Отговори
# 720

С риск да  подразня някой какво съм купила на детето си  искам да попитам  от  кога смятате да  давате на децата си  онези игри  дето се нареждат  различни фигурки  с определени  дупки ( как го обясних  само и аз не се разбрах)
Вчера купих  на Филип кофичка с  фигурки, а на капака  има отворчета   от където  може дадената фигурка да се пусне.  На кутията пише от  6 до 36 месеца, но май  ще  мине доста време  докато  разбере идеята на играта, за сега поне  си чеше  венците  с нея.

На нас ни подариха проходилка Чико точно с такива дупчици за фигурки отпред. Трябва да ти кажа, че много бързо се ориентира хлапето къде какво се пуска, но й е трудно да напасне формите. Иначе има отвор, в който  да пуска топчета и съответно започва да свири някаква мелодия - там проблем нямаме и даже се ориентира, че с ръката може да натиска вътре копченцето и пак да свири  Laughing    Сигурна съм, че и Филип бързо ще се ориентира. Умници са сегашните хлапета  Laughing

# 721
 Добра,момичета, много ви благодаря за окуражителните думи относно каката Hug
Пламс, дано и при нас да е така, да не иска да си тръгва Laughing
Кали,  Hug
Мама, че е образ , образ е, надух ви главите с градинските ни неволи Hug
Светле, аз доколкото четох инхалациите само с физиологичен разтвор са безвредни, дори и за хреми, твоята лекарка да не визира тези с някакви лекарства вътре? Искам го за децата, ако имаш повече инфо сподели Hug
Рика, дано не ви се налага да го ползвате повече Hug
Много хубави торти Hug

# 722
Да, Мари, аз имах предвид за инхалаторите с лекарства, иначе не знам подробности за тях-само каквото ми е казвала лекарката. Аз тогава исках съвет от нея дали си купим и тя каза, че ако не боледува често детето няма смисъл. А на Вальо инхалациите тогава ги правихме с физиологичен разтвор, точно така.

# 723
Айде и аз мара подробната да не изпусна... за първия рожден ден аз имам коренно различно мнение от вашето...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Спред мен голямо грандиозно парти е излишно, също така детски клуб е напълно излишно. Тепърва ще предстоят големи партита , където ще трябва да измисляте забавления за банда дечурлига Simple Smile Така мисля първо, защото масово детските клубове са направени за деца над 2 годишна възраст, просто самите игри и съоръжения са такива, освен това децата на 1 годинка трудно се заиграват сами дори, а пък с други деца изобщо. Другото е,че масово няма да са самостоятелно ходещи, което ще налага задължително придружител, а при някои дори и количка. Само си представете как тичате сред детския клуб след детето или го водите за ръце... Ако има и други деца на подобна възраст ви гарантирам пълна лудница. Масово тичащи , пълзящи деца, всяко само за себе си, майки ,които дори и за по едно наздраве няма да могат да седнат ... не... не ги виждам така нещата. Аз смятам ,че първия РД трябва да е в позната среда на детето, където ще се чувства на своя територия, най-вероятно ще му се доспи дори, така че и за това помислете. Аз смятам да го празнувам в къщи с близки приятели и роднини. Те ще обърнат много повече внимание на детето, ще е много по-спокойно и то ще е доста по-доволно накрая. А дали ще разбере ,че има празник незнам Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Ако имах възможност дори щях да избегна няколко от децата ,ама няма начин близки хора са ни. За торта смятам ,че не е важно каква шарения ще е отгоре и кой популярен анимационен герой ще е ,защото както знаете детето няма да разбере нищо. Бих заложила на вкусна торта Wink Иначе тука http://baby-fly.com/Торти/Детски/1/ правят красоти и да си кажа дори са вкусни Simple Smile

# 724
Мари, аз ползвам инхалатор - когато видя че текват сополки или започне да кашля правя инхалациите с физиологичен разтвор. Доста бърз ефект се постига, най-вече облекчават детето и не се стига до лекарства. Нашият инхалатор е Микролайф, доволна съм.

Съгласна съм че е излишно да се изтъкват скъпите покупки, но не разбирам как се кланяте на човек който агресивно напада и обижда, а когато някой напише противоположно мнение - го нападате. Whistling

Едно е сигурно, 7/8 раздвижи темата и вече й се вижда края. Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 15:16 от Kimbarly

# 725
mama_Iva като прочетох поста ти и започнах дфа се замислям за рождения ден. Вярно е, че може да и се доспи, за това не бях помислила. Иначе нашия клуб е много малък и ако решим там да го правим ще са си само нашите деца. Оградено е и е близо до масите, но може би ще се съглася с теб и ще обмисля варианта с домашно парти. Там е работата. че няма как да съберем наведнъж роднини и приятели, а все пак е първи рожден ден - баби, дядовци, лели и други близки роднини искат да присъстват. Затова дори и да се спрем на домашно празненство ще трябва да е на два пъти. Не смятам да каня много деца, така като ги прехвърлям са около 5-6, от които две по-големи, да гледат малките  Mr. Green А тортите в сайта са невероятни.

# 726
И аз съм в шах и мат за рожденният ден  newsm78 Хем ми се иска да е с деца, хем бабите ще се разсърдят ако не са поканени, хем пък родих на 24.12 и е твърде вероятно клубовете да са ангажирани за някои детски коледни партита  newsm78 ...Стигам до извода за домашно празненство на деня с деца и след Коледа с бабите или през деня с деца, а вечерта с бабите. Ама пък нали уж е Бъдни вечер та ми се ще вечерта да сме си тримцата само ..уффф, сложна работа  Laughing едно обаче е ясно, че няма да се разминем само с едно парти и мама да е жива и здрава по-добре пак да отиде да ражда, че ще й е по-лесно  Joy  Joy  Joy

# 727
Влизам бясна и уплашена да ви се оплача. Филип  падна от спалнята преди малко! Оставих го уж с  баща му да  си  играят ама  баща му заспал и  хоп сега детето не го знам на глава или на дупе е  паднал  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked  след като го успокоих заспа, което  още повече ме притеснява, а  мъжа ми е самото спокойствие даже и ми се обиди, че го разпитвам как е паднало детето един вид  нямало да порасне без да падне  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
сега се  чудя да  събуждам ли детето  или да го оставям да спи

# 728
  • София
ANGYA, споко!!!!!!
Няколко пъти съм казвала и сега ще го кажа за пореден път - едва ли има повече пъти падало дете от моя Филип. Падал е 8 пъти буквално. Броя му ги.
Едва ли е паднал от високо, пък и те са леко "гумени" все още.....
Не се тревожи, щом се е успокоил, значи нищо му няма.

# 729
Иве, и аз за това се замислих, на годинка я ходят я не.На каката за първия рожден ден бяхме в къщи.
Кимбърли, може ли да ми кажеш дали е много шумен инхалатора?Детето плаши ли се?С маска ли правиш инхалациите или с накрайника?
Ангуа, все едно разказваш за моя мъж.Надявам се , че спалнята не е висока, наблюдавай дали е поспалив, другия признак беше повръщане, но съм сигурна, че само се е уплашило детенце.

# 730
====сега се  чудя да  събуждам ли детето  или да го оставям да спи
Не го буди. То ако има нещо веднага ще разбереш. Ако започне да повръща - на лекар. Но почти сигурно му няма нищо. Колко може да е висока спалнята !!!  Hug

За рожденните дни. Ако други условия като средства и свободна дата са налице бих направила партито в клуб. Защо? Първо, няма да се налага да чистиш и шеташ, вместо това пудриш нос и отиваш накипрена, само за снимки  Mr. Green То и без това само снимките ще останат, поне да сме убавици. Винаги има досадни роднини, които ако си в къщи ще се чудиш как да изпроводиш. В клубчето сами ще ти покажат вратата след 2 часа. Ако на детето му се доспи в клубчето може да излезете в околността и да го приспите, дори при нужда да зарежете гостите за малко. В къщи ще се опитваш да приспиш, а от съседната стая ще вдигат наздравици, деца ще вилнеят, реват... И като казах деца ... по-големите ще овършеят всичко  Mr. Green
Минусите на клубчето - тук в София навсякъде искат куверт за мин. 10 деца. Дойдат или не плащаш меню за толкова. В нашия клуб, където досега съм правила парти в момента  е 245 лв, някаква пормоция. Включва куверт, меню за децата, 4 плата за възрастните и торта по избор. Отделно са напитките и се завърта хубава сума.  Каките, които гледат децата се занимават само с по-големите. Никой няма да се ангажира с едногодишни, бъдете почти 100% сигурни. Всеки родител сам се грижи за дете под 2г. И точно както мамаІИва е казала, забравете да седнете даже за наздравица. Но имам прекрасни спомени от партито за първата годинка на каката. Невероятно беше!
За тортите, аз си направих И домашна!!! Еее, ако намеря снимката ще ви я пусна - с нарисуван от мен заек. Обра точките. Но в клубчето поръчах "купешка", заека за вкъщи. Тук е момента да кажа, че в младините си съм работил в цех за торти, така че не съм пълен аматьор.
Както и да го направите все ще е хубаво  Heart Eyes Аз въпреки мерака за клубче вероятно ще се наложи да празнувам в къщи  Blush

За прегледа ще пиша после, че има какво да споделя, ще ви е от полза. Но Гошето слава Богу е добре в двигателно отношение  Praynig

# 731
Кимбърли, може ли да ми кажеш дали е много шумен инхалатора?Детето плаши ли се?С маска ли правиш инхалациите или с накрайника?

Мари, не е много шумен, детето не се плаши. Слагам детската маска и с нея правим инхалациите. Peace

# 732
Гого оправи акането то самосебе си за сега Simple Smile за Био гайа-та купих но педи каза да не го давам да давам Лактулоза питах защо? тя каза защото е по хубаво...но уви! Crazy ако имаме пак запек сега ще му дам от био гайата  Simple Smile
за сега сме добре  Hug
много се притеснявам сега за понеделник! даное наред всичко : )))

# 733
  • София
здравейте,

Мари за инхалатора исках да ти кажа, че моята приятелка взе и е много доволна. Тъй като нейното детенце боледува доста често и с инхалатора му спестява доста гадости. Тя е измислила много добър подход и малкия само като чуе за него и започва да скача от радост и да крещи "Инхалация"- направила го е като игра и докато не се е осъзнал действа. А самият инхалатор изглежда като пингвинче, което също помага.

Николета не се притеснявай всичко ще бъде наред с Гоги.

Angya Гоги днес падна пред мен от спалнята по гръб направо щях да припадна от притеснение - нямаше му нищо остана само с уплахата, но му удари голям рев, а и аз покрай него.

За рожденният ден аз си мисля да го направя с дечица и то в ранния следобяд, но ще видим има време дотогава.

# 734
  • София
Май е време за нова тема, а имаме ли си заглавие???
И какво се реши за анкета?

Общи условия

Активация на акаунт