Такъв рай е това заспиване в количката и после на двора...направо не ми се мисли за София...Дано има още хубави дни!
Цеци,мила,каквото и да е било,хубаво че е минало и сега е наред

Angya,и аз мисля за чувалче с ръкави.Ега имаме едно от миналата година ама умалява и е без.Имах едно лятно без.Сега татко й взел едно ама то й е голямо и не може да се върти с него та ще остане за по натам.
Исках мамите с опит да кажат...при темп в стаята към 21 градуса не е ли редно да са й завити ръчичките???Тя завивка не търпи...слагам чувалчето но на ръцете има бодито с дълъг ръкав само...ми аз обичам да си се завия почти презглава:)А то с ръце отвън...понякога ми се струват хладни.Айде миналата година пижамките й бяха с едно дето се обръща и става ръкавички.Но сега се чудя...
А като прочетох какво трябва за гардероба...много неща...аз за някои не се бях сетила.Трябва си време да се купят.Днес ще пратя таткото да й вземе 1 дебело панталонче и нови дънки,една дебела жилетка та да изкараме месеца.Сутрин и вечер си става хладно.А само за 2 дни в къщата стана 21 от 25-26 градуса онзи ден...
Чао засега и слънчев ден;)