Отговори
# 360
ето и другото търкаляне Simple Smile 

а за предложенията за заглавие, има ли ги написани някъде всичките,че да си изберем  Grinning   ???

# 361

За играчките-докосва ги, но това съвсем не ми се струва като да иска да ги хваща съзнателно. Иначе всичко друго ме като по книга и уж не би трябвало да има повод за притеснение!  Rolling Eyes

За обръщането- само настрани засега, но пак казвам- големият ми син пропусна този период, без това да имаше последствия за него, така, че не съм притеснена от липсата на преобръщане от корем по гръб и обратно.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 13:54 от БУБА

# 362
Здравейте и от нас.
Ние се завърнахме от планината,много добре се държа Мелани.
Сега по темите:
Хващаме си играчките,биберона си го вади сама от устата и надава такъв вой сякаш аз съм й го взела.
За обръщанито - само веднъж се случи,но се върти 180 С.
Моро нямаме вече.
За стъпването-стъпва на външната страна на ходилото  Rolling Eyes /е сега ме вкарахте в сериала/
Варненки утре е 11 ще има ли среща?
a_val когато се видим ще ти дам виз.картичка на къщата,нали ми поръча,или да ти пратя сайта на ЛС.

# 363
за претъркалянето мисля,че голяма роля изигра това,че го оставям доста по корем и той все се набира да стане, така пише и в тази статия :

http://www.justmommies.com/articles/baby-rolling-over.shtml

пише още и ,че от гръб към корем става на 5,6 месеца , пак сме шампиони  newsm68

Буба според мен е очевидно,че развитието на всяко дете е мноогооо индивидуално и съвсем не всичко е по-книга. всяко си може различни трикове по-рано а други по-късно  Peace според мен не трябва да се притесняваш, и е супер ,че си потърсила и 2ро мнение  Hug

# 364
  • София
Ето и заглавията:
1.Лятото горещо, много е добре с МАЙ-че на плажа да се печеш!(Хера)
2.Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече!(или МАЙ-ското човече дупето пече!(jenajena)
3.МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! (Нанди)
4.Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори!(Нанди)
5. Хайде МАЙ-че напъни се- по коремче обърни се!(jenajena)

# 365
това ми е фаворит! супер е ! :    3.МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! (Нанди)

# 366
Ето и заглавията:
1.Лятото горещо, много е добре с МАЙ-че на плажа да се печеш!(Хера)
2.Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече!(или МАЙ-ското човече дупето пече!(jenajena)
3.МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! (Нанди)
4.Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори!(Нанди)
5. Хайде МАЙ-че напъни се- по коремче обърни се!(jenajena)

Петото предложение най ми допода

# 367
  • София
От заглавията много ми харесват 3-тото и 5-тото!
Ако се направи една анкетка, обаче, като че ли ще е най-лесно да се избере!

Моята все още не се преобръща - само от гръб настрани. Играчките ги хваща, но не знам дали е съзнателно. Все още не си държи стабилно главата - въпреки че я слагам преди всяко ядене по корем и че я държа правичка да се упражнява - имаме напредък, но има много още какво да се желае и пак ще ни се карат в петък на консултацията. Ама какво да направя? За сметка на това много бърбори - Аъ Аъъу.. Ъъъъ Ъъ Ъъъъъ Ъъ Аа аа  hahaha

# 368

За говоренето исках да кажа и да питам- аГу-кат ли бебетата ви или само аУ-кат? Защото моето бебенце не казва "Г", а само Аууу и подобни, без съгласни за сега.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 13:53 от БУБА

# 369
  • София
От време на време казва Агуу, Бвв, но през повечето време е само на гласни.

# 370
ДД !

Влизам на бързо преди да се е събудил Лазар.Миналата седмица беше с хрема и червено гърло.Сега гърлото е добре,но нослето пак взе да похърква и тече. Tired.Дано не се налага да слагаме пак  капки .В петък ще ходим на консултация и тогава ще разберем колко сме пораснали този месец.

А сега да се включа по темите,които обсъждате.
За заглавие на темата - най ми допада предложение номер 3 .
За говоренето - казва аГъъ ,аГууу и аУУУ ,а понякога и мАм .
Мариета ,за увеличаване на кърмата на мен много ми помагат сурови ядки,пиене на много вода и топла супа.Мюсли с кисело мляко хапвам почти всяка сутрин за закуска,то също ми помага.Освен това пия и  чай за кърмачки.
За обръщането - Лазар още не се е обръщал от гръб по корем,но прави опити.
За стъпването - не съм обърнала внимание как го прави дали на цяло краче или настрани...
БУБА , Hug радвам се,че всичко е наред.Хубаво е да чуеш и второ мнение...,но съм сигурна,че и то ще бъде такова.
raia07 ,много хубаво клипче,Давид е голям сладур.

Хубав ден от мен!

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 13:09 от лава

# 371
Здравейте,

боцнаха ни 2-те крачета, поревахме си двамката и сега сме добре:) качили сме 1,2 кг и 3 см. Показаха ни разни упражнения и ни пуснаха на море:)
Ние не се обръщаме още. Стъпва на цяло краче.

Бубе, радвам се за вас. Съвет от мен..... ако можеш по-спокоино, да не се вглеждаш толкова, в тази държава не знаеш на какъв лекар ще попаднеш и какво ще ти наговори. Аз съм патила много, щях да се гътна преди 4 години, когато едно светило ми каза, че дъщеря ми има тумор в мозъка......

За заглавието всичките са супер:)

Лек ден 

# 372
За заглавието- номер 2,защото все пак август е последният влак за морето.
За обръщането-само от корем на гръб
За "говоренето"-вече казва и "агу",веднъж дори "лелялял"
Хващането-хваща играчките,бие ги,но според мен не е много съзнателно.
Бубе радвам се,че всичко  е наред,ама се зачудих и аз за невролог.
Мойта хубустница изяде 40 мл и заспа,и сега мляска насън,все едно суче си движи устенцата,опитах се да и бутна шишето,ама си стиска устенцата.
Въпросче-от няколко дни девойчето докато яде си върти главата ха няляво,ха надясно и трябва да я "гоня "с шишето и докато яде понякога е много шавраклива-маха с крака и ръце като обезумяла .При вас случва ли се?
Луси-много неприятно..как ще откажат майчинство,тия са луди.
Ръчичките вече по често ги разпъва и рядко ги държи на юмрук.
За Софийска среща съм на лице,най добре някъде където има паркинг,ама не ми хрумва къде  newsm78

# 373
Здравейте момичета ,не съм влизала и не съм ви чела от давна, естествено не съм и писала от доста време.
Рая много хубаво клипче
Мале имах няколко коментара но забравих като се сетя пак ще пиша.
Да кажа ние как сме,Сиянка е добре ,хапваме ,май имаме още малко колики , не знам продължавам да и давам инфакол все още по някога през деня пропускам .
Опитваме  и ние да кажем Агуу , но сме до ААА -то  Simple Smile
Ходихме до Бургас на сватба , естествено и малката беше гост колкото да се пощракаме със булката и да направим няколко снимчици.
Една седмица бяхме на гости на баба и дядо ,който живеят близо до морето и се възползвах докато Сияна спи аз да ходя на плаж.
И така аз да се оплача, изкачвайки се по едни стръмни тесни стълби видях на среща си една змия ,видяхме се очи в очи аз побегнах на зад и се потъркалях малко на долу , резултата е обелен крак , два шева и не мога да си стъпя на крака,много болезнено и сега малката я гледа баба и защото аз освен да я кърмя друго май не мога .И така с мен и Сияна.ОПитвам да влизам по често но не ми се получава,видях че съм изтървала и Варненската среща на красивите мами с хубавите бебчета и се надявам като оздравея да се видим отново ,да си чукнем една срещичка в морската Simple Smile
Лека от мен. Hug

# 374
  • Варна
Буба, радвам се, че всичко е наред, сигурна съм, че и второто лекарско мнение ще го потвърди!

Майче, оправяй се бързо, добре че стресът със змията не ти е повлиял на кърменето, аз сигурно щях да умра от страх.

За говоренето, Вальо казва агуу, аууу, ангъ, куа, бууу, гаа, общо взето има богат набор от срички, а понякога /не много често/ ги навързва в изречения, много е смешен  Laughing Laughing Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт