Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 129

• 52 686
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Момичета, не знам как е времето при вас, но при мен е много мрачно и дъждовно.
Затова имам нужда от малко помощ  Blush , за подобряване на настроението, а вие се справяте прекрасно - новини, снимки и положителни коментари !  Heart Eyes
Аз ще добавя - танцуващите Мурат и Хасрет, / от Алис /.   Hug

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 10:50 от Cveti67

# 76

Е, днес го удряме на живот Grinning, било международен ден на...бирата Joy Joy Joy

Международен ден на бирата
Агенция КРОСС - 05 Август 05:26
София /КРОСС/ Днес тези, които обичат златното питие, наречено бира, празнуват, защото на 5 август е Международен ден на бирата. Светът рядко се обединява около нещо, но пиенето на златната бира е едно от нещата, за които човек доказано прави откачени лудории, за да се докопа до поредната бутилка бира.Официалният празник на всички, които обичат бирата е 5-ти август, когато е и международният ден на бирата. На тази дата по целия свят ще се състоят стотици малки и големи бирени партита и всички да се насладят и оценят тази пенлива и така разхлаждаща в жегата напитка!Международният ден на бирата се чества на 5-ти август от 2008 година, като само две години по-късно вече има 102 празненства, посветени на питието.

Наздраве!

# 77
В деня на бирата Джансел заедно с други известни хора подкрепя инициатива на Червения полумесец за съпричастност с трагедията на Сомалия:

'Bu insanlık dramına duyarsız kalmayalım'

Cansel Elçin: Bu kampanya çok önemli bir insanlık hareketidir. Bizler bu harekette sonuna kadar yerimizi alacağız. Halkımızın da bu konuda da gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/08/05/bu-insanlik-dramina-duyarsiz-kalmayalim

# 78
  • Русе
Надин, пак успя да откриеш новина / за деня на бирата / !
Аз не обичам бира, но това не ми пречи да пожелая на почитателите и - Наздраве !
И да добавя един клип с едни от най-сладките моменти на Хасрет  Hug

Ринка, де да беше само Сомалия, но в последните години много хора се нуждаят от тази помощ / толкова бедствия и аварии/ и средствата, все са недостатъчни !  Hug Peace

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 11:16 от Cveti67

# 79

Мурат е изненадал Хасрет с цяла градина с любимите и рози- не само розови.  Joy

# 80

Tuba Büyüküstün'le başrollerini paylaştığı "Gönülçelen" dizisinin final yapmasının ardından yeni bir diziye başlayacak olan Cansel Elçin'in yeni imajı görenleri şaşırttı. Fahriye Evcen'le birlikte 'Yalancı Bahar' dizisinde oynayacak olan oyuncunun yeni fotoğrafları hayranları tarafından oldukça beğeni topladı...
http://www.gecce.com/haber/cansel-elcini-hic-boyle-gormediniz-173233.html

Доколкото разбирам пише, че новата визия на Джансел се приема изключително добре от феновете му Grinning

Този клип посвещавам на нашето "лошо момче" Джансел/Азиз

Мадлен Алгафари   Синдромът 'лошо момче'

# 81
Е, щом е ден на бирата да си припомним една от снимките, с които започнаха фантазиите:

Друг път, когато видим някого да пие бира в компания,  да не тълкуваме поведението на хората с разбирания от минали векове... Както синът ми казва, когато прекаля с  Naughty :   остави ме на бира beer2

А дали О. е бил женен или не - какъв е проблемът newsm78 Може разведените да са употреба втора ръка, но не са второ качество.

# 82
НадинLaughing ... за деня на бирата... Peace  cheers...ти ме върна в представата ми за медии...
да носят информация...защото от тези статии за Онур... newsm78 реших, че съм пропуснала...рззвода...от углавните престъпления срещу личността... ooooh!

Мисля...ти беше написала преди време...най-голяма и истинска е винаги последната любов... Heart Eyes
С тази мисъл и това, че е и последния работен ден от седмицата/ поне за мен/...тръгвам с бодра крачка и усмивка на работа... Laughing Peace

Интересен ден...до довечера... Hug

# 83
Надин, като си отворила приказка за "лошото момче"... Май всяка си има по едно лошо, но единствено момче. Както се казва: момче лошо, но чаровно, чаровно, ама лошо... Зависи дали го вижда със сърцето или с разума си.  Шекспир би казал: Както й се хареса  Hug.

Лек ден!

# 84
Аз сутринта започнах с динята, заради вчерашния й празник. Довечера ще наблегна на бирата, за да съм в крак с празниците.  Laughing
Клипът на Алиска ми напомни за един друг нейн и за едно момиче в темата, което предложи песента и превода й - Мъничето. Момичето написа, че се е сгодила. Сега очаквам да се появи, за да ни сподели че вече се е омъжила.
Ето клипчето с песента

http://www.youtube.com/user/alice1in1wonderland#p/c/7005525CBD696D77/18/iHu7tQJmgZo[/video]

Цвети, при нас сутринта беше хладно, но сега отново напече. Пращай някой дъждовен облак към нас, че имаме  нужда от много дъжд.  Praynig  Praynig  Praynig

Баги, дано Туба да е случила на добро момче.  Praynig  За чар няма да говоря, защото тя има чар за много хора.

# 85
Баги, излезе, че доста време сме прекалявали с бирата! Wink  Вкусна ни беше  и пихме на воля. Joy Joy Joy
Тони Димитрова си го пее- може да е "тъмен облак" за всички лошото момче, което сме си избрали, но въпреки това ние "виждаме слънцето в погледа" му и това е!  Hug
Пожелавам на всички пишещи и четящи приятен ден с ABBA!

# 86
  • Русе
Баги, страхотен избор на песен  newsm10 smile3525
много харесвам Тони. А, и си напълно права, важно е всеки да има човек до себе си - изборът си е негов, стига да са щастливи. Любовта може да промени много хората и лошите да станат - добри, както и наранен от нея, добър човек - да се превърне в лош.  Hug
Или както се пее в тази песен - Ако ти не съществуваш, то аз защо да съществувам  Heart Eyes

# 87
  • Разград
Cansel Elçin - Ben Seni Ölümüne Sevmişim - Yalancı Bahar Foto

# 88
  • Разград

# 89

Еееее, ама Джансел прочете, че си харесваме и "лошите ' момчета, и веднага реши да се снима като още по "лош" Rolling Eyes  Shocked Shocked
Тези снимки в крайна сметка се оказват май от сесия , както бях предположила след първата от този род. Даже залагам, че фотографът е същият, който беше направил и серията му с Езги.

Общи условия

Активация на акаунт