True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 061
  • 719
  •   1
Отговори
# 270
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Историческа hahaha hahaha hahaha.
Почерпи се, аз изтрезнявам, че иамма да се къпя и да гледам нова серия тепърва Laughing.

# 271
За лека нощ и приятни сънища  Mr. Green

Завиждам ѝ на Джулиан Мур този месец  Twisted Evil

# 272
Най-сетне и аз изгледах серията, ако ще е такъв сексът между Ерик и Суки, по-добре хич да не го дават - iсиктир, както каза някой по-рано  Grinning
Ерик, в ролята на плюнка, не се трае, бива втелясване, бива, ама чак толкоз не бива  ooooh!
На лелята кукумявка чакам да й разкажат играта  Mr. Green

Друго, друго, а, да, Джинджър, когато се разтресе върху ковечега на Пам, вече се смеех като идиот...

И преводът, на моменти, имаше попадения - She was in labour - Тя беше в трудовото  Laughing

# 273
Завиждам ѝ на Джулиан Мур този месец  Twisted Evil
Защо?

# 274
Fiama, бива ли такива снимки да пускаш посред нощ  Laughing Лека нощ...

# 275
Лека Simple Smile

# 276
Защото снимат филм в Ню Йорк този месец заедно. Затова нашичкият е всеки ден с нови папарашки снимки. Мисля, че Алекс играеше новия съпруг на Джулиановата героиня.

И преводът, на моменти, имаше попадения - She was in labour - Тя беше в трудовото  Laughing

Хахаха, попадение си е отвсякъде  Laughing  Големи глупости ръсят в тези титри понякога.

Fiama, бива ли такива снимки да пускаш посред нощ  Laughing Лека нощ...

Лека, аморе мио! Да сънуваш голи шведи  Mr. Green

# 277
В такъв случай аз по-скоро бих завидяла на него, Джулиан е прекрасна, прекрасна Heart Eyes

# 278
Тъкмо щях да се допълня с това, че ако не идеше реч за Алекс, по принцип на актьора бих завидяла. Обожавам Джулиан, особено в "Краят на аферата" ми е много любима  Heart Eyes

# 279
Любимият ми неин филм, прекрасни са с Ралф  Blush. А като смениха Джоди Фостър с нея за "Ханибал", се разскачах до небесата Laughing. Много по-чувствена и интересна Кларис е, по мое скромно мнение. Обожавам сцената, в която Хопкинс шие порязването на лицето и.

# 280
Даа, и аз така за "Ханибал"  Laughing  Много харесвам момента при въртележката, когато Ханибал бегло докосва косите ѝ. И двата филма са пълни с такива хубави детайли!

# 281
Изключително изпипани са филмите за Лектър, изключая последния. Много харесва и "Червеният дракон", все пак е с любимият ми Нортън.
Но все пак стига сме спамили темата, една Джесика:

И лека нощ Simple Smile

# 282
Спирам със спама и без това имам спомен, че част от съратничките ни в темата недолюбват Джулиан  Laughing Лека и на теб!

# 283
Брютру! Кой недолюбва прелестната Мур? И защо дсе преоблече, Фи, беше толкова хубава! Не, че сега си грозна, де, ама преди по-убава беше.

Най-сетне и аз изгледах серията, ако ще е такъв сексът между Ерик и Суки, по-добре хич да не го дават - iсиктир, както каза някой по-рано  Grinning

hahaha Чудесно казано.

За превода - вижте сега, девойките бързат и не мислят много като пишат. Оттам трудовото и божествената прекрасна майка. Ама а си им казал дума, а са лавнали, че требе си доволен, че изобщо има субтитри!  Twisted Evil

# 284
Добро!

Джинджър ме "разтресе" от смях  smile3532 Баси откачалката, от къде я намериха  hahaha
Сам започва да ме кефи. Имайки предвид проблема със сдържането на гнева доста културно се отнесе с Томи  Mr. Green И слава Богу, че се разбраха с Луна. Много ме гнетеше този проблем.
Искам си Джес  Praynig Дано Джейсън да успее да я спаси. Миличкия, как се разтревожи за нея. И въпреки, че Джес и Хойт ми бяха любима двойка, сега ми се иска Джейсън да замести Хойт  Tired Много ми е мъка тази дилема.
Да кажа на Фиту, че Алсид може да е дърво, но от днес съм влюбена във всички дървета  Blush Heart Eyes Blush Two Hearts Ах, въх нямам думи. Даже и Деби ме изкефи как му стоеше на Вълчо  Rolling Eyes
Абе, Анди не ви ли напомня за Форест Гъмп  hahaha Леко "бавен" ми се вижда напоследък.

Относно превода: не помня кой с кого точно спореше, но идеше реч, че някой държал да си изказва точката. Коя точка точно се имаше предвид не съм сигурна  newsm78 Мисля, че бяха Хесус и Лафчето.

Джой
, загриза ме любопитство за тази статия  Laughing Бонбоните изглеждат вундабар направо  eat Що не споделиш, па после и ние ще те почерпим  Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 08:29 от mamakaty

Общи условия

Активация на акаунт