Отговори
# 60
Мами на момчета , пишкащи в гърнета имам въпрос . Какви гърненца ползвате, нашето е на Чико с висок преден борд нооооо редовно младежа си маркира територията около гърненцето.   ooooh!  Ако така продължава ще опикае цялата къща , а в банята плочките са студени и не ми се оставя там да стой.
Цвети на 14.08 ми е рожденния ден  Laughing много хубава дата сте идбрали

# 61
Не съм, честито  bouquet,наистина сте много смели.
Бърди,и ние сме така.Излизат му зъби пак,вече има 4,но с тези последните е голям зор,досега такова нещо не съм виждала.Не дава да му намажа кремче,давам само "Дентокинд",но и той вече не помага.Нощите ни са дълги и ревливи и вече съм икукала тотално,кота се има предвид и че на работа ходя ooooh!

Първия Рожден ден ще е заедно с Кръщенето.Ще бъде в заведение,вече съм избрала, ще поканя около 40 човека( и списък съм направила) Mr. Green,мисля да е нещо много красиво,зависи от инансите пак де,но пък в крайна сметка това е първия Рожден ден на моето съкровище и трябва да се отпразнува подобаващо.

При нас вече тече трескава подготовка за морето и нямам търпение Laughing

Някой може ли да ми препоръча хубав детски слънцезащитен и не много скъп newsm78

# 62
  • София
Milа, нямам спомен как се казваха хаповете за жлъчката. Едното беше Транс-нещо си. Трябва да си потърся епикризата, евентуално ако там ги пише.
Иначе наистина жлъчка се вади само в краен случай, ако има опасност да се пукне. Дано на никойго не се налага  Praynig

Еми, не си мисли, че ти си единствената, която се караш или шляпваш детето. Аз, въпреки позитивните ми постове относно въпитанието, също съм я шляпвала голямата, а и често викам, просто понякога не ми издържат нервите. Викам, когато крайно ме изнерви и се прави, че не ме чува. Шляпвала съм я 3-4 пъти, само у дома, и после винаги много съм съжалявала и съм й се извинявала след като се успокоим и двете и съм й обяснявала, че мама много съжалява, че знам, че я е заболяло, но много съм се ядосала защото не е направила това или онова. Колкото до наказанията - рядко прибягвам до тях. Веднъж беше ударила Йоси по главата, сериозно и не на игра - пратих я наказана в нейната си стая с уговорката да си помисли върху това, което е направила. Резултатът беше, че след 5 мин. сама дойде и гушна Йоси, помилва го и му се извини. Аз само я поздравих за доброто поведение и си поговорихме, че не е хубаво да се удря така. А пък онзи ден сутринта 30 мин. я чаках да се накани да си обуе сандалите, накрая толкова ми прикипя от лиготиите й, че я наказах да отиде на градина с къси панталонки, тя ходи само с рокли и полички. Милата беше много тъжна, но си понесе "наказанието"  Mr. Green

Краси   Hug за малкото смело момче, дано скоро пак си влезете в нормалния ритъм. защо не се прежалиш и тия дни не го приспиваш на разходка около блока?

И последно, да се "оплача" - другата седмица бях планирала да пътувам към Варна с децата, с нощния влак, спален вагон. Днес най-накрая успях да намеря прозорец и да скоча до гарата и изненада - билети има чак за началото на септември. До тогава всичко е заето. Сега се чудя как да си нагался почивката. С дневния влак или автобус ми се струва просто немислимо. А пък със самолет ни излиза към 400-500лв!!!  ooooh! А как ми се ходеше към Варнаааа  Tired

# 63
Леле, леле, леле.... Надявах се аз да има 1-2 странички за четене, ама Не съм направо пусна торпедото.  hahaha Аз ти пожелавам да си жива и здрава, всичко да мине леко и безпроблемно. Накрая да се радвате на много красиво и здраво детенце!!!

За заглавието на Фата гласувам с две ръце и два крака!!! (за когато му дойде времето, че все пак си е раничко)

Краси
, дано бързо се възстанови Симеончо и да нямате проблеми с пишлето! На Ники като му прилагаме тази процедура (по-скоро докторката като го прави) има около половин ден, когато леко проплаква, когато върши малката работа и после му минава. Но си е направо немислимо да се бъркат по този начин лекарите без знанието и одобрението на родителите! Ега ти!!!!

Мила, дано не е нещо сериозно и лесно и бързо да мине!!!

Веси, не знам какво да кажа за хемоглобина, но ви пожелавам бързо да се вдигне и да не се притесняваш!

Зарат, страхотна почивка сте си направили, наистина! Искам да гледам снимки, но трябва да те намеря у ФБ-а, че те нямам.

Бърди, провери и ушенцата за всеки случай. Вчера, докато бяхме на гости, стана дума така за едно детенце, което постоянно плачело (в еприод на зъборастеж) и не се успокоявало по никакъв начин и накрая се оказа, че има сериозен проблем с ушите. Станал сериозен, защото никой не проверил овреме... Дано при вас не е нещо сериозно и Майчето да се успокои. В проходилка не й ли е по-спокойно? Или с уолкър?

Ние сме си в Шумен от вчера и се нагласяме на обстановката тук. Като за първа нощ Николайчо-калпазанчо рева много снощи. Явно му трябва техническо време да свикне с новата обстановка.... Дано тази вечер е по-спокоен. Изпратихме си таткото за София и така. Варненки, много ми се иска да взема да се метна до вашата Морска, та да се запозная и с вас. Като видях какво посрещане направихте на Мирчето и много благородно й завидях.  Wink Hug Като се наканя, ще пиша на някоя от вас за координати и уточнение.   bouquet

Хайде, много положителни мисли от нас и спокоен ден!!!!

# 64
И нашето гърне е Chicco и нямаме проблем. Слагам го по-назад и пишлето му остава в гърнето и няма как да опишка навън и не го е правил. Peace 

И ние имаме дата за кръщене -  28 август - отсега почвам с приготовленията. Списъци, покани, тоалети, торти  Crazy Crazy За рождения ден ще мисля после.

И на нас ни никне второ зъбче, но за сега се търпи.  Whistling

# 65
  • Sofia
zarat нашето гърне е ето това  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/7380  и нямаме проблеми с излизане на пиш.

Моя Ники си има 5 зъбчета - последните 3 избиха за 10-тина дена. Пълзи, стои прав по 10-15 секунди, прави по 1-2 самостоятелни крачки, абе не се спира. Със спането и ние сме зле - спи по-малко от сестра си за мое голямо изумление.

# 66
Благодаря ви момичета за подкрепата, утре ще ходим рано сутринта да го бодът пак и ще му изследват серумно желязо. Дано всичко е наред...

Имаме си второ зъбче от два дни вече  Laughing и най-новото, от днес пълзи Пецата, обриса целия апартамент  Laughing и два пъти се изправи сам на дивана, това е голямо постижение за негооо Simple Smile

# 67
  • София
Бърдичке, и аз откачих тази вечер от киселото мрънкане на Ева  smile3515 Днес до обяд спа почти 3 часа, привечер още 20 мин., а сега ме накара да извикам от нерви даже......... Бате веднага се притече на помощ, но и той не издържа и се оттегли. Сега тате я обгрижва - ужас!

Момичета, Краси е дала страхотно предложение за Чифлика - то е в моя край и често сме ходили там преди години. Много е хубаво наистина, чист въздух, минерална вода, природа...
Аз подкрепям идеята  newsm10

# 68
  • Сливен
и на мен ми харесва чифлика ,но след морето сме на стегнати колани,особено както няма да се върна на работа  Tired
а така ми се иска да се съберем всички  newsm45
дени още не е заспал,върти се из кошарата и мрънка,после ще ви проверя

# 69
zarat нашето гърне е ето това  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/7380  и нямаме проблеми с излизане на пиш.

