True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 25 881
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
  • срещу двата комина :)))
Собственикът на бара в първи сезон е куче.
собственика е Сам, и е главен персонаж във всички сезони  Winkи верно беше некво коли

# 631
Да, именно и по мой спомен Суки кръсти въпросното куче Дийн, а не Том.

# 632
  • срещу двата комина :)))
Да, именно и по мой спомен Суки кръсти въпросното куче Дийн, а не Том.

мхм, и аз така го помня  newsm78

# 633
Тъй де, Сам, Том, Гном, не ме кефи.

# 634
  • София
Тъй де, Сам, Том, Гном, не ме кефи.

Иха!!! Тука ставаме две  hahaha hahaha hahaha
Всеизвестна съм с отвращението си към него!

Че Сука-та и Дийн го кръсти  Crossing Arms

# 635
Ама, Дийн Сам ли е? Я, кажете де, Су, правили и с Ерик кУто с Бил?

# 636

ПравИ, ей ся, миналата седмица, т.е. четвърти сезон, седми епизод. Ше потърпиш, макар че за кво ли..  Mr. Green

# 637
Ако питаш дали правят секс - правят, ако питаш дали е като с Бил - далеч са от техните изпълнения  Laughing

# 638
  • София

В първи сезон Сука-та нали не знае, че Сам е шифтър и той лежа там до нея в кучешката си форма. Тя го кръсти Дийн. Дийн е любимият брат на всички от Свръхестествено, а на мен ми е супер смешно как можа Сука-та да кръсти с името, носещо такъв заряд за свръхестествените фенки, тоя помияр!

Сексовете между Суката и Ерик не стават за нищо в сезон 4!

Фи, сънищата и обаче са трепач!

# 639
Е, Ванче, ай сега, не си го изкарвай на кучето ... глей къв е сладур пухкав  Laughing

Сънищата биват, ама съм още идосана, че похабиха цял четвърти сезон без да покажат един качествен викингски секс  Crossing Arms

# 640
Тя го мрази отдън душа, Фи, няма да се размекне.  hahaha

# 641
Аз си го харесвам Самито, добро момче е, въпреки че понякога ми се ще да го лупна с една лопата по главата заради глупостта му на моменти.  Mr. Green

# 642
  • КиТ
Новина за 5 сезон е добра,може да оправят положението и да не отидат съвсем в голямата романтика Tired И дано след това се поспрат за да не омажат положението....

Присъединявам се на опашката за нокаутиране,за заличаване на паметта и наново гледане на любимите ни сериалчета,само проблема след това за държанието е леко обезпокояващ  Thinking

Loff_Erik_Northman добре дошла,верно благодарение на Касита има доста нови гугутки  Crazy Party Party Party

# 643
  • София
Непробиваема съм относто Сам!

Ще си останем със здравия викингски секс от трети сезон само. Нещо Трайкова много сол е трила на главата Ерикова за тез кадри, не смее да ги повтори.  hahaha

# 644
Мамма миа, повече не мога да кажа  Joy

Общи условия

Активация на акаунт