направо сте се разбили от писане вчера

да си кажа и мойто...

За зъбите и миенето им аз съм на мнение, че е просто абсурд толкова малки бебета да им се пъха в устата някаква паста и да се опитват да се търкат миниатюрните зъбки и болезнените венци покрай тях. Мисля ,че това би ги отвратило забъдеще от всякакви четки и пасти. ПОне 10-12 зъба да има и да могат да разберат като им се каже отвори устата, тогава е най- разумно да се почне със зъбната хигиена и по-скоро към придобиране на навика. Колкото до миене след всяко хранене това за мен е поредната тъпотия изречена по тв-то. Що не ходи тази, която го е казала да си мие нейните зъби след всяко ядане? То всяко полезно нещо като се прекали с него става вредно и тук правилото важи с пълна сила. Според мен дори при малките деца миенето на зъбите само вечер е напълно достатъчно. Мисля, че по-скоро трябва да се направи опит да се избеграт вредните храни, които Добра е посочила и да се наблегне на сирене, мляко и т.н. за да имат здрави зъбки децата ни

Колкото до неразливащите се шишета с твърд накрайник аз също купих ... преди месец, ще го уча да пие като голям

Мултисаностола с две ръце ЗА. Май най-добрите витамини за деца ,незнам обаче на бебета дали може да се дава, трябва консултация с лекар.
За разнообразното хранене аз също немога да го осигуря готвейки в къщи. Аз си знам няколко неща и все едни и същи си ги правя, всякакви други работи не мога да готвя, а и нямам време тепърва да се уча. Затова съм решила след годинка да поръчвам по 2-3 пъти седмично от чатна кухня някои храни, които не умея да пригорвям, така хем ще внеса разнообразие в менюто му, хем после ще е по-подготвен като тръгне на ясла или ДГ, а ще мога и аз да си му готвя в къщи мойте си работи

Последно, че докато пишех се появиха 3 поста още... недейте така, ако не споделяме кой какво си е купил как ще се информираме кое е хубаво и кое лошо. Е да постове от рода аз купих това за 150лв, след като го има за 20лв ,само и само да се изтъкне, колко е висока цената не са хубави, но всеки сам си решава какво да пише. Мисля, че тука всички имаме възможности, кои повече кои по-малко, така че репликата немога да си платя тока не е уместна. Всички можем да си платим тока, можем да купим хубави неща за децата си ,дали евтини или скъпи няма значение, най- важното сме го осигурили, така че няма защо да се дразним от това ,че някой си купува скъпо, ми има купува. Ами колко по-бедни хора има, които немога да си купят, това което имаме ние, какво да правим, да им го подарим или пък да не го купуваме. Калина хубаво беше казала... това, че ще държи собственото си дете гладно и голо няма с нищо да помогне на нуждаещите се. Лично за мен е обре да се споделя кой какво си купва, а след това всеки сам може да си направи извода дали да го вземе или да търси по-евтина алтернатива, като знае вече какво търси и дали е от полза или не

Мари

Айде ,че няма кой да чете