True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 055
  • 719
  •   1
Отговори
# 255
Ай изгледал и аз  Flutter
Ъъ, коментираме, а? Blush
За всеки случай в бяло, като кажете, ше го почерня
Амчи...много ми е прясно - ама Ерик и Суки бяха излишно мелодраматични, отвържи ме, либя те, еее, ай ся.  Crossing Arms И как онодиха цялата гора и цялата бабина къща, и как никак неслучайно Алси им нахълта. Ай сиктир.

Тара да си беше заминала с дружката...Лафи и Хесус и те да си бяха останали в Мексико... дразнят ме яко вече, очаквах и Сам да претрепе дебила Томи, ама да видим  Thinking

Тъжна серия, най-много ми харесаха Бил и Джес. А разговорът им докато се оковаваха изкърти. А, и Джейсън, разбира се  Grinning

# 256
А, ся се сетих, Хесус и Лафайетко май големи геройства ги очакват, особено втория...  Thinking

# 257
Бил и Джес този сезон правят много хубави сцени, така добре им се получават ... на два пъти вече се просълзявам с тях, сраам  Laughing

А Джейсън и Хойт ми бяха толкова миловидни заедно  Grinning

# 258
Като каза за гората - аз още предната серия ми беше изумително как в една гора се срещнаха n-на брой народ. То не беше Джесика и Джейсън, не бяха Суки, Алсид и Деби, не беше президента на Америка... Ще речеш си на концерт на Металика, толкоз народ щъкаше из гората  Wink Мен не можеш ме накара по тъмно до контейнера за боклук да отида...Те по горищата ще ми вървАт  Crossing Arms

# 259
# 260
Като каза за гората - аз още предната серия ми беше изумително как в една гора се срещнаха n-на брой народ. То не беше Джесика и Джейсън, не бяха Суки, Алсид и Деби, не беше президента на Америка... Ще речеш си на концерт на Металика, толкоз народ щъкаше из гората  Wink Мен не можеш ме накара по тъмно до контейнера за боклук да отида...Те по горищата ще ми вървАт  Crossing Arms

Това е Луизиана, бре  Grinning де що има свръхестествено е там.
И мен Тара ме дразни.
А това бебе чие е в крайна сметка? И то ли е  ... не човек?

# 261
# 262
Ма как ще свърши така бе  Shocked В шок съм  newsm09 А тая врякащата ме уби, чак и с потник Hustler

# 263
Че то във врякането й е ролята  hahaha  Много ме кефи мен  Grinning

# 264
Че то във врякането й е ролята  hahaha  Много ме кефи мен  Grinning

Ам чи да де, ама тоя път направо като се метна на ковчега все едно на механичен бик се метна  Joy

# 265
Според Дю и фейса, съм са объркала и съм ви подвела и вас, щот утре било. Ма Зиса рече пундрелник, тъй че тя си е виновна!  Mr. Green

Хора... лош епизод, много лош.  Confused

ПП Да изпреваря Граучи, която сигурно пак ще критикува Бил - какво, аджеба, друго можеше да направи в тая ситуация?  Twisted Evil

Може да те изненадам, но в тази серия Бил ми хареса. Беше себе си! и смятам, че постъпи правилно. Аз като играе себе си не го критикувам. Дразни ме като се прави на това, което не е.....и не му се получава!
Е, съжали Джес и не я омота добре, но той има чувствително и нежно сърце и го е доказвал неведнъж! Тя Суки затова го обичаше.

Докъде стигнах, а? Да защитавам Бил?! newsm78 Просто съм справедлива!

# 266
А за Суки и Ерик.... Че харесвам Ерик, така е, но въпреки, че ми харесва арогантността му и при мен да дойде и да ми каже, айде ти си моя.....купих къщата, значи съм те купил.....бла-бла......ще се осъзнаеш и ще дойдеш при мен........е, нема такъв мъж дето видиш ли ме  е удостиил с божественото си влияние и аз да му падна в краката и на...........колбаса! Ако ще много да го искам!
Но пък от време на време й помагаше и имаше данни да се промени в отношението си към нея...просто имаше потенциал. Като шериф няма равен! Просто му се отдава, а на Бил не му се получава да е крал, това е!
За серията: Джинджър беше уникатна, да не се повтарям с похвалите към актьорската игра на актрисата, коята играе Марни, Бил и Джес бяха сладки, сексът на Суки и Ерик беше......пътешестващ и лично на мен ми идва малко на тъгъдък това влюбване на Суки изведнъж, малко изкуствено ми стои, ама има само 12 серии на сезон! Да, малко в повече идват романтичните им отношения, но пък помагат да ги приемем като романтична двойка, иначе тая светкавична либоф....... Айде, че заприча на художествена резенция и ще ви отегча......

# 267
На мен пък ми идва нереално Ериковото влюбване - хайде имаш амнезия, по-мек и романтичен си, но все пак да се влюбиш така безпаметно в рамките на три дни ми е странно. Обяснявам си го единствено с кръвната връзка. При Суки поне си имаше някакви двойнствени чувства на привличане/ненавист от преди, колкото и да ги отричаше пред себе си.

# 268
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Черпя и тук  Wink- тази вечер пратихме статията, дето я пиша вече половин година newsm44

# 269
Не знам каква е тази статия, но ще пийна една студена бира по повода  Hug

Общи условия

Активация на акаунт