Отговори
# 75
Благодаря, Силви!  Hug Hug Hug Hug Hug!! Много ценна информация, още утре връчвам бойна задача на половинката да купи и ще споделя след товаV

# 76
Изненадва ме резултата от анкетата горе, обаче  Thinking
Помня, че имаше не една и две ентусиастки да ползват пелени за многократна употреба за бебето, докато бяха бременни, но явно в последствие са си променили мнението или и аз не знам, но като гледам резултата май никой не ги ползва  Mr. Green

Аз съм едната, но още не съм купила. Изчаквам да си избера и се надявам с тях да изкараме до махането на памрепса. Нико е вече над 7 кг, та ще взема размер, който отговаря на 9-18 кг. Затова и съм гласувала за Pampers, защото в момента сме с тях.  Peace

Аз гласувах преди малко също, явно е било малко преди Бубе да видиш резултата, щото след това прочетох поста Simple Smile И съответно видях анкетата чак сега, не знам от кога седи.
С многократни е Митко от десетина дни, ами супер доволна съм Simple Smile

# 77
Един въпрос към майките с комбинирани колички-лятна и зимна в едно...кога трябва да направим тъп ъгъл и да повдигнем леко детето?
Аз да си призная днес опитах за кратко,и на малката много и хареса,но незнам дали не се напряга кръстчето?

И аз вече (от около седмица) повдигам количката под ъгъл на първата позиция. Когато е буден и просто си седим (а дори и като се разхождаме) го слагам така, защото легнал му е скучно и почва да мрънка по някое време, особено ако току що се е наспал. Така повдигнат много му харесва, защото разглежда, следи наоколо (особено дърветата и листата) и мирува доста по-дълго.

За памперсите - ние сме с Памперс, но бялата серия (Премиум). Доста по-различни са (ползвала съм и обикновените), но и доста по-скъпи. И ми се струва, че държат доста по-сухо.

# 78
Сума,Бубе,благодаря за отговорите,ама така като гледам ,вие сте си  спочти месец по големи от нас,но аз днес неиздържах и я повдигнах,така наистина е по спокойна и се забавлява,може да сложа някаква възглавничка  точно на ъгъла за да уплатни.
Ще се радвам и други да споделят.
За памперсите,сега сме на Памперс един сини-зелен пакет,ползвала съм и оранжевите,ама оня ден в Билла само тоя модел бяха 4-9 кг.Иначе бяхме с некви немски Маммиа,и сега имаме и подарък Хъгис...така че всичко ни понася засега,което е добре.

# 79
  • До морето :)
Сана Фейри, моите съболезнования. Близките ти са искали да те предпазят, не им се сърди  Hug
За яслата - ох, не знам аз къде ще подавам документи, не ми се мисли  ooooh!

# 80
БУБА и аз съм изненадана,че памперс е предпочитан,защото повечето марки са по-добри, но от друга страна не е толкова изненадващо. това е първата компания,която е внесла еднократни пеленки в БГ.. виж ,че на всички пеленки им викат Памперс в БГ Simple Smile

# 81
ИИИИИИИИИИИИИ чак на 6-та страница....това никога не е било smile3516

Нелли,мерси за темата,за клипчето и за каквото друго се сетиш Wink Hug
Честита месечинка на Ели Hug

Прекрасни бебенца сте показали пак,малкия на Сънито е страшен фен Laughing

Ние и на 5 месеца да станем сигурно пак ще сме сърдити и кисели Mr. Green Егати кошмара честно,това да не мога никъде да отида спокойно и изобщо винаги съм под някакъв стрес и напрежение,единствено вкъщи не ми пука дали ще реве,дали ще се сърди или каквото и да е,защото поне не се излагам пред хора Twisted Evil Нищо не може да привлече вниманието му за кой знае колко време,не признаваме ни люлки,ни дявол като сме сърдити и това е Mr. Green

Днес пак цял ден нервничи #Cussing out На срещата на пловдивските май-ки пак само той се тръшка и се дундурка на ръце Mr. Green Не стига,че е най-слабия,а е най-голям все пак,но и най-инат и непослушен ooooh! Сиропът за спокойствие май трябва да започна да го давам сутрин,обед и вечер,за да има някакъв ефект,ужасТ Mr. Green

Моро-то още го имаме,но вече по-слабо...крайно време е и той да се вчесва Mr. Green

П.П.Олеее 1000 човека станахме във фейса,честно вече изобщо незнам кой кой,но и не ми пука Joy
Номерът е калабалък да става Mr. Green

# 82
  • София

П.П.Олеее 1000 човека станахме във фейса,честно вече изобщо незнам кой кой,но и не ми пука Joy
Номерът е калабалък да става Mr. Green
Е страшни лафове пускаш! Joy И аз забелязах,че започвам да се обърквам, а уж ги бах понаучила повечето! #Crazy
Ползвам ''памперс'' не защото е най-разпространен, а защото смятам,че наистина е най-хубавата пелена- лека и удобна е! Имах рекламни от повечето видове от подаръците в болницата-изпробвах ги и ме разочароваха, после една приятелка ми даде пак  на ''либеро'' и пак не ги харесах! Вече експерименти не правя!
menyantheЧестита месечинка!   bouquet

Сана: Съболезнования и от мен- много неприятно!

# 83
А ДВ и от мен  Mr. Green

Днес срещичката мина страОтно  Heart Eyes

Луси, стига заблуждава хората,че детето ти е нервно  Crazy Венци гък не каза,такова кротушче е милото  Heart Eyes Голям красавец и мноого послушен.Поне така се представи на срещата  Flutter

Който няма фейс,качих снимките и в албумчето да ни видите и нас  newsm03
http://may2011.snimka.bg/maternity/mayi-ski-sreshti.611558 /от тук нататък/

# 84
Май-чета, някой подавал ли е вече МОЛБА - ДЕКЛАРАЦИЯ за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50, ал. 1 и 51 от КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни? Това е следващият стъпка след болничния, издаден от педиатъра.
Въпросът ми е трябва ли да се дава и копие от акта за раждане?
Както и молба за отпуската свободен стил до работодателя, нали?

П.С. Извинявам се, дали някой може да ми каже (може на ЛС) паролата за албума ни в Снимка.бг? Благодаря!

# 85
Здравейте,

Който няма фейс,качих снимките и в албумчето да ни видите и нас  newsm03
http://may2011.snimka.bg/maternity/mayi-ski-sreshti.611558 /от тук нататък/

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Е, не е честно! Пък!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

А това, че Луси само мрънка, а Венци си е много добричък и послушенние всички го знаем !!!  Twisted Evil

Филип е с Huggies, аз все още не ползвам, така че "ние" не знам на какви сме  Mr. Green

Също така, вдигам на 1-та степен облегалката в количката, Филип не се е оплакал (то не че може и да иска )  Mr. Green

Кака ви Хоуп ( от утре ще се подписвам като леля ви Хоуп  Mr. Green)

# 86
  • Варна
Относно памперсите: Ние по принцип сме на Памперс от началото, защото според мен са с добро съотношение цена/качество и като цяло нямах забележки. НО... Откакто минахме на размер 3 никак не съм доволна. Не знам дали няма разлика в качеството в памперсите с различни разфасовки, т.е. дали в по-големи опаковки не са с по-ниско качество. Ние купуваме от кашончетата дето се продават в Кауфланд, задължително вземаме възможно най-голямата опаковка, защото малкият изразходва по 8-10 на ден, голям е дрисльо Laughing, та така и не съм пробвала дали качеството не е по-добро при тези в по-малка опаковка и съответно по-висока цена на памперс. Та имам следните проблеми с памперсите:
1. Ужасно силно ароматизирани са, алое вера ли, какво се води, не знам, но вече алое вера винаги ще го асоциирам с ако.
2. Понякога по кожата на Валентин намирам едни прозрачни топченца, които предполагам са попиващия гел, но как излизат от памперса и полепват по него не знам, а това ме притеснява, тъй като все пак са някакви химии.
3. 3-ти размер за разлика от 2-ри е значително по-тънък в задната си част, поради което при нас често стават фалове и пропуска ако от към гръбчето. Доста често му сменям памперсите и въпреки това ако малкият изстреля по-солидна "бомба" /а това става често, както казах, голям е дрисльо Laughing/, задължително омазва всичко наоколо ooooh!, голямо пране пада.

Някой друг ползващ Памперс има ли подобни проблеми, да знам дали проблемът е само в Кауфландските памперси и има ли смисъл да пробвам памперси от друго място newsm78? С двойката нямахме такива проблеми и бях много доволна.

Сега сме си взели една голяма опаковка Пуфис да пробваме. Малко са ми гейски с този лилав цвят и сърчица за момченце Laughing Laughing Laughing. Но засега нямаме фал с пропускане, не миришат толкова силно и няма топченца от абсорбента да излизат от памперса. Обаче ми се струва, че не държат толкова сухо newsm78.

Либеро и Хъгис на каква цена са и намират ли се навсякъде?

# 87
Марта, много благодаря!

Сега ще си разглеждам....

# 88
  • при палмите и алигаторите,FL
само запис Mr. Green, че ви загубих

# 89
Май-чета, някой подавал ли е вече МОЛБА - ДЕКЛАРАЦИЯ за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50, ал. 1 и 51 от КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни? Това е следващият стъпка след болничния, издаден от педиатъра.
Въпросът ми е трябва ли да се дава и копие от акта за раждане?
Както и молба за отпуската свободен стил до работодателя, нали?

П.С. Извинявам се, дали някой може да ми каже (може на ЛС) паролата за албума ни в Снимка.бг? Благодаря!

Да, трябва и копие от акта за раждане пак, заверен от работодателя. Молбата - да, има примерни бланки в темата за майчинството счетоводно в първия пост  Peace

Общи условия

Активация на акаунт