Има ли си някакво вътрешно по-малко гърне за да се мие или цялото столче?

Ами аз купих най-евтиното на чико, че незнаех ще ми се върже ли на акъла младежа да кличи и ака под команда, ама взе , че се получи поне след спане. Но опикава, незнам аз ли не го слагам добре, ама аз и да го натъкмя той е като шило. ooooh!

# 70
  • София
Офф, аз пък имам проблем с пътуването на Ева  newsm78 Не понася никакви столчета за кола и не ми е ясно как ще я караме занапред... До Варна стигнахме със самолетче, но до Чифлика не знам  Rolling Eyes Ако я държа в мен ще кротува, но иди обяснявай на полицаите - а глобата е 50-ачка  #Crazy

# 71
Момичета, много моля тези, които ще идват да ми пишат на лични, за да имам представа долу горе бройката. И да се обадя да направя някаква резервация. Щото ако сме по-малко от 10 мами ми се струва, че няма смисъл..

# 72
И на Ева й избиха и горните два зъба, та сега вече са 4 бр.  Mr. Green

Бърди, разбирам те. Евче напоследък заспива много трудно, с много рев.  Confused
А аз искам вече да я отбивам, то по-лошо става. Сега вече тотално е пристрастена към  bombs
И едно въпросче да ви питам:

Купихте ли обувки за прохождащите ви дечица и какви /марка, вид/?

# 73
  • София
Купих - обувки с ципче и анатомична стелка на Колев. Не съм много сигурна, но мисля че стават за прохождане. Еве няма и идея за ходене още...

# 74
Здравейте, милички. Не съм влизала от няколко дена и какво да видя - чудесни новини  Grinning
Не съм - браво, мамче  Hug  bouquet! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Сега, когато повлече крак, да видим кой още и кога ще се похвали  Grinning
Краси, толкова се радвам, че операцията на Монката - бонбонката е минала и всичко е ок. Колкото до своеволията  на лекарите #Cussing out А поне предупредиха ли те или ти сама установи в къщи какво са сътворили?
Vessi - малко късно отговарям, но да си кажа и аз как давам кухнята. Предвид, че до държавната не сме се доредили и няма никакви изгледи скоро да се случи, поръчвам от частна. Съответно взимам през ден и редувам - единия ден Смехи яде супичка, а на втория - основно. Сутрин е на кускус или попара; обеда - както писах по-горе е според реда месо или зеленчук + кърма;следобеда е плод или плодово пюре (десертите от кухнята категорично ги отказва); вечеря - кисело мляко с бисквити с или без плод + кърма; нощем - кога се кърмим, кога не  Grinning Иначе идеята на детската кухня наистина е да се дава основното на обед, а супата за вечеря, както беше писала Бърди, ако не се лъжа.
Blurmoi - илка е отговорила много изчерпателно за пореден път, така че само ще добавя - засрамването води до доста неприятни последици - купища комплекси най-общо казано. Също така доста разпространено е родителите да подхождат по подобен на споделения от теб  начин по отношение на показването и разглеждането на интимните зони. В бъдеще децата им страдат от редица сексуални проблеми. А обидните квалификации остават в подсъзнанието завинаги и формират непълноценна личност, за съжаление. Не обещавам, но ще направя всичко възможно, почивните дни да подготвя малко повечко по тези теми и да ги пусна. Че щерката направо ми изпива всички силици и в момента едвам си държа очите отворени  Embarassed
А за играчките на детските площадки - поне в нашия квартал нямаме за момента проблеми - всички споделяме всичко помежду си, за да се разнообразяват децата, независимо дали са по-малки или по-големи - топки, кукли, колички за кукли, колела, уокъри и прочее. Въпреки, че са малки дребосъците, от сега ги учим да споделят с другарчетата, пък да видим като станат по осъзнати какво ще стане  Grinning.
Noel- честити ви зъбчета. А обувките на Смехи са Primigi.

Общи условия

Активация на акаунт