

Активация на акаунт