Отговори
# 210
Майчета примам отзиви за хубав матрак за мен и мъжо,
Аааа като заговорихме за прически: мисля да се постригвам късо, даже Елфито ме зариби с това каре,  Peaceдали ще ми ходи обаче незнам...  Rolling Eyes newsm78
За матрака - магнифлекс!  Peace
За карето - според мен много ще ти тича, понеже си със светли очета и си слабичка!  Peace

Вие какво сега.Видяхте Елфито каква е цоцолана и вече я отсвирихте  Whistling

Няма каре,няма дявол  Crossing Arms

Но аз ще стана пак слаба и ще видите вие  Crossing Arms
Как пък реши, че сме те отсвирили????  newsm78
Върнах се да редактирам....Та, мисълта ми беше за килограмите. В БГ има някакво изкривено разбиране за слаба жена и всяка , която не  е анорексична се води "закръглена, едра, пълна" и т.н.  В САЩ, за жена с най-хубаво тяло се считат  Ким Кардашиян, Джей Ло, Бионсе, Риана...нито една от тях не е слаба, а по нашите стандарти всичките до една са си направо дебели.
Офф...няма да пиша повече по темата, че се изнервям ужасно.
Таа, с две думи - Елфи, прекрасна си и не виждам защо трябва да ставаш като клечка. Който не те харесва просто няма вкус!  Twisted Evil

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 02:43 от Норе

# 211
....Та, мисълта ми беше за килограмите. В БГ има някакво изкривено разбиране за слаба жена и всяка , която не  е анорексична се води "закръглена, едра, пълна" и т.н.  В САЩ, за жена с най-хубаво тяло се считат  Ким Кардашиян, Джей Ло, Бионсе, Риана...нито една от тях не е слаба, а по нашите стандарти всичките до една са си направо дебели.

Дааа..На мен в Америка ми викат, че съм скини, а да ви кажа съм много далеч от това  Laughing  Crazy

# 212
Дааа..На мен в Америка ми викат, че съм скини
Хихи, и на мен! Много ме кефи!  Crazy Като отидох да раждам и ми слагаха епидурал-а, док ми гледа гръбначния стълб и казва: "Ааа, ти си много скини, лесно ще ти сложим упойка", а аз си мисля : "Егати и лекаря, щом ме мисли за скини....дано разбира от работата си повече, отколкото от женски фигури!"
Ама ти си верно скини!

# 213
Ама ти си верно скини!

Направо Шсъ счупя  hahaha

Joy

Ей...само ние си кукуваме тук...Айде ти имаш оправдание, че си 8 часа назад от Бг време, ама аз кво да кажа  Mr. Green (Но аз не съм виновна.  Naughty Питайте Рафаелчо що така  Crossing Arms )

Айде, добро утро....

smile3507

# 214
  • Стара Загора
Добро утро и от мен и от Боримечков bowuu
За килаца нещо говорите?!?!? Whistling аз мълча  Mr. Green Mr. Green
Трябва да започна вече някакъв режим на хранене, че съвсем съм се разпуснала и чак не ми е комфортно. Миля нещо от сорта на 90-дневната. Ама аз не съм кърмачка та дори и да спра да ям...на кой му пука Mr. Green Mr. Green Mr. Green само дето пусто му и плюскане...някой ден ще ме затрие Twisted Evil
За косата - аз съм с къса коса в момента...но бях с дълга по време на бременността. С къса ми е добре Crazy
За Варна - идвам на 11-ти...спя в Чарно море хотела, минавам на преглед със Слави, напивам се с варненските девойки и на 12-ти си тръгвам за вилата, че Боримече ще ме чака там Crazy
Луси не ти изневерявам...напълно вярна съм Mr. Green

# 215
От два дни само чета и не остава време да драсна някой ред.

В петък бях с три деца.Една приятелка,която сама си отглежда детенцето, ме помоли да го гледам ,че спешно трябваше да замине за София.Малко ги навиквах големите, когато прекаляваха с крясъците,ама като цяло деня завърши благополучно Mr. Green

Много теми пропуснах да коментирам.Бяхте си говорили за това,какви песнички пеете на дребчовците.Аз,за съжаление съм музикален инвалид.Винаги много,много съм се възхищавала на хора,които пеят или рисуват хубаво.Аз и в двете начинания съм спряла развитието си на около 5годишната си възраст.На 5 и на 35 рисувам еднакво.Ева отдавна ме размина.
Та, по повод пеенето,като бях в началните класове се записах на хор ooooh!И пеех с цяло гърло.
Но когато наближи концерта на училището ,в края на уч.година,учителката тихичко се доближи до мен и много дискретно ми каза:"Деси,моля те, на концерта недей да пееш,а само си отваряй устата" Joy Joy Joy
Много мила женичка,как не ме изхвърли от хора цяла година:)
И сега на Инчето и пея с цяло гърло,ама тя нали още не може да ме помоли да спра.... hahaha

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 10:25 от desi_shisha

# 216
Та, по повод пеенето,като бях в началните класове се записах на хор ooooh!И пеех с цяло гърло.
Но когато наближи концерта на училището ,в края на уч.година,учителката тихичко се доближи до мен и много дискретно ми каза:"Деси,моля те, на концерта недей да пееш,а само си отваряй устата" Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Не мислех,че има друг с подобна история,кво подобна,направо 1:1 hahaha

# 217
За памперсите-аз бях споменала,че ще ползвам такива за многократна употреба,ама още не съм започнала.Смятам в най-скоро време да се поправя.Първо ползвах на Babylove,сега сме на Памперс.Ау,миришат ужасно.Явно сме улучили турския ароматизиран вариант.

По повод слабите жени и дрехите-в БГ масово се шие за такива.Напоследък има слаба светлина в тунела,ама наистина слаба.Много се кефих в Германия, как във всеки универсален магазин има от един и същи модел панталон за всички фигури-за дебели и ниски,за високи и дебели,за минимацки,пък дори и същия модел,но префасониран за бременни.

# 218
ДобрЮтро  Grinning

Хоупи,Бубе.....що ли не живея и аз в Щатите  Twisted Evil Laughing За нашите географски ширини съм си откровено дебела и тлъста  Crazy
Иначе в най-слабият си вид съм като Бионсе/но не толкова стегната де  Laughing /Даже някъде бях чеела,че тя е 65 кг,та тъкмо толкова ставам и аз.Да не решите,че съм нещо наистина слабо.Но сега съм 75,та тези 10 кила нз какво да ги правя  Thinking Засега си ги отглеждам докато не се наканя на нещо друго  Laughing

За пеенето-аааа,моята сила е в пеенето,то ми е и професия.Винаги съм пяла в хорове като ученичка и целия хор се е крепял на мен.При мен идваше диригентката да ми казва да пея още по-силно,че фалшивите да се водят по мен Laughing И отсъствам ли по някаква причина хорът е загинал  Laughing
Така,похвалих се,хайде стига толкова  Mr. Green

А за дрехите по магазините....мдам.Винаги на манекените са изложение дрехи за хора от Освиенцим.И ако недай си боже река да вляза в някакъв малко по-лъскав магазин ме гледат странно наглите продавачки и ми казват,че нямат размери за мен или ми предлагат някакви дънки тип торба #Cussing out Crossing Arms Чувствам се като прокажена честно да ви кажа  Thinking

# 219
  • Варна
Добро утро и от мен /то добър ден стана/.

Елфиии, хич не си дебела, много си красива даже. Ела ме виж мен, дето сглупих да се подстрижа, на нищо не приличам с тези бузи и килограми и черта до врата Sad.  Но просто не се търпеше косата ми - падаща, със сухи краища и рижави поради това, че преди година реших от боядисана черна да ставам руса. Но нищо - така имам още по-голям стимул да отслабна, то докато отслабна, косата ще порасне де, ама карай.

jenajena, какви са тези фитили дето пускаш да се записваме в Май-ки 2012 Twisted Evil. Макар че аз, честно казано, ще гледам при планиране на следваща бременност пак за май месец да се целя, харесва ми, че избегнах ситуацията голям корем + жеги и че бебето се роди в период, подходящ за разходки. Но ще се целя за май 2015-та да речем Laughing.

Искам и аз да се оплача от българските магазини #Cussing out. Човек ще си помисли, че тези дрехи за китайци ги шият. Ужасно често ми се е случвало като отида в някой магазин, продавачката да ми реагира с "Нямаме ТОЛКОВА голям размер", а смятам, че макар и да не съм никак слаба, все още съм далеч от фигурата за магазин за макси мода. Престоят ми в Щатите като ходих на студентски бригади беше като балсам за самочувствието ми  Laughing /то аз тогава бях и по-слаба де, но пак не слаба по БГ стандартите/.  И на мен са ми казвали, че съм скини, няма такъв кеф Laughing.

Снощи много се забавлявахме в нас. След банята и кърменето малкият нещо не искаше да заспи и беше необичайно весел, все едно съм му дала да пие не мляко, а джин Laughing. Сложихме го между нас на дивана и той се въртеше ту към мен, ту към мъжа ми и бърбореше нещо и правеше опити да се смее с глас. Накрая се умори и заспа, но голяма веселба ни устрои  Laughing.

# 220
ДД и от нас!!! Вчера цял ден по разходки, днес тати е наряд и си висим у дома, че е горещо в тоз македонски край!!!
Говорите за коси и прически - моята започна да пада много сериозно, та и аз обмислям по-къс вариант на прическа, ама не съм го доизмислила още. По ринцип не се разделям лесно с косата си, ама .... Flutter
И аз последния път улучих миризливите Памперс, ама ги изтраяхме Embarassed
Не съм си купувала дрехи от както родих, само с едни сандали се вредих и това е, не ми се ходи по магазини, само за дребо купувам, затрупах детето с бодита Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 221
Добър ден и от мен! Даничко заспа и използвам да се включа. Ей не ще да спи през деня в леглото и това е. Само докато го сложа там и отваря очите и наддава вой, та пак друсам шезлонга, иначе не можем да изкараме до храненето.

А за дрехите по магазините....мдам.Винаги на манекените са изложение дрехи за хора от Освиенцим.
То дрехи само за недоразвити 13годишни момиченца. Голям ужас   newsm61 .

Иначе как искам като начало да ги докарам до твоите 75 кила, Елфи. Ама всеки с проблемите си. Като се оплача, че съм дебела, всеки ми казва "ама виж колко добре изглеждаш за скоро родила, не се притеснявай ще отслабнеш, ти си висока, не ти личи". Кат не ми личи що не ми казват, че не съм дебела, а все че съм била висока smile3514 .

# 222

Елфуч, нисък или висок е гласът ти? Сякаш по-си те предствям с нисък  Sunglasses

Разкажи малко- къде пееш (в операта ли)? Кога изнасяте концерти и най-важният ми въпрос- къде криеш децата когато репетираш (че и мъжът ти )?  Mr. Green

# 223
.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 14:12 от БУБА

# 224
Тъй като моите килограми се оказаха задържана вода в цялото ми телце - особено в краката, 15 дни след раждането бях +4 кг от преди да забременея, но сега виждам, че съм се отпуснала особено в дупето и бедрата Sad, добре че пропускам морето тази година Sad и ще трябва май да започна да правя нещо въпроса, ама пусти мързелллл  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт