Отговори
# 120
ХОУПИИИИ!!!Честит Рожден Ден!Пожелавам ти да си жива,здрава и все така очарователна и красива!!!Да си изключително щастлива и усмивката винаги да е на лицето ти!!!Всички край теб да те обичат безумно/в което съм сигурна/ и въобще всичко най-най-хубаво,което може да пожелае човек!!!Прегръщам те!

# 121
здравейте момичета,на рожденичката и честитих лично   bouquet

честити месечинки на астралните ни близнаци днес на Андреа,да са ни живи и здрави Макси,Стефания и Мари.Бебка днес е много енергична и по сладка от преди Simple Smile Немога да му се нарадвам на това дете  Heart Eyes.Ние отлитаме за малко извън Варна на свеж въздух,ще Ви наваксвам др седмица  Hug

# 122
Здравейте и от нас!

Хоупи Честит Рожден Ден!  newsm59Да си жива и здрава, с много късмет и много да се радваш на Филип! Наздраве!  bigdance2

За памперсите- гласувах за памперс, защото в момента сме с тройката на Active baby, но определено не съм доволна и като свършим пакета ще преминем я на Либеро, я на Пуфис. Пуфис ги ползвахме, не течаха, но пък много обиваха на крачетата на Габчо и прерязваха дори в началото, когато килограмите си пасваха перфектно.   

djidjonka браво за килцата, на мен за 3 седмици ми се струват добре. Дано да се оправите с повръщането скоро. При нас не е толкова повръщане, а връщане, но на големи съсиреци мляко, та се опитвам да вкарвам режим не съвсем успешно засега.

За яслите  знам, че ще е много тегаво, искам да се връщам на работа догодина ако не се преместим дотогава и в София е ад. Не разчитам да ни приемат, защото няма да съберем необходимия брой точки. Мъжът ми не се осигурява в България.

За срещите-
  много ми се мърда нанякъде, че се побърквам, но нямахме късмет нито със столчето, нито с кошницата за кола. Та май ще е като се понаучи да сяда, но то времето бързо минава. Ей го къде е март  Mr. Green.

За прословутия Моро- имаме го още. Не е като в началото, когато се стряскаше по 10 пъти преди да заспи, но го има. Надявам се да премине по-бързо.

Хубав ден на всички!

# 123
  • София
.... Какво толкова му е кеф в мен, аз нито се люлея, нито имам толкова мелодии, нито светя Crazy.

....
Е, това ме уби! Не знам, ама мойта не се сърди по принцип много, но ако реши да се сърди, нито мама, нито тате, нито баби, нито шезлонзи, люлки, активни гимнастики, въртележки, играчки - нищо не помага - само цица!  Joy hahaha

П.П. Ама да не си помислите, че съм я уморила от глад - нееее, може и преди 1 час да се е наяла като за световно, ама това не й пречи!

# 124
  • София
А ДД и от мен! Laughing Laughing
Докато се наканя да пиша и то станало ден! Mr. Green
 Хоупче: newsm59 Сладуранке! Да си жива и здрава, много обичана, енергична и позитивна както сега и да имаш още много хубави поводи, та усмивката да не слиза от лицето ти! newsm51
А почерпката е уникална- представих си се пред басейна, как кърша ''стройна'' снага, пийвам си коктейлчета и си хапвам сладко сладко от вкуснотиите, а вие сте някъде наоколо и си бъбрим по женски....ех мечти! Hug

# 125
  • Варна
.... Какво толкова му е кеф в мен, аз нито се люлея, нито имам толкова мелодии, нито светя Crazy.

....
Е, това ме уби! Не знам, ама мойта не се сърди по принцип много, но ако реши да се сърди, нито мама, нито тате, нито баби, нито шезлонзи, люлки, активни гимнастики, въртележки, играчки - нищо не помага - само цица!  Joy hahaha

П.П. Ама да не си помислите, че съм я уморила от глад - нееее, може и преди 1 час да се е наяла като за световно, ама това не й пречи!

Същата работа и при нас, значи освен да търся люлка с цица Joy. Просто ми е странно как играчките сякаш още повече го ядосват - и в активната гимнастика е същият - бърбори нещо на играчките, посяга към тях и в един момент се ядосва и започва да реве. Като го взема в мен се успокоява, само го вземам в мен, без да го разхождам и люлея. Не искам да става мамино синче, помощ!!!

# 126
  • на североизток
Честит рожден ден, Хоупче! Пожелавам ти много здраве  - на теб и хората около теб! Да си много обичана, все така усмихната и позитивно настроена! Весел празник!!!

# 127
Hope, Честито ти помъдряване с още една годинка Simple Smile Много много здраве и усмивки!  bouquet

# 128
На нас ни взеха секрет от нослето да видим за какво така сумти постоянно и не иска да яде.  Rolling Eyes Днес чакам да излезе резултата, засега слагаме Тобрадекс 3 пъти дневно по 2 капки и определено виждам подобрение. Явно освен в очите се слагат и в носа, тъй като лекарката изрично ме предупреди да не се шашка като видя че са капки за очи. В аптеката също ме попитаха дали ще ги слагам в носа или в очичките.  Peace

Ръчичката вече почти заздравя, дори спряхме да я мажем.  Peace

# 129
Добро утро и от мен!

Първо да ви почерпя за 3 месеца на Максим Simple Smile

това е сърдитото тигърче на мама

Днес определено това дете нещо не е ОК. Никога не е мрънкал толкова, направо ми изпи душичката. Но ето като е свикнал сутрин на разходка, а днес не ми се излизаше сутринта, защото и аз съм човек и аз искам да си подремя вкъщи в това мрачно време. Дремна сутринта 30мин и сега е тотална кривотийка, че едвам го омотах на ръце! Това не се е случвало повече от 2-3 пъти до сега.
Айде оплаках се........

А сега да продължа.

Честит Рожден Ден Хоупче!!! Пожелавам ти много здраве, любов и късмет, верни приятели и шумни компании!  newsm67  Gift  party023  bigdance2 newsm59

Честити 3 месеца и на Андреа, Стефания и Мари

Мария, за памперс- тези, които миришат много силно на алое са турски. На тях не пише active baby ами bebek нещо си..... Аз бях взела такива 2-ка и направо намразих тази миризма на алое. Сега вече гледам какво пише на пакета и има разлика в качеството, дори и в картинките.
Иначе аз купувам различни, особенно като пазаря на едро и има промоцийки. Сега е а памперс, защото наистина са по-тънки и леки, иначе имам и Пуфис, но съм ги оставила за по-нататък (само дано се събере в 3-ката Simple Smile )

# 130
  • Варна
mushence, сега погледнах опаковката, Active baby си пише, иначе пише, че са произведени в Полша. Продават се в кашончета в Кауфланд - в кашона има 2 опаковки, всяка от 56 памперса. Мами, вашите къде са произведени? Сори, че ви занимавам с памперсите, но както виждам, има и доволни от Памперс, та може би страната производител има значение?

Пуфис няма да са малки, размер 3 е малко по-голям от размер 3 на Памперс, мисля, че доста време ще изкараме с този размер. Мъжът ми ги купи от някаква борса на колхозния пазар, вървят с диск с приказки, малкият от време на време се заслушва в него Laughing.

# 131
Да се запиша и аз.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХОУП!!!
За топченцата гел при памперсите-ми да имаме ги и ние,ама и при Памперс и при тия немските,които ползвах...Колкото до напълването-ами тия на Памперс верно стават като котва..ама 82 бройки са-ще ги ползвам.
Мария и моите АКТИВ БЕЙБИ са произведени в Полша,ама май не ми миришат толкова остро,а и не са ми изпускали досега.
Мойта щерка от днес си хваща чаршафа с две ръце и се завива до носа,като се опитва да отхапе чаршафа.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ.

# 132
Хоуп, честит празник! Жива, здрава и много щастлива!  bouquet

mushence, страхотна торта...Браво! Честита ви месечинка на вас и на всички бебчовци родени на днешната дата... Hug  bouquet

# 133
Ето на, започна сезона на хората от най- скромната, мила и ...абе най- най- зодията  Mr. Green

Хоуп, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, късмет, любов, любов, и пак любов! ДА имаш винаги около себе си поводи за усмивки! Всички притеснения да останат зад гърба ти! Голяма прегръдка от мен и малкия мрън Hug

Честити месечинки на порасналите бебоци   bouquet

# 134
  • Варна
Същата работа и при нас, значи освен да търся люлка с цица Joy.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy от кога го търся и аз това изобретение, ама нъцки... И мойта дрисла не се кефи нито на шезлонги, нито на люлки... като й се доспи почва да реве, докато не я взема на ръце не заспива  Crossing Arms Най-страшно е като сме навън... тука в парка до нас вече всички я познават и докато ни видят се чува "аааа ето я Симонка пак я носят"  ooooh! Вчера даже излязохме на разходка само с кенгурото и тя заспа права  Joy ми то ми писна само да мъкна количката и после да си я бутам празна  Laughing Инъче активната гимнастика я уважава, имам чувството че ще я изкорми да я дърпа   Laughing
И ние сме на Пуфис вече от доста време. По-дебели са да, но пък не пускат, мекички са и не миришат (2-ката и 3-ката сме ползвали).

Хоупче, ЧРД!!! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана мама и жена!   bouquet
Честити месечинки и на Андрея, Макси, Стефания и Мари , и на техните мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт