Отговори
# 150
БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА, ТРОГНАХТЕ МЕ ВСИЧКИ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Джей,много голям номер за Хъгийс е 5, Филип сега мина на номер 3. Не знам дали не са различни номерата в Бг, но едва ли...  newsm78

# 151
Хоупитааа, той размера е 3-ка. Обаче на опаковката пише от 5 до 9 кг.  Peace

# 152
Хоупитааа, той размера е 3-ка. Обаче на опаковката пише от 5 до 9 кг.  Peace
АААА, яснооо. На мен обаче на 3-ката ми пише 7-13 кг.  newsm78
Филип е 6.400, но 2-ката вече му е малка (аз разбирам, че са му малки, когато започнат да ми изпускат и минавам на по-големия номер, а не се водя само по написаните килограми. Тогава го разбрах още в самото начало - ако помните, имах проблем и непрекъснато  пропускаха пампите, като минах на по-голям размер се оправиха нещата ).

# 153
Хоупче, жива и здрава да си, много щастлива и много, много обичана! smile3525 newsm51

# 154
Хоуп ЧРД! Всичко най-най!
Даная и двете с Жира сме в района на Червен бряг, но още не сме се видели, та май ще те дочакаме Simple Smile

# 155
  • при палмите и алигаторите,FL
Честит рожден ден Хоупче

и един скоромен подарък

Едва ви изчетох, имаме гости и не мога да смогна, но да не пропусна деня на Хоуп.

За памперсите, Моника в момента е с Хъгис 3, подарък ни бяха , но не ми харсесват-много са хартиени.Вчера взех Памперс 4/10-19кг/, ами те са и точно.Не знам колко тежи Моник, последната консултация беше преди близо 2 месеца, но със сигурност не е 10 кила детето.

# 156
За памперсите...."ние" сме все още с 2-ката на Памперс.Но мисля следващия пакет вече да е 3-ка.Рая сигурно вече е станала към 6 кг,та мисля,че няма да са ни големи  Thinking Иначе тези са ми пропускали 2-3 пъти и то ,когато положението е меко казано цветущо  Laughing Иначе съм доволна от Памперс,не мисля засега да ги сменям.Говоря за серията Актив бейби  Peace

# 157
Хоупче, жива и здрава да си, много щастлива и много, много обичана! smile3525 newsm51

Присъединявам се към пожеланията.  bouquet

Лазар е болен и не съм чела темата....Утре ще ходим на преглед и може да ни изпишат АБ.... Cry Sad

# 158
 Хоупова, честит празник и тук   bouquet
И да споделиш после какъв беше тайния подарък   Mr. Green

Джей, вече са ти отговорили, ама да кажа и аз, че Хъгис ползвам в Америка, а ми се струва, че не са съвсем същите в БГ и в Америка. Тук ползвам Либеро и съм повече от доволна. честно казано не съм сравнявала цени, просто с Габ ползвах тях и сега като се прибрах директно си ги купих същите, не съм гледала какви други има.

Но в България има страшно много видове пампи, докато в Америка основно има Памперс и Хъгис  Crazy Няма кой знае какъв избор  Laughing

Памперс никога не са ми харесвали, защото, не знам сега как е, но преди години нямаха ластици на кръста, нито лепенките им бяха ластични и бяха повече от "дървени" направо..  Stop  ooooh!
Така, че хич не бих се чудила защо се изсухлят  Laughing

за Инфантино- при нас това е евтина и масова марка, не е нищо особено, но разбира се и не се лоши  Wink
Аз не знам какво точно искате да чуете за една активна гимнастика и какво точно значи да сме доволни от някоя  Thinking Щото то няма какво да не си доволен, просто..Върос на избор на картинка и занимания по нея, ако питате мен  Wink

Варненки, айде да ходим утре на кафе? Ако имате възможност, разбира се  Grinning

# 159
Привет от мене, почивката свърши вече сме в Пазарджик... подробности ще пиша по - късно или утре.. че и да по прочета малко какво сте писали...

Нелииии страхотен макет на бебчетата приказни са ни майчетата  Heart Eyes

# 160

Нелииии страхотен макет на бебчетата приказни са ни майчетата  Heart Eyes

Макет си ти  Mr. Green
Това е колаж  bowuu

Joy

# 161
  • До морето :)
Днес в акото на Ели имаше мааааааааалко кръв - 2-3 точици. Дано да е някое капилярче, а не нещо сериозно. Не съм звъняла на доки, ще видя следващото акане как ще е, но не беше пълнила памперсите 3 дни и доста се понапъва. Нямаше слуз, нормално беше, стискайте палци.
И мамите с по-пухкави бебета имате ли зачервяване под гушката и с какво мажете. От постоянното потене ни се зачерви вратлето. Докторката изписа Джинджира Алба, но стана по зле. Сега я мажа с Емолиент Крем (не знам дали така се казва точно) и май има подобрения. Мястото седи едно по-влажно и се чудя дали да не взема някаква пудричка, да го подсушавам  newsm78
Maria_I, и ние сме така. Напоследък си кротува и самичка. Одеве се събудила, кокори се, а аз даже не съм разбрала, но ядоса ли се - цицата е първи приятел. Това е и една от причините заради които кърмя  Laughing Иначе е и голямо спокойствие когато си изтърве бибата  Joy Паднала е го устата й и Елито е език се опитва да я докопа  hahaha Накрая се ядосва де и й я давам  Crazy
Иначе баща й я научи да заспива на възглавницата. Слагаме я на една възглавница, крака, ръце и прочие висят от всякъде. Слагам възглавницата на краката си и дундуркам  ooooh! Заспива, но точно тогава при нас е обажда Моро  Mr. Green Когато си отпусне ръчичките и те паднат много ниско. Но не е като в началото  Whistling
Вече започна да прави по-големи паузи - по 3,5-4 часа. Днес даже спа от 11 до 15ч., че и майка й откърти с нея. Е, после си ми го изкара през носа де, ама карай  Rolling Eyes
Да се похваля - от 1-2 седмици вече нямаме гурелчета, оченцето мой ни се оправи. Докторката каза да спрем капките (не, че не ги бях спряла 10-на дни преди това  Rolling Eyes ) Дано вече всичко да е наред. Сега нослето пак е запушено, но упорито бъркам в него с клечки за уши. Голям тормоз, ама вадя злато де  hahaha
А, и ММ е пипнал летния вирус -  Sick и  smile3550 Цял ден се разхожда с една маска. Вчера беше наряд, днес не може да помогне и утре е наряд. Скоро не мога да пласирам малката  Crossing Arms Пък и времето е кофти, седим си вкъщи по цял ден  Crazy
Ох, писах, писах, че се забравих, който иска да чете  Mr. Green
Лава, дано Лазар се оправи по-бързо и да се размине а АБ

# 162
Памперс никога не са ми харесвали, защото, не знам сега как е, но преди години нямаха ластици на кръста, нито лепенките им бяха ластични и бяха повече от "дървени" направо..  Stop  ooooh!
Така, че хич не бих се чудила защо се изсухлят  Laughing

И сега нямат ластици.  Peace
Явно има разлика между американския хъгис и този, който продават тук. На този, който купих, на опаковката пише че е произведен в Полша.  Rolling Eyes

# 163
Честити месечинки на всички, които празнуват днес.
И аз ползвам "Pampers"-active baby, и съм нямала проблем с тях.Пропуснаха ми само два пъти, но тогава положението беше бомбастично. Laughing
Лава, дано Лазар се оправи бързо и то без АБ.
nelka_bg, стискаме палци.

# 164
Тук има един бебешки магазин, в който продават памперси на бройка. В началото взех по 10-15 броя от всички видове памперси, които предлагаха - общо 6 вида. Най-много ми допаднаха Пуфис. Сега сме на 3ти номер.
nelka_bg, дано да е само от напъването (май-вероятно е така)! Моите съчувствия към ММ ти - знам какво му е на човечеца! Като си дойда в Бс може да се видим - ще ми е много приятно да запознаем астралните близначки, както беше предложила преди време  Wink

Общи условия

Активация на акаунт