"Месеците си минават, декемврийче за рождения си ден се стяга"
играе и яде както преди не е плакал или повръщал и не му е излязла синина. На мъжа ми още съм бясна, не че не може и при мен да се случи ама ме подразни държанието му все едно нищо не е станало, а аз драматизирам излишно. Още не мога да се побера в кожата си ... това татковците са много особенна порода.
Ще стискаме палци и ще пращаме позитивна енергия

а пък и е леко гузен, което още повече подсилва нуждата да изглежда ,че нищо кой знае какво не се е случило
направо ми идеа да се гръмна... някой знае ли какво да купя и къде да напръскам, в къщи ли ,количката ли .... ужас значи. дайте някакви идеи да не ходя като луда да разпитвам по аптеките ...
Вкъщи няма къде да се разминеш, камоли гости да събирам. Рода в града нямам. А тук има само един детски цестър, но определено 300лв не бих дала. За зимата определено няма огромен избор. Последния рд на Явор беше в парка. 

аз лично много се вълнувам вече дори и торти разглеждам
..чак бях забравила за моя че е утре... и сега тези дни на бързо резервациии..поръчване на торти
...нооо чесно казано едвали ще си искарам хубаво като знам ко ни чака понеделник....