Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 262
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сту, много си красива, но яко си личи как няма химия между вас с гея.  Crazy Поне онези, които те познават, биха могли лесно да го забележат!  Peace И аз съм съгласна, че не е усетил в коя тоналност си и работата му не беше никак впечатляваща, наистина. Можеше да е малко по-шик избора му, дори и да е от 70-тте.  Peace Визията на Мария също ми беше малко не съвсем пасваща...  Thinking Тя одобри ли се?  Rolling Eyes

Я, вижте тук: http://grabo.bg/sofia/kurs-po-pr-ili-marketing-na-polovin-tzena-0bttd7h

Аз ще ходя.  Flutter Това е школата на Максим Бехар. Wink

# 631
  • София; Дружбето
Мойто не го зеха на ясла Crossing Arms треело миналата седмица да занеса изследванията, ама аз още неам ясновидски способности и не съм разбрала, та имаше фалстарт. Дано в сряда висчко мине както трябва, че ми се прецакаха една камара планове Whistling

# 632
  • София
Здравейте мацки,
Лека и успешна седмица за всички Hug
Сту не мога да те гледам в момента, че съм на работа, но през почивните дни докато отморявахме на плажа с Рая ми се стори, че те мернах в едно списание Wink

# 633
Сту - незнам, аз ли нещо, но на мен 100 пъти повече ми допадна воята визия  Peace, отколкото другата  Rolling Eyes

Мерси  Hug

Визията на Мария също ми беше малко не съвсем пасваща...  Thinking Тя одобри ли се?  Rolling Eyes

В интерес на иостината Мария беше много хубава, а роклята на живо беше мега въздействаща  Peace Наистина беше хубава.
А тъпия гей му казах - не искам ДЪЛГА рокля, защото не подхожда на фигурата ми....А оня решил, че не обичам рокли като цяло  Crazy Crazy Гейска му работа!

Цвет, ай дано го земат Габския в сряда  Peace

# 634
Сту не мога да те гледам в момента, че съм на работа, но през почивните дни докато отморявахме на плажа с Рая ми се стори, че те мернах в едно списание Wink

Аха  Crazy Blush

# 635
  • София
Сту, прекрасна, както винаги!  Hug Heart Eyes

Цвет, как са децата - кашлици, сополи?

Клемс,  Hug  Сетих се за теб аз тия дни и за онази паника по повод на една моя паника...

Абе време е да се пие, няма какво друго да кажа.

Аз да се изсипя, че Симона с колелото онзи ден щяха да я нападнат три кучета. С баща й бяхме на 30-тина метра зад нея, когато я подгониха. Слава Богу само с уплаха се размина, не успяха да я съборят от колелото и нахапят. Praynig Ние двамата хукнахме с викове към тях и ги подплашихме. Секундите, в които тичах към нея, имах чувството, че са часове...... Още ме втриса, като се сетя. Едното куче на косъм се размина да го хвана, щях с голи ръце да го убия.

Слава Богу, размина се само с уплах и сълзи.  Praynig Praynig Praynig

# 636
  • София, Лагера
Хау!
Хелоууу  Hug
Ние се върнахме от Мюнхен и за първи път в живота ми пих литри бири и то с удоволствие. Там бирата е В-К-У-С-Н-А  Laughing и въпрсната бира се прави само за фестивала и е по-силна от обикновено  Crazy
ЕЕЕ, баси, дойде ти акъла на 33 години  Twisted Evil

Нещо не мога да намеря клипа  newsm78

Цветке, не се ядосвай, и сряда е ден  Hug

Селма, жива ли си?  Rolling Eyes

Нимско, пиене довечера? Имаме уговорка...
За кучетата... много крива тема. Да ма прощават кучелюбците, ама никаква жал нямам...

Ние изкарахме прекрасни семейни почивни дни, през които успяхме да се видим с почти всичките си приятели!  Party Направо избухнахме социално  Mr. Green

# 637
Хау!
Хелоууу  Hug
Ние се върнахме от Мюнхен и за първи път в живота ми пих литри бири и то с удоволствие. Там бирата е В-К-У-С-Н-А  Laughing и въпрсната бира се прави само за фестивала и е по-силна от обикновено  Crazy
ЕЕЕ, баси, дойде ти акъла на 33 години  Twisted Evil

Hands Fist На 32 съм!!  Twisted Evil

Нимскооооо,  Shocked Shocked Малеее мамка им и кучета и аз нямам грам жал за тях!!!

# 638
Сту, ти си нашата гордост!   bouquet

От два дни съм си в Бг и още не знам къде се намирам... на всичко това отгоре съм на работа...  Tired Изкарахме 8 чудесни дни на Корфу... искам пак там... отивам да ви чета.

Ним,  Hug

# 639
Ним, само като четях и ми се изправи косата. Сигурна съм, че Симона се е изплашила.

Сту, гледахте. Прелестна си.

ivonska, дано времето ти помогне да преодолееш мъката. Иначе не знам какво да кажа, за да ти помогна.  Confused И ще се радвам да ми изпратиш онази лекция.

tsveta, как са малчуганите? Веча са здрави нали?

Setakap, благородно ти завиждам.  Grinning Там е приказно.

Ние изкарахме прекрасни семейни почивни дни, през които успяхме да се видим с почти всичките си приятели!  Party Направо избухнахме социално  Mr. Green
И ние така и съм много доволна.

И не мога да не похваля Ева, която се научи вече сама да кара колело и  сега не иска да слиза от него.

# 640
Какъв гей, тоя си беше жив педераст.  Mr. Green Сту, много си убава.  Hug
Другата девойка я бяха издокарали малко като да чалга певица.
Цвет, хайде гушкай си го още малко Габи до сряда, после ще има да мрънкаш, че ти липсва.  Hug
Ним, ужас! Аз също нямам жал към уличните кучета. Преди ходини ме беше нападнало и нахапало едно  по крака, та и противобясни ваксини са ми били.  Crazy. Дори голям човек е беззащитен, а за малко дете прото не ми се мисли какво може да стане. Crazy

# 641
    Стилияна,много те харесах в предаването!И как изгледаше и как говореше.  Hug Hug
   Даже си мисля,ако потърсиш някаква пътечка да се изявяваш телевизионно,ще имаш успех! Блестиш от екрана!Съвсем сериозно!  yes Hug

За предаването......не ми допадат много стилистите им.....Явно имам по-различен вкус....
    Само веднъж харесах как облякоха една от участничките (Юлия Юревич с разкошните й крака),но тя не спечели.......    Crazy

Ним,и мен да ме прощават кучелюбците..... Rage
   Съчувствам ви за случилото се!  spoko
   Добре ,че сте се разминали само с уплаха!  Praynig
   (Аз преди време се разминах и с кръв и със скъсана рокля.....Но все пак си бях голяма.... )

Цвет,дано в сряда Габчо е на ясла!  Praynig Hug
    Ти ще започваш ли работа нещо?  newsm78

ivonska ,по колко часа на ден ще продължават заниманията от линка?

# 642
   Ноеми,благодаря!  Hug Жива съм.  Rolling Eyes
   Още малко остана (около 15 чАса   )  Praynig
   Подробности после......нека първо приключи "приключението".... Whistling

# 643
  • София; Дружбето
И аз съм уж природозащитник, ама ако ме пуснат с пушка из квартала 1 помияр нема да остане Crossing Arms
Селма, нема работа, никой не ма ще. Ще си вися в къщи на врата на бате Mr. Green да ме гледа

# 644
   Преди време Анджи е пускала линк към статия за детските влюбвания (в различна възраст).Някой случайно да го е запазил?

Цвет,може би не се предлагаш,където трябва....  Thinking
  С твоето знание на езици (което кой знае защо пренебрегваш) би могла да  бъдеш много ценен кадър на доста места,ми се струва.....  Thinking
  Моля се да имаш успех!(Ако искаш,де.... Simple Smile Hug )

Общи условия

Активация на акаунт