Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 129

• 52 707
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Мурат имаше не малко драматични моменти,  емоции и терзания...Джансел се справи невероятно...обаче...от драматизъм до драматизъм...има разлика...поне за мен... Thinking

Този в ЗС...ми беше явно по мярка и размер... newsm78 Joy

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 00:19 от margita9

# 46
  • Русе
Уси и аз си мисля, че Туба може да си е купила жилище / може и да е къща / в Париж и да изкара последните месеци на бременността, а дори и да роди там. В Турция папараците няма да я оставят на мира.   Hug
Марги естествено, че има разлика, за мен - драматизъм от любов по-лесно го приемам, но има ли болести, смърт и насилие - там вече трудно ще се задържа .

# 47
Е, разбрах на кого най тича лилавата спалня:

Уси, по тези острови на най-подходящ е белият цвят с украса от цикламено лилави орхидеи. Другото там на фона на природата си е кич. Да биеш толкова път, за да се затвориш в лилава спалня, не си струва Peace
Сградата, от която тръгват за подписването
Коя снимка имаш предвид -

Марги, те и нас вдъхновиха все търсим хубава музика. Аз покрай тях започнах да се заслушвам в текста на песните...

# 48
Цвети, то май аз и го писах за оставането в Париж. Но сега си мисля какво ще прави там сама? Колкото и да е зает О., все пак е друго да е близо до нея. В този период е много важно присъствието на бъдещия баща, а и усещането за подкрепата му е страхотно. Пък и  не мисля, че О. би се отделил от Т., особено ако има проблеми (от снимките зад кадър се вижда, че не й е леко. Дано е само "обичайното" неразположение  Peace)

# 49
Баги, ето тази снимка имах впредвид. Според мен те тръгват от тук за посолството.

Спалнята, която показа Ренибо е почти бяла, лилата е много малко, затова предполагам че ще си пасне в някоя колиба на острова.  Peace

Цвети, много е вероятно Туба да предпочете да роди в Париж. Зависи от свободното време на таткото.

# 50
Уси и аз си мисля, че Туба може да си е купила жилище / може и да е къща / в Париж и да изкара последните месеци на бременността, а дори и да роди там. В Турция папараците няма да я оставят на мира.   Hug
Марги естествено, че има разлика, за мен - драматизъм от любов по-лесно го приемам, но има ли болести, смърт и насилие - там вече трудно ще се задържа .

Цвети, права си Peace ...и аз мисля така.  Laughing
Все пак много зависи и как ще се представят нещата...историята, сюжета...прочета на екипа.
Например на мен и ЗП ми хареса, независимо от драматизма и фаталния финал на главната героиня... Cry
Всичко беше дозирано, не преминаха границата, която явно е различна за всеки зрител...или група зрители...и добре, че има различни сериали...та,  да има за всекиго по нещо...
В това отношение...на сериали...избора ни е голям и гарантиран. Peace

Баги  Laughing... ами, това е ЗС...сериал и много повече... Peace
И за това го харесваммм... smile3521

# 51
Уси, благодаря. Търся някакъв нишан по нея, за да се ориентирам къде е newsm78

# 52
Например...в Разград имаше театър за самодейни турски театрални трупи-"Назъм Хикмет"

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D0%B7%D1%8A%D0%BC_%D0% … D0%BC%D0%B5%D1%82

Вече не съществува...за съжаление... Rolling Eyes

Изобщо не знаех кой и какъв е той... Embarassed
От лекцията на Мурат разбрах...и тогава, след епизода потърсих повече инфо из нета за него.
И, после...сериалите били губене на време  newsm78...ами,  не е така...поне за ЗС...не е!!!  Peace

# 53
  • Русе
Баги, аз не смятам, че ако остане в Париж Туба ще е сама, майка и може да е също там, а Онур - колко е един полет / нали видяхме и във филма Мурат, колко бързо отиде и се върна от там  Joy /, а нали ще имат и повече почивки при снимането на сериали от преди.

# 54
Баги, Онур съм решила да го гледам в новия му сериал...и ще го следя..."из късо"  Shocked ....заради Туба... Wink

# 55
  • Русе
А, сега да ви пожелая ЛЕКА НОЩ с един клип, изпълнен с професионално изиграни любов и драматизъм, поносим за запленени !  Hug

# 56
О, Цвети...този клип е направо невероятен... Peace

По мярка на моята запленена душа и не само... Wink

Лека и на теб...и благодаря... Hug

На всички заспиващи...хубави сънища!!!  smile3524  Heart Eyes

# 57
  • Разград

# 58
Марги, сигурна съм, че няма да го хванеш. Както Арзу писа - не е женкар newsm78  Ако не друго, доказал е, че умее да живее далече от погледите на папараците.  Peace

Като  знам навика на героините на Т.  да заспиват докато чакат, нищо чудно  някоя вечер О. да открие някое от бебчетата, изпълзяло докато мама се е унесла и заспало на пода в очакване на татко Wink

Лека нощ и от мене!

# 59
Баги, и аз  Peace...затова и ще си гледам сериала на спокойствие... Wink

След приятната ви компания и днес  Hug  клипа от Цвети/ последният  Peace / и този колаж на Фунда...мога спокойно да ви кажа и аз...

Лека нощ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт