True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 068
  • 719
  •   1
Отговори
# 285
Ха добро утро!  Hug

Сега като прочетох Катето се сетих, че забравих да кажа, че Алсид, ау лелемайкоу  Blush Heart Eyes

И изобщо не ми седят страстно Ерик и Суки и това си е. След обикалянето на гората и къщата в тази серия, надявам се сцената с душа да е Суки да мие кръв от ушите на Ерик  hahaha  Embarassed

# 286
Ох, как забравих - честито, Джой-Джой!   bouquet

Относно превода: не помня кой с кого точно спореше, но идеше реч, че някой държал да си изказва точката. Коя точка точно се имаше предвид не съм сигурна  newsm78

Ай стига бе!  ooooh! Ми освен да пробвам другия пундрелник, ако нямам друга работа, да фрасна и аз едни, че тва не ми харесва.

Те направо кат сополи седят, бе, Цеце, егасиму и ужаса, не съм предполагала, че ше са толко зле.  Tired

# 287
Те направо кат сополи седят, бе, Цеце, егасиму и ужаса, не съм предполагала, че ше са толко зле.  Tired
Офф, и аз не съм, ма на...
Силно се надявам да е режисьорско виждане (което пак не ме кефи, де), щото иначе да са ги кастнали без да са мислили как стоят заедно...не е като да не могат, съновните им сценки бяха амнайси пъти по-силни.
С една дума - някой да му отвърти два шамара на Ерик и да се освества!  Wink

ПП. За превода (не съм гледала с бг букви) но от вашите примери - думи нямам!  ooooh!

# 288
Добро утро! Hug

И к'во сега?Само на мен ли ми хареса серията? Thinking Имаше от всичко по малко. Хич не ми стана жал за Томи.Тара ми е лееееко безразлична и дори не спя да ме подразни. Сигурна съм,че Джейсън ще спаси Джеси.Все пак тя няма да се изпари като Годрик,по скоро ще започне да се пържи като оная с ролките.Ще има време за реакция. Друг е въпроса дали Джейсън ще има достатъчно сили да я завлече обратно в къщата. Бил беше на ниво този път.

"Сърцето ми.....душата ми.....спомените ми......." Sick
Ериииик,ела не себе си,че ще взема накрая едно дебело луизианско дърво и така ще ти ... разтърся света,че всичко ще си дойде на мястото! smile3538 newsm66

# 289
Не бе, Танчик, и на мен ми хареса. Е, щом и ти вече му се дразниш, кво да говорим...  Mr. Green

# 290
Не му се дразня бе Пуци,сърцето ми се къса. Rolling Eyes Просто търся начин да му наместя лимките в главата. Whistling

# 291
Привет!
Онова спойлерче http://30.media.tumblr.com/tumblr_lplcrq7I7y1qzhpmlo1_400.gif - в първия момент помислих, че е Сука отгоре на ковчега и бях  Shocked "Тез пък как го правят през ковчега"  ooooh! Crazy
После от коментарите ви схванах, че това е Джинджър Mr. Green

# 292
Джинджър отдавна не бях я виждала в действие.Направо ми напълни душата. Mr. Green

# 293
в първия момент помислих, че е Сука отгоре на ковчега

smile3532 Да бе, верно прилича на Снуки в тъмното

# 294
Не съм чела назад и сигурно вече е обсъдено, но Антония успя да излекува синузита на Марни!  Crazy Впечатлена съм от вещерската й мощ  Joy  Joy

# 295
Не съм чела назад и сигурно вече е обсъдено, но Антония успя да излекува синузита на Марни!  Crazy Впечатлена съм от вещерската й мощ  Joy  Joy

smile3532

Привет!
Онова спойлерче http://30.media.tumblr.com/tumblr_lplcrq7I7y1qzhpmlo1_400.gif - в първия момент помислих, че е Сука отгоре на ковчега и бях  Shocked "Тез пък как го правят през ковчега"  ooooh! Crazy
После от коментарите ви схванах, че това е Джинджър Mr. Green

Ох, стига бе!  Joy Joy Joy

# 296
Верно? Марни не подсмърча вече? Браво на Антония значи! newsm10
Май ще ми се съберат две серии накуп да гледам.

Пуц, аз толкова се надявам на нещо интересно, че ми се привижда вече Mr. Green

# 297
Бил, Джес и Джинджър ми напълниха душата, другото ми беше постно. Ерик е ...няма да ми стигнат суперлативите... обаче не го възприемам със Суки, особено такъв. Да вземе Трайкова наистина да му играе едно луизианско неокастрено, белким се посъвземе.
Пам започна да ми става симпатична.
Колкото до Джесика - тя е много млад вампир и не би трябвало да изгори бързо... нали Годрик, докато се самоопържваше каза, че щяло бърже да мине, понеже е на над 2000 години.

Продължава лекичко да ме дразни Арлийн, докато Холи ме кефи, особено на  срещата с Анди.

... милото взе да ме гледа съмнително вече - аз овампирясах, сина ни пък се е заплеснал по някакви филми със зомбита  Mr. Green

# 298
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Джой
, загриза ме любопитство за тази статия  Laughing Бонбоните изглеждат вундабар направо  eat Що не споделиш, па после и ние ще те почерпим  Mr. Green
Химическа статия, Кати, трябва да си публикуваме резултатите, иначе никога няма да станем доктори hahaha. А с тази бях сериозно закъсала, че ми е първата, в която съм главен автор и си беше зор Rolling Eyes. Но сега съм свободна като птичка Party. Поне докато списанието не я върне Mr. Green.

Джинджър ми е вечна любимка, защо не ми я пишете отпред в списъка, да я стопанисвам Hug

# 299

Джинджър ми е вечна любимка, защо не ми я пишете отпред в списъка, да я стопанисвам Hug

Имаш време до края на темата да ме убедиш... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт