True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 074
  • 719
  •   1
Отговори
# 300
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да се пробвам с подкуп освен Wink

# 301
Хихихи мерси,ама нали знаеш,че със фотосесии не можеш да ме изненадаш Whistling Разбира се,приятно ми е да ги гледам за найсти път,но по-добре е да наблегнеш на военната служба. Mr. Green

# 302
Щом си казала, ще наблегна, ама до утре вечер, после излизам в заслужен отпуск, и без това досега само аз рамя автомата в тия жеги Mr. Green

# 303
Бравос, Джой  Hug Химическа викаш  Thinking Найш ли ква съм химичка  Mr. Green В 11-ти клас имах 5 шестици първи срок и 4 шестици втория + една четворка защото бях избягала от СИП-а предния час и Тарантулата ме изпитва за оформяна в края на годината  Laughing Бях страшна в опитите просто. Обожавах да си играя със сяра  Rolling Eyes

Сори за спаменето, но не мога да устоя на химията  Mr. Green

# 304
Кати,  Hug Hug Hug. Ама защо сяра, как смърди таз пущина само Rolling Eyes... Аз, слава богу, не работя много със сяра, но един колега беше счупил колба с тионилхлорид в съседно лаби, осмърдя етажа за дни, че и крачетата на хладилника разяде Joy.

# 305
Смърди  smile3521 Ама 2 часа сме отървали по химия заради моите експерименти  Mr. Green  Да си се чудя как станах икономист в крайна сметка  Wink

И пак спам, но .... Тия хора май не са на ясно, че в София винаги е имало гугутки  hahaha http://goodnews.actualno.com/news_356541.html

# 306
Буу!  Mr. Green

Как сте ги насолили Ерик и Сука, ама и аз съм съгласна, де  Laughing  Дано наистина е целенасочено и да пазят кървавите изпълнения за "лошия" Ерик.

Пуц, преоблякох се, че ми е любим синия Ериков пуловер. Ама и на Пам ще й дойде пак ред, не се казвам Александър все пак - по-честичко си сменям дрехите  Joy

И пак спам, но .... Тия хора май не са на ясно, че в София винаги е имало гугутки  hahaha http://goodnews.actualno.com/news_356541.html

Катеринке, а така ... кАжи им   hahaha

# 307
Лафайетко, душо златна.  Mr. Green

И кво ся, гугутки-химици? Жива да не бях!  hahaha

# 308
Накукурузени при това Joy Joy Joy

# 309
Я, какво хубаво момченце - накукурузообразуващо  Laughing

# 310
Охх, сладък МОЙ  kiss kiss kiss

# 311
Джой, поздравления за статията! Знам каква мъка са тия ваши статии. Ай ся пепел ти на клавиатурата, от къде на къде ще ви я връща списанието, ще ви я земе като топъл хляб.  Grinning

За серията: явно аз съм единствената дето не се покърти от сцената на осребряването на Бил и Джес. Много ми е изкуствен Бил като ги зареди едни такива прочуствено високопарни - дълго бил живял, пък добро не бил сторил. Ми да си сторил бе! Джес обаче ме кефи, много ги харесвах с Хойт и сега ми е жал за него как ще го отсвирият. Но пък кой може да се мери с Титана  Wink
Суки и Ерик са направо смешни, сексиха се из цялата гора, а после легнали на леглото и се завили прилежно до брадичката чак. Това ми беше единственото изсмиване с глас - като ги видях завити в леглото след уж страстния секс.
Което ме подсети за мъката на Алсид, как се напиняше горкия да опрашва оная грозница, чак мъка ми стана докато го гледах.
Таз черната призрачка май ще се окаже някаква баба на малчото на Арлийн.  newsm78
Някой да гръмне Тара и Томи и да ме отърве от мъката да ги гледам.
Субтитрите бяха безценни, много се веселих с тях. Момента с трудовото си го връщах три пъти да се наслядя изцяло на преводаческия гений.

Джейсъъъън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 312
Злате, дано си пророк Hug. Освен това ми спести мъката да резюмирам впеатленията си от серията, брой ме втори глас зад твоя пост Mr. Green. С изключение на грозницата,аз харесвам мацката на Алсид Crazy. Тара пък, може да е моя, ама много дразни напоследък Close.

# 313
И пак спам, но .... Тия хора май не са на ясно, че в София винаги е имало гугутки  hahaha http://goodnews.actualno.com/news_356541.html

Много се радвам, липсват ми тези птички  Flutter Е, открих подфорум КиТ, та липсата не е толкова осезаема  hahaha

# 314

Суки и Ерик са направо смешни, сексиха се из цялата гора, а после легнали на леглото и се завили прилежно до брадичката чак. Това ми беше единственото изсмиване с глас - като ги видях завити в леглото след уж страстния секс.

На това и аз се хилих мощно - подпъхнатко спретнато под мишничките. А и десенът беше як, та як.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт