Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 285
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София, Лагера
О, аз хич не му се притеснявам затова. Ако е наследил от мен дарбата за рисуване  ooooh!... а ако е от Крас  ooooh! ooooh! ooooh!

# 571
  Ако е унаследил дарбата ти за мислене ,друго не му трябва.  Wink Hug

# 572
Къде сте мили дами?  Grinning
Ние вече стартирахме със стресовите ситуации и Ая се очисти както никога досега  ooooh! ooooh! Падна от доста високо и си ожули лицето, направи си огромна синина на челото и тн. и тн...  Изобщо животът ми месец септември с всички тези организационни неща и стресове хич не е готин  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 573
   Оооо.... ooooh! Стилияна....  Tired Hug
   Поне травмата на главата дали сте подминали?
   Откъде точно падна Ая?

Дано наближаващият октомври е по-радостен за вас!  Hug

# 574
  • София
Сту, от къде падна Ая? Дано да е по-добре вече. Синините минават, ама нощта беше ли й спокойна?

# 575
Ами добре си мина ноща, просто е много ожулена...
Спънала се е в крака на кака си тичайки за някъде си, та и очилата и бяха намачкани, но стъклата са ок. Аз не видях как е станало иначе щях да съм побеляла от ужас. А тя плачеше най-силно за очилата, чак след това усети болката от падането  ooooh! ooooh! ooooh!

# 576
Сту  Hug  Hug  Hug Дано се оправи бързо малката принцеса! 

Ани, Селма, искам да го подтикна поне молива да хваща правилно и да премине към писане. Мен това ми е проблема, не че искам да го правя художник...
Занимава се, мъчи се да чете, ама писането и рисуването - изобщо. А не искам да го карам, че ще стане по-зле.

# 577
  • София
Днес изпратихме още един човек, който дълбоко уважавах и даже обичах. Все повече се чудя коя е силата, дето подрежда събитията и накъде отива Пътят... А уж не ми е чужда философията на будизма.

Не се чувствайте длъжни да ми влезете в тона, бръщолевя си.

# 578
   Ив,тази нощ те прегръщах в съня си....
   Прегръщам те и виртуално!

# 579
   Ако имате интерес,бихте ли се изказали по тази тема,момичета! Rolling Eyes

# 580
Ив, прегръдки и от мен!  Hug

Сту, дано няма повече такива инциденти! Бързо да заздравяват раните на Ая!  Hug

# 581
# 582
  • София, Лагера
Ив, гадно е, но насочи си мислите в друга посока. Знам, че може, знам, че аз можах, ще можеш и ти.
Познаваш ме и разбираш какво ти казвам  Hug

# 583
  • София
Ив,  Praynig  Какво се е случило?

# 584
Ив, незнам какво да кажа...Освен, че боли, много боли и не отшумява. Прегръщам те и ... те прегръщам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт