За още бебета - за момента нямам намерение да раждам пак. Искам да имат голяма разлика мин. 5 години, защото искам да дам на второто това внимание, което съм отделила и на първото.
Гоги се чувстваше като у дома си в хотела. Аз се насладих на спа центъра , а таткото се наслади на басейните. С една дума всички сме доволни.

До последния ден преди да вляза в болницата пренасях каката на ръце я в парка, я пред детсакат градина, защото колите профучават и не намаляват даже. Тя беше на 2г.4м месеца когато забременях и повярвайте това си е чисто бебе, в по-голяма опаковка.
...
на мен ми е от полза много споделеното. Да си призная и аз се замислям да пробвам АМ, но имам съмнения,че нощното будене не е от глад, въпреки че като се събуди и дам да яде си хапва стабилно. Вечер като последно хранене давам каша или плодово пюре с бисквити и след това кърмя. Мисля си ,че хапва добре, но пак се буди. Най-новият хит при нас е както спи изведнъж се обръща по корем и отваря очите и почва да пъшка. Малко като сумнамбул ми идва. А като се опитам да го обърна пак настрани се сърди. Снощи към 3:30ч така се обърна и аз в опитите си да го обърна да си спи пак, го разревах и се събуди. Е казвам ви 1 час си игра това дете. Разбира се преместихме се в хола да не будим и другите, аз дремя нещо, той с една играчка ме удря по главата ... купон. Накрая се видях принудена да го накърмя за да заспи. Та тази нощ пак голямо спане му ударих. Иначе съм в една дилема със себе си дали да пробвам АМ вечер да давам, хем ми се иска, хем не ми стиска дето се вика
Първо мислих, че съм го прегряла, защото бяха под памперса, а пък и смених марката. Но смених пак със старите памперси, а и тия дни не е хич топло, а пак има пъпки и то всяка сутрин забелязвам нови и на най-различни места... а и нищо ново не съм въвеждала в менюто му ... абе деца ... все има за какво да се тревожиш...
За трето не ми се мисли сега, въпреки че имам някакви такива амбициозни планове, но определено нямам смелост. А пък с такава малка разлика немога да се справя, честно. Сега ми е доста трудно, въпреки големия батко, въпреки,че таткото много помага, а ако трябва пак да съм бременна и смачкана ужас. Вчера така ми се беше подул корема, че леко се постреснах...направо страшно ми се вижда
Затова вече ми се иска да ми идва цикъла, че да мога да контролирам нещата. Няма угодия 

Понеже се случва един път на пет-шест дни и нацелвам момента.Преди малко ми се стори , че има малко кръв в акото , беше едва забележимо, но може и да е друго, от динята, която и бях давала
Може пък и кръв да е, за първи път ни беше малко твърдо акото.
А снощи се поду преден горен при венеца. Звънях на зъболекаря. Според него долния постоянен прораства и трябва да извадим този
А беше с пълна анестезия на 15 септември!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Как седмица по-късно се налага И вадене на зъб И вадене на нерв. Просто ми идва да се гръмна или да гръмна зъболекаря идиот!!! Как можа да не ги види тези работи и да не ги оправи! дадохме точно 475лв като сметнах всичко. Детето измъчихме, ние се поболяхме от грижи и накрая сме на изходна позиция.
И тя нощем се надига от по корем и иска да се катери по кошарката да стаеа...аз я слагам обратно...мрънкане...бибка:)Определено неспокойно спи и само иска да става...Но аз като не стане с бибка да се унесе директно я взимам на ръце и пак люшкам.Гледам да не се разбуди съвсем:)
Някак съвпада по дни...Аз записвам в един тефтер какво кога яде и всичко.Хем знам че след годинка ама нали пусто го дават от 7-ми месец и се подлъгах.Нали не яде така добре и викам може пък нов вкус да й хареса...
Е вчера с кеф яде Лека нощ на Хипп Шоколад,понеже не го давам често явно.И него на страх го вкарах но не е от това.Чудя се ако е алергия какво да я правя...на доктор ли веднага...Мамите на деца с алергия,кажете за какво да следя и какво да предприема???