Отговори
# 105
  • София
Ще взема и аз да ги пробвам тези на Пуфис! Ама първо имам един цял пакет на Либеро, така че ще е след около 2 седмици.  Wink

# 106
На мен лично Пуфис ми изглеждат най-дебели спрямо другите. Бяха ми дали две мостри в родилното, пробвах, ама хем ми се видяха дебели, хем много ароматизирани. Въпрос на вкус  Wink

Гледам, нащракали сте бонбончета с кончетата  Hug Аз още нямам, ама в скоро време ще взема сигурно  Grinning сега се лъжем с една музикална лампа на ФП, много я впечатлява, та за в момента ми върши чудесна работа  Wink

# 107
  • Стара Загора
Ще взема и аз да ги пробвам тези на Пуфис! Ама първо имам един цял пакет на Либеро, така че ще е след около 2 седмици.  Wink
Мисля, че ще ти харесат...също са с ластик...просто са по-евтини вариант. Нямат алое...нямат гелове разни....също като Либерото.
Джей не мисля, че са по-дебели от Либерото...напратови..Пуфис са по-меки.

# 108
  • Варна
И на мен Памперс много ми се свличат, ако Валентин не е с боди, а примерно с панталонки и блузка, задължително са се свлекли надолу. Въобще, пълен боклук ooooh!. А с втори размер изобщо нямах такива проблеми, бяха идеални. Май и аз ще минавам трайно на Пуфис, ще видя Либеро и Хъгис как са като цена, ама ако са прекалено по-скъпи няма да ги бъде, поне не докато Валентин ака по сто пъти на ден.  

Хоупче, честит рожден ден! Да си много обичана от твоите мъже и много да те радват  bouquet! Мерси за почерпката покрай басейнчето Laughing.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 08:56 от Maria_I

# 109
Хера, да по-меки са, ама на мен лично ми се видяха по-дебелички. Може и аз да съм в грешка, все пак съм пробвала само 2.

Иначе като цена Либерото май са най-скъпи. Аз миналата седмица купих от Била 82 броя за 37 лева.В Кауфланд все още има Хъгис - 104 броя за 37 лева.

# 110
Добро утро:)

Хоуп, честит празник, бъди много щастлива и обичана!

За анкетата , ние ползваме памперс, но може би временно ще взема други, защото сме между размер  2 и 3.

Ние от два дни сме в кърмаческа стачка,друскаме се пея песни само и само да хапне малко, после с помпата и дошло време пак за сукане,  направо съм смазана,  дано премине по-бързо.

Хубав ден

# 111
Хера  чудесно си спя  Sunglasses   предполагам защтото не съм усвоила генералния бг-мама-тон-на-говорене.  просто се държа естествено   smile3550

# 112
  • Стара Загора
Хера  чудесно си спя  Sunglasses   предполагам защтото не съм усвоила генералния бг-мама-тон-на-говорене.  просто се държа естествено   smile3550
Радвам се...че нещо се бях притеснила напоследък. Но сега вече съм спокойна newsm56 Винаги съм ЗА естественото. Drunk

Мария по мои наблюдения от баткото...всички се смъкват ако не ги държи бодито Crazy

# 113
Ама то есента май дошла, че и прикапва лекичко. А моя мъж отиде за риба и с лодка в морето ще влизат. Хич не мисли, че ако го навали дъжда може да се разболее, а покрай него и ние с мишлето.
А за мишлето: резултата от вчерашната консултация е 5200гр и 56см. Това е +600гр и +3см за 3 седмици. Докторката каза, че откакто е почнал да наддава се движи много добре, все пак закъсняхме с наддаването с 1 месец и затова е по-мъничък. Така и не му изписа лекарството, което да му успокои хранопроводчето, струва ми се, че я притесняват страничните ефекти от него, затова и не настоявах. Измисли нова схема на хранене, отново ще ограничаваме и мерим количеството кърма и ако пак няма подобрение с повръщането, окончателно ще приключим с кърменето. Би му втората хепатитна ваксина, Дани си поплака, после си подремна, а след това с повече песни, дрънкане и дундуркане преодоляхме неприятния спомен от бодването.
За пелените: първоначално купих Памперс, защото нямах никаква идея какви да са, а всички бебета около нас ползват такива. И аз като Марта изпробвах мострите от болницата, не видях особена разлика, освен че някои бяха по-дебели, но тогава бях още толкова шашната, че изобщо не запомних на коя пелена кое ми е харесало. Не съм ги сменяла, защото не е имало проблеми. Акото излезе до врата само веднъж, в мола Joy Joy Joy, но тогава количеството му беше умопомрачително, огромно дори за моя дрисльо Joy(като знам колко много бебенца имат проблеми с изхождането, сигурно много майки ще ни завидят за препълните пелени).
Не мога да разбера само що толкова се палите кой какво ползва newsm78.
newsm59 ХОУП! МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ НА ТЕБ И НА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 09:34 от djidjonka

# 114
  • София
Честит рожден ден Хоупиииии!
Бъди ни жива, здрава и щастлива!
 Букет от чувствата ни приеми.
Обичта ни към теб безкрайна
 като подарък прегърни!

# 115
  • Варна

Мария по мои наблюдения от баткото...всички се смъкват ако не ги държи бодито Crazy

Мда, усетих се и аз, че написах глупост, като тръгнат да ходят сигурно ще е съвсем зле положението, ама Памперс ми се струват по-изплъзващи се някак си newsm78.

# 116
  • София
Добро утро!
Така сега и аз да се изкажа за памперсите  Wink
Ние сме на Pampers active baby, пробвахме и на ДМ -то, но вечно гърба и беше в ако.
С Алекс пробвах какви ли не. От Huggies не съм доволна. Първо бяха много  твърди и второ всеки втори памперс ми изпускаше.  Не знам в САЩ и Израел какви са , но явно има разлика с това което се внася в БГ.
 Libero ми харесваха , но са по-скъпи, а и Алекс ми беше слабичък та много смешно ми седяха (нали са по дебели) на дупето. Все едно съм му обула балон  Laughing
Molfix освен , че са дебели  седят едни твърди  Sick  и те не ми харесаха.
Оранжевите Pampers съм ги ползвала , но не са нищо особено, на второто пишкане трябва да се сменят защото може и да пропуснат. Ползвахме ги през лятото защото са много тънички и като , че ли не запарват толкова, но за през нощта си слагахме от active baby.
Premium не сме пробвали , но не мисля и да купувам след като тези са ни добре.    

За памперсите - не ползвам Памперс...и няма и да ползвам. Ползвам Пуфис /Рая дано правилно го изписвам/...

Ей, тук така се разсмях, чак стреснах децата   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

П.П.: Аз също купувам памперс в кашони от Кауфланд и не ни изпускат.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 10:17 от nellyli

# 117
Абе нещо ми се струва, че спиш все на твърдо Рая Mr. Green
[

Аз пък на това  Joy Joy Joy

Хоупииииииии,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,скъпа моя!Да си жива и здрава,много щастлива,все така красива и позитивно настроена!Принц Филип да не спира да те радва,а ММ да те носи винаги на ръце!

За памперсите-Пуфис 3 Peace Доволна съм и не сменям Peace

# 118
еми заяждайте се и вие с мен , щом това е което ви прави весели и щастливи   Simple Smile   имате зелена светлина от мен  Peace   кой каквото го влече Simple Smile

# 119
  • Варна
Искам да се оплача, диването ми не иска да стои в люлката, която му взехме #Cussing out. Уж с няколко степени на люлеене, мелодии, светлинни ефекти, а у, няма братче, максимум 10-15 минути го забавлява и после надава по-мощен рев от нормалния.

Това ми беше надеждата да си спечеля още малко свободно време, но явно няма да го бъде Cry. Обречена съм да дундуркам бебе. Какво толкова му е кеф в мен, аз нито се люлея, нито имам толкова мелодии, нито светя Crazy.

Само моето дете ли е такова дефектно нищо да не му задържа вниманието за дълго?

П.С. Току-що Пуфис издържа теста - зверчето пусна мега-гига бомба ако и всичкото остана в памперса Laughing.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 10:44 от Maria_I

Общи условия

Активация на акаунт