True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 039
  • 719
  •   1
Отговори
# 225
Обаче ковчегът на Пам трепе риба и молюски!  Joy

И Джинджър, и Джинджър!  Joy Joy Joy

# 226
Даааа!  smile3532 Тия сцени си бяха жив комик рилийф.

# 227
Не разбрах кралицата има ли, няма ли рожден ден точно днес, но да е жива, здрава и много обичана!  baloni
Епизодът още не съм го гледала и не смея да чета какво пишете  Mr. Green

И каква е пак таз жега, за пореден ден се благодаря, че дишането не е волеви процес, иначе да съм се споминала досега  Laughing

# 228
  • Ænima/Albuquerque
Ъх... аз не щастлив.  Cry

# 229
Е, предполагам, че Джесика няма да се подпали, Джейсън ще я спаси и двамцата може да се таковат...   Mr. Green

А коя е онази негърка, която само бебто и Лафайет виждат? Тя има ли нещо общо с Рене или е янкаква пазителка на бебока?

Пък Хесус и къдрокоско ме дразнят вече - не вдянаха, че дядката им мисли доброто и че не от вампирите трябва да се пазят.

ЧРД на Мисис Комптънова   bouquet Жива, здрава и всичко най-най   bouquet

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 13:40 от Филаделфия

# 230
Филаделфия, моля те напиши спойлерите в бяло.

Щом даже ти не щастлив, начи не съм се заблудила, че драмата е голяма. Sad

# 231
Ама защо не сте щастливи?! Имаше драма, имаше кръв ... шоуто се завръща в нормалния си ритъм  bowuu

# 232
Да бе, от тая гледна точка съм много доволна, ама емоционално съм тъъъъжна. Разбирам им логиката, очаквам да не развалят нещата с неуместен хепи енд, но си ми е мъчно. Ако охепиендят ситуацията, ше им се сърдя. Бе няма угодия, с две думи.  Mr. Green М ежду другото, сезонъът плачеше за една истинска драма, че хептен се бяха разлигавили.

ПП От Тара вече мощно ми писна!

# 233
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Джой, кое по-напред да ти разкажем, кажи  Laughing

Всичко, в кратко резюме  bouquet

# 234

За Джой в бЕло:

Антонийка се всели перманентно в Марни, избяга и ги предупреди да се подготвят да срещнат слънцето. Бил издаде заповед да се самооковат вампирите в сребро, за да се предпазят. Сценката, в която той оковаваше Джес беше сърцераздирателна.

Междувременно Алсид и Деби налетяха на ЕиС, сексещи се в гората, което пък им се отрази на тяхното сексоправене по-късно. ЕиС продължиха с опрашването във всеки ъгъл на къщата ... 5 секунди, да не си помислиш нещо  Laughing

Пам и Тара имаха лека схватка, след коята Тара твърдо се присъедини към каузата на Марни/Антония за изтребване на цялото вампско войнство.

Пам претърпя "лек" разкрасяващ пилинг.

Джесика разкъса оковите и се запъти да посрещне слънцето и ... the end. (Е, рицарият й в кафява униформа е на път към нея).

Това е в общи линии, имаше още малко пълнеж.

ПП От Тара вече мощно ми писна!

Тара ми е единственият постоянен дразнител в тозе сериал!  #Cussing out

# 235

Междувременно Алсид и Деби налетяха на ЕиС, сексещи се в гората, което пък им се отрази на тяхното сексоправене по-късно. ЕиС продължиха с опрашването във всеки ъгъл на къщата ... 5 секунди, да не си помислиш нещо  Laughing

А стига бе  Shocked Отразило им се  Shocked Явно не съвсем, че Алсид зорлЯм да оре като Белчо  hahaha

# 236
То повече на Деби й се отрази, Алсид явно си е така по принцип   hahaha

# 237
  • Ænima/Albuquerque
Ъм, мисля си, че сексоправенето на Деби и Алсида си беше последен wake up call, за края на връзката им и осъзнаването на втория за чувствата му към Снуки.
С две думи, добре си изиграха кофти сексенето.  hahaha

Иначе либовните сцени пасти ядат, сравнени с тези от предните сезони, еле пък с първи.
Кръвта липсва в тоя сезон, и ако си мислят, че само с тази серия ще компенсират - лъжат се!
За сметка на това обаче, Пам достойно защитава честта на сценаристите.  Sick

Ама защо не сте щастливи?!

Заради Джес не съм щастлива.

# 238
Иначе либовните сцени пасти ядат, сравнени с тези от предните сезони, еле пък с първи.

Мда, първи сезон си беше голяма перверзИя в това отношение. Онзи гологлавият вамп с обръщащите се в главата му очи ... бррр.

# 239
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фи,   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт