Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 45

• 33 858
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив

Декора за клипа....

# 571
  • Пловдив

Те сега репетират....1 танц - чок зор, 2 танц /на снимката/ - няма зор и 3 танц - за 2 сезон - ще полетят....

# 572
  • Пловдив

Учителят по танци....

Пантофките за танци....Къде сте, на уроци по танци.....

# 573
ВЯТЪР В КОСИТЕ,ЗВЕЗДИ В ОЧИТЕ Peace

НЕ МЕ ГЛЕДАЙ ТАКА ,МОМЧЕ  Party

# 574
Керим, хич да не ми идва сега, а да ходи да излиза от затвора, че вече нямам търпение да почне сериалчето.  Crazy Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Ние после ще го захапем от някой храст! Такъв танц ще му извъртим, че ще се чуди откъде му е дошло.! Twisted Evil Twisted Evil Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

Герчо,да потренираме преди тръгване,че да не се изложим Laughing Joy Joy

# 575
Керим, хич да не ми идва сега, а да ходи да излиза от затвора, че вече нямам търпение да почне сериалчето.  Crazy Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Ние после ще го захапем от някой храст! Такъв танц ще му извъртим, че ще се чуди откъде му е дошло.! Twisted Evil Twisted Evil Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

Герчо,да потренираме преди тръгване,че да не се изложим Laughing Joy Joy
как ще се изложим,бе Мац, ние сме професионалистки, цяла година тренираме за този врат, само да го фокусирам и съм го захапала  Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

# 576
  • Пловдив

Поглед изпълнен с .....любов....Слага и лепенката на пръста. И тя даде...

# 577
# 578
# 579
  • Хасково

# 580
  • Хасково

# 581
  • Хасково

# 582
  • Хасково

# 583
     HugМомичета , добър вечер , не съм  писала досега но редовно ви чета.
Много интересно и приятно е! Аз харесвам много Берен , тук не можах да видя  , но в последната тема на ЗП стр.39 има анкета за идеална жена.
 Който знае нека я прехвърли и тук , за да я подкрепите и вие!  bouquet

# 584
  • Пловдив
     HugМомичета , добър вечер , не съм  писала досега но редовно ви чета.
Много интересно и приятно е! Аз харесвам много Берен , тук не можах да видя  , но в последната тема на ЗП стр.39 има анкета за идеална жена.
 Който знае нека я прехвърли и тук , за да я подкрепите и вие!  bouquet

Има я. Малко се върни назад - със камбанка - ние така отбелязваме анкетите . ДОБРЕ ДОШЛА...

Общи условия

Активация на акаунт