Отговори
# 135
Хоупииита, честит рожден ден, миличка  Hug Пожелавам ти още дълги години на неопясуемо щастие   bouquet Весел празник!!!!

# 136
Здравейте!  Hug
Хоупче, Честит рожден ден! От все сърцети пожелавам много здраве, късмет и многоо многоо любов! Да те радват твоите мъже.  newsm59
Честити месечинки на прекрасните Андрея, Макси, Стефания и Мари и на техните мами! Hug   bouquet

Относно пелените ние използваме Pampers Active Baby - доволна съм от тях! Преди използвахме Pampers Premium Care, но ужасно много пропускаха!

Хубав ден на всички!  Hug

# 137
  • София
А темата не е ли по-добре да е: Ето дойде сезонът на дините, МАЙ-ки и бебета обикалят градините! - Тема 5

# 138
Хоуп, честити Рожден Ден! Нека цялото щастие на земята ти се стовари на главата  Wink Пожелавам ти много семейно щастие и безброй детски усмивки!  happy bd bdbaloni newsm59

Честито и на нашите месечинковци! Да са ни живи и здрави, все да радват мама и тати!

Maria, направо ме събори от смях, честно!  Laughing Вярно, не светим, ама миришем на  mamma

Момичета, аз се бях затрила от хоризонта, че яко ме тръшна един гаден летен вирус  #Sniper и вече две седмици се чувствам сякаш някой ме е разглобил и ме е сглобил погрешно!!!  Sick Днес ще ми удрят последната инжекция и дано вече всичко да е наред, че цялата къща съм занимарила, само за детето намирам сили. Щастлива съм, че поне тя е добре  Hug Малко трудно ви изчетох и доста неща съм изпуснала. Жалко, че не можахме да се включим в колажа, но нищо - за другата темичка  Wink А сега отивам да реанимирам още малко   Tired

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХОУП  bouquet

Честито на и на всички с 3ти малък рожден ден  thumbsup
Анастасия също има месечинка днес  smile3534

П.п.
...но не се сетих за торта   Bulb

# 140
Опосумче, какво стана с твоите неща ? Оперативно ли ще ти махат хипергранулациите или ще пробвате алтернатива. Аз сега мажа с Ваготил и виждам известно подобрение. Ако искаш попитай лекарката и за този вариант. Имай предвид че е много силна киселина и направо гори, та трябва да се маже на точното място иначе може да стане голяма беля. Също така като се намаже побелява веднага и щипе доста.

На мен почти ми спря кърмата  Cry
Тъпо ми е, ама това е положенито. Едва успявам два пъти дневно да я кърмя и то главно през ноща.  Confused

# 141
Хоупче, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 142
  • Варна
Опосумче, какво стана с твоите неща ? Оперативно ли ще ти махат хипергранулациите или ще пробвате алтернатива. Аз сега мажа с Ваготил и виждам известно подобрение. Ако искаш попитай лекарката и за този вариант. Имай предвид че е много силна киселина и направо гори, та трябва да се маже на точното място иначе може да стане голяма беля. Също така като се намаже побелява веднага и щипе доста.

На мен почти ми спря кърмата  Cry
Тъпо ми е, ама това е положенито. Едва успявам два пъти дневно да я кърмя и то главно през ноща.  Confused

Джей, аз писах в предната тема, но сигурно не си видяла. Ще ми ги изрязват другата седмица. Уж можело и да не се махат, но аз така реших. То е ужасна работа, на мен ми кървят от време на време и искам да ги махнат. Док каза, че се изрязвали само самите образувания и се обгаряло после мястото за да не излизат повече  Confused Няма да ми правят повторна епизиотомия, от което се опасявах. Да ги махат и да се свършва вече с този ужас че ми дотегна  #2gunfire
А при теб в какво се изразява подобрнието? Смаляват ли се? Твоите явно са от външната страна щом ги мажеш с ваготил. Моите са по вътрешните шевове и ми е струва че няма как да намажа само тях без да засегна наоколо  ooooh!

# 143
Хоупи, честит ти ден рожден!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
nellyli, да, разликата между пелените в БГ и САЩ е огромна. Скъсах се от обикаляне и купуване и пак не намерих нещо което да се доближава поне до същото качество. Тук ползвам Памперс. Хъгиса са ми много корави на пипане. А цените на мокрите кърпички в бг е  направо умопомрачителна  #Crazy.

Аз днес съм малко повече отпочинала и най-после се светнах защо като пиша ми изчезва поста. Просто съм натискала бутона escape като си мисля че там е буквата "ю", а тя била един бутон по надолу  #Cussing out. И после няма пост, няма дявол  Joy.

Честито на днешните месечинковци!

# 144
# 145
А кой беше писал че кончето свири много високо и бебето не може да заспи? Отзад на главата има копче за намаляне.

# 146
ЧРД на Хоуп!  bouquetЗдраве и щастие и много усмивки! Heart Eyes

Луси! hahaha Малкият не е чак толкова ужасен колото го описа! трябваше да дойдеш, да видиш като се прибрахме от срещата , за какво става на въпрос! Само като пристъпи прага и опвори една голяма уста! Цяла вечер мрънка и реве!
Ама и ние с нашата диета допълнително се изнервяме! Joy
Много ти благодаря за организирането на срещата ! Беше супер забавна другият път ще хвана и милото за ушите да дойде! Joy

Честити месечинки на всички малки сладурчета родени днес! Heart Eyes  bouquet

# 147
Някой има ли впечатление от продуктите на Инфантино ?  Rolling Eyes
Харесах си ей тази активна гимнастика и събирам отзиви.

# 148
  • София
Аз имам активна гимнастика на Инфантино, само че такава:
В общи линии съм доволна от нея, но пък не съм ползвала друга, за да направя сравнение!

# 149
Честит рожден ден,Хоуп!
Здраве,щастие и любов ти пожелавам!

За памперсите да кажа - отбеляазах Памперс защото сега ползвам тях.Иначе започнах с Либеро,ама ми се видяха малко дебелички.После взех Пуфис-харесаха ми!После ми подариха Памперс Премиум Кеър-не съм впечатлена.После се върнах на Пуфис и сега не знам защо реших да взема Памперс Актив Бейби - трети път пропускат на гърба.Май ще се връщам на Пуфис,нищо че са малко по-дебелички от памперс.

Честити месечинки на родените на рази дата!Да са здрави и усмихнати децата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт