С риск да подразня някой какво съм купила на детето си искам да попитам от кога смятате да давате на децата си онези игри дето се нареждат различни фигурки с определени дупки ( как го обясних само и аз не се разбрах)
Вчера купих на Филип кофичка с фигурки, а на капака има отворчета от където може дадената фигурка да се пусне. На кутията пише от 6 до 36 месеца, но май ще мине доста време докато разбере идеята на играта, за сега поне си чеше венците с нея.
На нас ни подариха проходилка Чико точно с такива дупчици за фигурки отпред. Трябва да ти кажа, че много бързо се ориентира хлапето къде какво се пуска, но й е трудно да напасне формите. Иначе има отвор, в който да пуска топчета и съответно започва да свири някаква мелодия - там проблем нямаме и даже се ориентира, че с ръката може да натиска вътре копченцето и пак да свири

Така мисля първо, защото масово детските клубове са направени за деца над 2 годишна възраст, просто самите игри и съоръжения са такива, освен това децата на 1 годинка трудно се заиграват сами дори, а пък с други деца изобщо. Другото е,че масово няма да са самостоятелно ходещи, което ще налага задължително придружител, а при някои дори и количка. Само си представете как тичате сред детския клуб след детето или го водите за ръце... Ако има и други деца на подобна възраст ви гарантирам пълна лудница. Масово тичащи , пълзящи деца, всяко само за себе си, майки ,които дори и за по едно наздраве няма да могат да седнат ... не... не ги виждам така нещата. Аз смятам ,че първия РД трябва да е в позната среда на детето, където ще се чувства на своя територия, най-вероятно ще му се доспи дори, така че и за това помислете. Аз смятам да го празнувам в къщи с близки приятели и роднини. Те ще обърнат много повече внимание на детето, ще е много по-спокойно и то ще е доста по-доволно накрая. А дали ще разбере ,че има празник незнам
Иначе тука

Хем ми се иска да е с деца, хем бабите ще се разсърдят ако не са поканени, хем пък родих на 24.12 и е твърде вероятно клубовете да са ангажирани за някои детски коледни партита
Аз въпреки мерака за клубче вероятно ще се наложи да празнувам в къщи 
ако имаме пак запек сега ще му дам от био гайата