True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 028
  • 719
  •   1
Отговори
# 240
  • срещу двата комина :)))
изгледАх и аз  Tired Били пак ми стана симпатичен, Ерик не
Тара ми става втория най-дразнещ герой, бият се кой да е повече с Томи  #Cussing out

# 241
# 242
За сметка на това обаче, Пам достойно защитава честта на сценаристите.  Sick
Добре, че е тя  Grinning

# 243

hahaha Убичам та, ей!

Много добро резюме, Фиамита, браус. Пък, да ви кажа, аз пак намерих жалост в себе си за тъпото парче Томи. не знам и аз откъде, ма той е толкова тъп и така си рита късмета, че... За Тара, обаче, вече отдавна спря да ми е жал, то бива, то може, ма айде стягай се, ебаси! Или си тегли куршума, аман!

# 244
Това Пуцините субове ли са  newsm78 Аз пък по-скоро Тара оправдавам, щото леле ко прижевя таз жена, а Томи една отрепка и колкото да искаш да го съжалиш, все ми се набива колко е подмолно и просто това човече. Колкото и да искаш живота на друг нямаш право да му го крадеш. Тъй де - не съм гледала новата серия, но визирам предишната. 

# 245
Не, Като, аз за ИК се отказах да се пъна, за ко мий, кат има ентусиасти. Ше си правя за БХ кат почне.

Бе верно е тва за Томи, ама според мен е толкова тъпо говедо, че чак ми е жал, просто не е в състояние да си осмисли действията. Което, естествено съвсем не го оправдава, де, ама пуста жалостива природа... Виж, ако имаше акъл да си дава сметка кви ги върши, тогаз капка жал нямаше да предизвика в мене.

# 246
Не, Като, аз за ИК се отказах да се пъна, за ко мий, кат има ентусиасти. Ше си правя за БХ кат почне.

А туй то  Shocked Само да ти подчертая, че гледайки твоите думички усещах присъствието ти  Crossing Arms Сега ще гледам чуждото само  Whistling

# 247
Ми то аз само за първи епизод правих, мило мое. Иначе като има кой да ги прави бързо, за кво и аз да губя време. Но съм поласкана, де, да си знаеш.  Blush Hug

# 248
Тъй де, и аз оттогава все по чуждо  Laughing
Шегувкам се  Hug

# 249

Hug

Аз мога ли от сега да те вербувам за субките на Strow Dogs,като излезе... Whistling Mr. Green

# 250
Ми може, принципно, ма не мога да дам крайни срокове. Ама като ме вербуваш, ще трябва и да ми напомниш като стане време, че дотогава ще забравя.  Mr. Green

# 251
Ми може, принципно, ма не мога да дам крайни срокове. Ама като ме вербуваш, ще трябва и да ми напомниш като стане време, че дотогава ще забравя.  Mr. Green

Споко бе,все до края на годината ще ги направиш Mr. Green Напомнянето е едно на ръка Grinning

# 252

Интервю с Алекс по повод настоящия епизод

Любимата му секс сцена тепърва предстояла  Mr. Green

# 253
Ох, още ли ще ни мъчат с техните секс-сцени.  Tired Извинявайте, ама не ме грабват точно те двамата и това си е.

# 254
 hahaha hahaha hahaha Щото очакванията ни бяха големи  Wink Много ми е любопитно Демс, която се попиля по мрежата, как приема "секс" сцените  Wink

Общи условия

Активация на акаунт