Отговори
# 180
Хоупи, честит рожден ден на патерички! Жива и здрава, пожелавам ти да бъдеш много, много обичана, желана и уважавана от любимите хора около тебе!
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm51 newsm51 newsm51

Колкото до еднократните пелени: аз ползвам на Памперс от самото начало. Първо бях на тези за чувствително дупе, но след това минах на 2-ка Ню бейби, а сега съм на 3-ка актив бейби. Моите са полско производство 82 бр за около 25 лв.
Аз съм си доволна от тази марка, стоят му добре на детето, пропускат много рядко и то ако съм ги сложила нескопосано и съм бързала нещо, повтарям изключително рядко. Но иначе пишка в тях по цяла нощ, много пики, много нещо побират, после тежи ли тежи  Crazy hahaha Смятам да си карам с тях.

# 181
Елфиии, браво на вас! Аз ще съм доовлна и на 6 часа сън.

За зачервяването на гушката:доволна съм от течната пудра на Бочко.

Люси, и ние сме така. Където и да отида съм на тръни, готова за старт към къщи....

Покрай нас нищо ново, тази седмица ще ни слагат ваксините, дано да ги приеме леко.

Пращам децата на море след 2 дни, много ми е гадно и тъпо свикнала съм постоянно да са край мен.

Пожелавам ви лека вечер

# 182
  • София
Добър ден!
Днес много спокойно във форума  Wink
Явно всички са по разходки.
За памперсите ще взема да ги пробвам Пуфис   Thinking . Такова хвалене падна, зарибихте ме  Laughing
Ех, Елфи благородно ти завиждам за съня. Дано да сте си все така  Peace
Гери колажа го прави Мата , нея трябва да я хвалиш   Wink . Видях, че си гледала клипчето и там ти писах, но ако го пропуснеш и тук да ти кажа, че сложих снимки на Еди по мой избор. Ако искаш мога да ги сменя. Утре почвам да правя крайния вариант, пиши ми да кажеш какво си решила  Peace

# 183
Хич не се оплаквайте от "Риба продавам" и Кристиян...при нас 24/7  са линейки и пожарни - няма миг тишина!  noear noear noear

Ние пък вчера се завличаме на заведение (в моя чест) - цялото кралско войнство - аз, ММ, Филип и майка ми. И там ни посрещат с думите "Ааа, бебето не може. Трябва да е над 21 години! " , викам им "Споко, той не пие", обаче те - непреклонни !  nono cry И си се прибрахме дОма и им теглих една! Rage smile3540 Ама не съжалявам !

Нелли, на новата снимка приличаш на 18 годишна девойка!  newsm51

# 184
a val,nelka bg , благодаря ви за пожеланията за скорошно оздравяване.Hug Сутринта бяхме на преглед,педиатърката каза,че гърлото на Лазар вече не е червено,а и гърдите са чисти.Продължаваме с двата вида капки  за нос още  два  дни и ги спираме.Дано спре  хремата скоро.

За памперсите- ползваме на Pampers active baby 3-ка.

# 185

Ейй, Варненки много несериозни. Или пък са на почивка  Thinking Кой знае..
Но с Мушенцето се разхождахме сами ( с децата, де)  Sunglasses
Ще ни се да заформим и някоя ранно вечерна кръчма (на открито, че аз не мога без децата), но може да стане като дойде Хера или Марта, ако искат, разбира се  Sunglasses

Хич не се оплаквайте от "Риба продавам" и Кристиян...при нас 24/7  са линейки и пожарни - няма миг тишина!  noear noear noear

Ние пък вчера се завличаме на заведение (в моя чест) - цялото кралско войнство - аз, ММ, Филип и майка ми. И там ни посрещат с думите "Ааа, бебето не може. Трябва да е над 21 години! " , викам им "Споко, той не пие", обаче те - непреклонни ! 

Какъв беше този ресторант?  Rolling Eyes На нас до сега не ни се е случвало да ни върнат с бебето?! Странно..Хем в заведенията не се пуши..А това, че другите пият, не разбирам как по-точно влияе на бебето?!  Shocked  Rolling Eyes

А за шума- и ти после ме викаш в Чикаго..Е, как да дойда..При нас (в Александрия) е такава тишина и рай  Sunglasses Само птички пеят и катерици се гонят..
А във Варна, всяка вечер заспивам на "музиката" на щурчетата, няма такива прекрасни летни вечери никъде както у дома..  Heart Eyes

# 186

Нелли, на новата снимка приличаш на 18 годишна девойка!  newsm51

Да! Вярно е!  Shocked  Flutter

Какво ли не прави мечтаната девойка..  Wink
Нелли  Hug

# 187
  • Стара Загора

Нелли, на новата снимка приличаш на 18 годишна девойка!  newsm51

Да! Вярно е!  Shocked  Flutter

Какво ли не прави мечтаната девойка..  Wink
Нелли  Hug
Начи викате...раждаме по една девойка...и дърпаме 10 години назад Mr. Green Ако е така...да се напъвам за трето Mr. Green
БУБЕ ние ще спим в Черно море...така, че може да ни смъкнете вечерта на крайбрежната...тъй де...да пийна джинче с тоник и лимон и много лед...и да помечтая за отминалите студенстки години Whistling Ние ще сме само със Слави.
В момента аз заспивам като Буба...с птички и щурчета...А в града като съм има в отсрещния блок едно семейство пиянци...е всяка вечер заспивам с техните скандали...или със стачките на мъжа-пияница...който всеки ден стачкува за нещо а жена му го заплашва с пребиване Mr. Green
Гери С. добре завърнала се от почивката..макар и с премеждия важното е да сте си починали Hug
АЗ нали останах полуединак...та сега като се върна в града мятам Мариетка и Мариса по улиците...да си имам дружка де Crazy

# 188
  • София
ДВ! Laughing

Ейй, Варненки много несериозни. Или пък са на почивка  Thinking Кой знае..
Но с Мушенцето се разхождахме сами ( с децата, де)  Sunglasses
Ще ни се да заформим и някоя ранно вечерна кръчма (на открито, че аз не мога без децата), но може да стане като дойде Хера или Марта, ако искат, разбира се  Sunglasses

Да- с 2 ръце съм за, само трябва да убедя и ММ и хойкането ни е в кърпа вързано! PeaceАз имам координати на Мушенцето, а тя ще комуникира с другите и все ще измислим нещо! Hug
Аз, днес цял ден събирам багажи (че изпращам Викито на друго море), чистя, готвя и посрещам лели на гости та чак сега се добрах до компа да драсна 2 реда!
Хоупи:Може Филип да изяде някой в заведението-тези америкнци съвсем са изкукали! #Cussing out

Хера:Ти кога ще си във Варна?Дали няма да се засечем newsm78
Нелили:Страхотна си на новата снимка Peace-мисля и аз да си я сменя и сега, с новата прическа да докажа твърдението, че майките на момиченца се подмладяват! hahaha

# 189
 Мартенце, Херича идва на 11-ти август  Grinning Май ще се разминете?!  Thinking

.......мисля и аз да си я сменя и сега, с новата прическа да докажа твърдението, че майките на момиченца се подмладяват! hahaha

smile3521

# 190
  • София
 Да бе на 18 , просто я обработих с фотошопа  Mr. Green
Махнах си тъмните кръгове и няколко пъпки, че не приличам на човек.
На 32 съм и изглеждам така
Тук съм месец преди да забременея във Варна

Тук съм на изписването на Елена

И двете снимки са истински  Wink Та определено отдавна съм ги минала 18-те  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 20:06 от nellyli

# 191

Ама Нелли, на втората, нищо, че не е обработена, пак изглеждаш като момиченце, няма лъжа  Crazy

# 192
Абе Нели, изглеждаш си страхотно. Дори и на снимките без фотошоп, никой не би ти дал твоите години.
Буба, Марта, Хера, като се заформи срещичка във Варна, пишете и тук, че аз май ви нямам телефоните, имам само на Герито. Пък да се съберем повече бебочета и мами.

# 193
  • София
Момичета, няма да имам нет във Варна, та който иска да ми прати тел. на лични и аз ще му звънна като съм там! Peace

Аз пък съм на 37 почти! smile3534

# 194

Мартушка, какво ти е новото на прическата, бе?  Thinking Все си си дългокоска  Heart Eyes

Хера, гледай ко праят женските майки... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Значи май нямаме много избор с теб и за да се подмладим (тъкмо като наближим 40-те ще имаме нужда  Naughty ) ще трябва да се пробваме йощ веднАж  Mr. Green

Марте, ще се уговорим преди  да си тръгнала, тук, в темата, а последни уговорки ще направиш с Мушенцето (а тя с нас) , нали и имаш тел. Ако искаш пък, за всеки случай сега ти пускам на ЛС и моя тел  Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт