Слави не го използваше въобще...само го прескачахме у нас и се спъвахме...та за сега тази вещ ще си я спестя 
На 04,09 видях двете черти

. Търсих, търсих из българските сайтове, ама единственото на което попаднах беше шезлонг-люлка, което става на ниско столче, ама цената вече наближаваше 400лв
, та се отказах. Онзи ден видях люлката у една приятелка. За бебета над 6 месеца е, до 25кг, люлее се ръчно, по принцип се води градинска, и не била много скъпа. Направили столчето легнало и си я ползват вътре. Сташно са доволни, щото мрънкоча е много кротък в нея. Впечатлих се, защото и на Дани много му хареса и даже се разрева, като го махнах от там. Каза, че ще ни купят такава подарък и сега не е удобно да разпитвам, ама като я донесат ще питам отде е. Ще кача и снимките оттогава във ФБ, че не ми се занимава тука. 

Поспах си
Незнам дали ти говори нещо,той е по-скоро за алергии,съответно има леко омагьосващ и успокояващ ефект
В началото имаше ефект,но вече и той не помага

Първо коня, сега стола :
Страхотна, чудесна
То и другите ти деца са такива, де.
Направо не знам вече 
Да сте живи и здрави, бели и засмени, диви и щастливи

Бях и на фризьор, следобед сме на кръщене...... Чувствам се страхотно! Ако мога днес пак да се включа, ако не, утре със снимков материал 
Препоръчани теми